Pasiak: wysłałem, potwierdź, czy doszło
-
-
Doping na DERBACH
No to jeszcze coś od zawodników:
[b]"Przekazujemy również prośbę Piłkarzy o prowadzenie przede wszystkim dopingu dla Cracovii - tego od nas oczekują gdyż tylko to motywuje ich do lepszej gry![/b]
Mam nadzieję, że może to przynajmniej niektórzy zrozumieją. Doping ma pomagać piłarzom, a nie służyć ryczeniu o swoich frustracjach.
Kibicu Cracovii - dopinguj Pasy!
Lipa będzie z doopingiem jak nie sprzedamy wszystkich tiketów.
Ludzie jest jeszcze biletów od zarąbania w Klubie.
Walić mi do kas, ściągać znajomych, tłumaczyć, że jak byli na Lubinie, to i na Derbach mogą być.
do wielu cennych uwag dodam tylko jedną, spójrzcie na wczorajszy doping dla Liverpoolu, jak cudownie zachowywali sie kibice, jak przezywali i co najwazniejsze jak gryzli ziemie wszyscy pilkarze... i co?? okazalo sie ze warto, bo wtedy okazuje sie ze sama kasa cudów nie czyni.. Oby tak wlasnie bylo w piatek, co do atmosfery, zaangazowania (kibiców i piłkarzy), kultury (kibiców!), no a co do wyniku to jednak mam nadzieje na to ze strzelimy nieco wiecej bramek niz jedną:)
pozdrowienia dla wszystkich normalnych, z reguły ubieram bardziej serce niż dbam o pasiaste szaty na zewnatrz ale w piątek szaliczek obowiązkowo!:)
W PIĄTEK WSZYSCY W BARWACH!!
JAK KTOŚ NIE MA KOSZULKI PASIASTEJ TO CHOCIAŻ BIAŁĄ LUB CZERWONA BLUZE itp!!
o SZALACH TEZ NIE ZAPOMNIJCIE!!
dzieki za cynk bo bym zapomniał szala..;-))
Aha i w piątek wszyscy z biletami! :D
Bo może nas być niechcący mniej niż ustawa przewiduje... :(
kumaci niech lepiej nas uswiadomia jak to z tymi biletami, bo kazdy gada polslowkami, a nie ma konkretow.
aha w piątek sa derby .. pozdro dla kumatych;-))
Karolo: dane z ok. 14-ej - biletów ile wlezie - luuuuuuuuuuuuudzie kupować.
klaros tzn ile okolo tych biletow jeszcze jest kurde ?
ile tych biletow zostalo??
Lud się boi. Widać do czego prowadzi wojna domowa....
o ilości lezakujących biletów napisze tak:
jesli osoba która mi powiedział ile jeszcze ich jest znacznie przesadziła
i w związku z tym podzilimy te liczbę na pół to i tak zostało dużo wiecej niz można sie było spodziewać - liczba czterocyfrowa...
pogratulowac... :-(
Ja powiem tak !
Jeżlei bilety nie zostana sprzedane a jednoczesnie na stadionie (na trybunach) dojdzie do zamieszek to trzeba bedzie powiedzieć że teoria o zmniejszeniu liczby widzów i podniesieniu cen jest do DUPY !
Bo jest wiele osób które nie idzie przez ceny biletów a nie przez przepychanki wewnętrzne.
jak dzisiaj dzwoniłem to powiedziała mi pani że jest ich 2000 dzielmy na pół 1000 :/ i :)
:/ - mało ludzi będzie
:) - zdąze kupic !!
robinksc. nie bardzo da sie wyrozumieć ocb, chyba za dużo wątków poruszyłeś w dwóch zdaniach ;-)
a poza tym nie wiedziec czemu z dopingu zeszliśmy na frekwencję
Maniex 1 zdanie najważniejsze :)
Ale na pełny komentarz musisz poczekać do soboty.
Poza tym od tego gadania o dopingu to mi się dopingować odechciewa :)
Wogóle moznaby wyłaczyć forum na dwa dni :) Życie byłoby przyjemniejsze.
Maniex Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a poza tym nie wiedziec czemu z dopingu zeszliśmy
> na frekwencję
jedno na drugie sie przeklada i to bardzo :)
karolo. e tam, przecież kiedy było 300 to było zajebiscie - każdy spiewał ;-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)