Kuba Tatara reprezentant Polski U-17 strzelil wczoraj w meczu rezerw 3 gole
Cracovia 2 ograla Orla 5-0.
Wreszcie wynik godny rezerw pierwszoligowca.
Inwestowac w chlopaka.
-
-
Hat trick 17 latka w meczu rezerw
Przyszłość Cracovii spoczywa głównie na takich chłopakach. Trzeba go koniecznie zobaczyć w akcji. Ale jak on ma właściwie na imię? Pisali w gazetach, że Kacper. Rzeczywiście mówią na niego Kuba?
Trzeba szukać młodych talentów i dawać im szansę gry ,przykład Brożka który siedzi na rezerwie i się marnuje .Przykładem jest PSV Eidhoven też Pasy!!!
Przed ponad rokiem na tym forum pisało się trochę o Ciągwie, który w meczu juniorów Wisły i Cracovii spodobał się Kasprczakowi. Dziś już nie ma go chyba w Cracovii.
Talenty pojawiają się i... znikają, bo szwankuje prowadzenie młodych piłkarzy. Może wartałoby dwóch, trzech najbardziej obiecujących juniorów włączyć do kadry Stawowego, dać im szansę gry w I zespole w I lidze po 5, 10 minut?
chlopak niech idzie do dobrej szkoly sportowej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bo sie zmarnuje!!!!!
CRACOVII gratulujemy historii!!
Też mi się wydaje ,że premią dla najlepszych juniorów powinny byc treningi z pierwszą drużyną.Oczywiście nie 100% czasu (szkoła itp...) ale np. 2 razy w tygodniu .
Kto jak kto ale Staw zna sie na prowadzeniu młodych piłkarzy.
Zapomniałem dodać ,że wynalazcą i "promotorem" Tatary do gry w Pasach jest nasz współ-forumowicz Robert z BP.
Osobiście wątpię by nie piłkarz już nie był uczniem w SMS.
nieznośnalekkośćbytu? pisze:
[i]Zapomniałem dodać ,że wynalazcą i "promotorem" Tatary do gry w Pasach jest nasz współ-forumowicz Robert z BP[/b]
Mo to gratulacje dla Roberta.
Z moich informacji (a są to bardzo dobre źródła) wiem, że Kacpra Tatarę, jak również wielu innych zdolnych chłopców, do drużyny juniora młodszego rocznika '88 ściągnął trener Hajdo, poprzez dobre kontakty z trenerami grup juniorskich w całej Polsce. Kacper Tatara został pozyskany, dzięki poleceniom trenera Dariusza Banaszuka z Białej Podlaskiej. Wszyscy chyłopcy rocznika '88 są uczniami Szkoły Mistrzostwa Sportowego Piłki Nożnej w Krakowie.
Koniecznie trzeba go wyprubować i powołać do I zespołu Pasów.Takich telentów nie można
zaprzepaszczać , bo może ktoś inny go podkupić ( nie daj boże z drugiej strony błoń )
Trzeba powoli stawiać na swoich juniorów ,którzy biorą dobry przykład z doświadczonych graczy I składu Pasów.A swoją brawo dla trenera Hajdo , że wyszukał tak dobry talent piłkarski.
Urbanowicz Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Koniecznie trzeba go wypróbować i powołać do I
> zespołu Pasów.
Gorąco popieram! Choćby na kilkanaście minut na początek - niech posmakuje w młodym wieku I ligi, będzie to Cracovii pamiętał do końca życia... A zdaje się że jest "w gazie"...
Jak zmienimy trenera to sie doczekamy takiego debiutu w ekstraklasie/ debiutu 17 latka/
Ja tego nie rozumiem????!!! Jak to jest że w takiej Anglii trenerzy nie boją się puszczać takich 17 latków na mecz!!! a u nas to rzadkość lub w ogóle nie występuje!!! Dawać tego Tatare za Banie na wisłe!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)