TVP1 20:30 - na zywo z Ziemi Swietej.
Zna ktos jakies szczegoly?
-
-
Kibic czy chuligan?
Ja wiem tylko, że ma być stadion bez kibiców ;). Ale może się wbijemy.
o kurczę, w najlepszym czasie antenowym....:)
no to ciekawe co powiedzą, jeden moderator ma duzo do powiedzneia na TE tematy - może by sie nadał ;-)
O widze ze mam wiernych fanow :)
Na TE tematy to ja sie juz raz w tv wypowiadalem, i nie zamierzam robic tego wiecej.
Mam nadzieje że ktoś to nagra...Podejrzewam że będzie to podobny program do tych które kiedyś były o kibicach....Czyli urywki zadym jakiś socjolog, wywiad z Filipiakiem i jacyś kibice z zasłoniętymi twarzami..
Bedzie do sciagniecia z trackera http://pasy.straszne.pl
I ci gościowie z zasłoniętymi twarzami powiedzą wszystko czego będzie chciała redakcja.
Ma być ostro, będzie ostro, ma być pojednawczo, będzie pojednawczo.
Ciekawi mnie kto ich selekcjonuje do tego programu.
Moze Bogus Cupial ;);););) hehehe
Klaros ma rację.
Przedstawiceilami kibiców powinny być reprezentowane przez odpowiednie organizacje kibicowskie np. przez koło sympatyków z naszej strony. Inaczej to pic na wode..
to juz za 5 minut!! Dawac na TVP!
piekny ten stadionik mamy...
nie wyglada to na program na żywo... (choc czy to jest istotne?)
program raczej nie jest na żywo. Leci po prostu z taśmy
bali sie na zywo? ;-)
oo wlasnie swoje miejsce w tv widzialem :D
Niech Cracovia daje świadectwo ....brawo Profesor
Na pewno dużo kibiców chciałoby się wypowiedzieć na temat bezpieczeństwa na stadionie i dlatego sie bali;]. Ale ciekawi mnie kiedy to nagrywali.
Ale pierdoły. Ja-kibic usypiam a co dopiero mają powiedzieć cie bedni ludzie co to musza oglądac zamiast ulubionego serialu Klanu czy M jak litość. Na szczescie za 5 minut sie zaczyna american pie na polsacie wiec proponuje zbiorowe przełaczenie odbiornika :-)
ups przed momentem moje miejsce też pokazali :-))
Gratisowa reklama
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)