I jeszcze jedno.. wczoraj C spiewalo swoje... D swoje.. B swoje.. kurde nie moze tak byc bo robi sie straszny kociol...Świstak miedzy D a B i te dwa sektory ciagna doping, C sie dolacza... inaczej do bedzie padaczka..
Ja Świstaka nie znam ale wiem czemu dopingu na D nie prowadzi i w pełni go popieram.
-
-
! Pytanie Do Świstaka !
WRACAJ!!!! PROSIMY!!!
Napisze raz jeszcze!
>ŚWISTAK NIE WROCI<
na najwazniejszym spotkaniu (derby) go nie bedzie, bo z tego co mowil ma sprawe w maju i nie chce ryzykowac (nie wiem czym, ale tak mowil)
NIE BEDZIE SWISTAKA WIEC PRZESTANCIE LAMENTOWAC!
ciac ten temat
Ja od siebie...
Co się dziwicie że sektory są teraz same w sobie młynami? Po meczu z Zagłębiem nie będzie już tak samo, zwłaszcza jak młyn wypuszczał resztę stadionu "lokomotywą"!!! do piosenek których 90% stadionu nie chciało śpiewać.
Pozatym "D" umarł! Bo po lubinie wejdzie tam tylko 500 osób z karnetami. I nie oszukujmy, się :straci na znaczeniu.
Bedzie się trzeba zastanowić jak zorganizować teraz doping. A Świstak wróci jak przyjdzie na to czas. Pewnie na Derby.
On się od was nie odwrócił.
a niemożna prowadzić dopingu przez głośniki ??
choćby takie małe ..... ze 6 takich powiesić i wtedy by było równo na całym stadionie !!
tak dla porządku, na C są teraz dwa "młyny" na literce P i na literce S
;-)
zbaczymy jak ludzie spiewający się rozsiądą po przyznaniu numerów miejsc:
moze sie trafi ze będą siedzieć wszyscy w kupie, a moze wręcz przeciwnie
pMaHsDy.bełkoczesz strasznie, nie wstyd ci?
niestety rzeba sie zgodzi z pMaHsDy :(:(:(
Może on nie ma ochoty śpiewać o Wiśle, co?
pMaHsDy: [i]"Moim marzeniem jest spadek Cracovii do drugiej albo nawet trzeciej ligi, żeby tylko najwierniejsi zostali..."[/i]. nie wierzę własnym oczom... chyba nie przemyślałeś tego wpisu.
Jest jeszcze ten temat z "wpisem miesiąca?"
To mój typ.
pMaHsDy napisał: "Moim marzeniem jest spadek Cracovii do drugiej albo nawet trzeciej ligi, żeby tylko najwierniejsi zostali...".
Craco - to u gory to wpis miesiaca;)
a JA mam do Was pytanie ? myślicie że takie pisanie tu coś pomoże z młynem ? itp.?
wyznaczcie 2 kolesi co staną w gnieździe na D i pociągną prawidziwy doping!!!! to Samo zróbmy na C i B i bedzie SUper na derbach nie można całego stadionu na 1 typie opierać.... WEŹMY SPRAWY W SWOJE RĘCE!!!
KTO Jest za??:]
kkk_84 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> (...) nasz mlyn jest daleko od boiska.
>
> Na derby proponuje na B zrobic mlyn
>
jestem jak najbarfdziej za z 2 powodow
1 [obiektywnie] - naiwnie byloby wierzyc ze 500 osob poprowdadzi/rozktręci doping, taki żeby much nie siadła... (czyli taki jakiego na DERBACH oczekujemy)
2 [subiektywnie] - mam karnet na B ;)
...uszanujmy zdanie kolegi pMaHsDy i jego pogląd na świat.....kolega woli CRACOVIE w III lidze...a co...nie wolno mu ???....ciekawa wypowiedź,zwłaszcza w kontekście wypowiedzi Bojarskiego po meczu z Lechem, że walczą o wicemistrzostwo Polski....:-)))
CRACOVIA - KLUB JANA PAWŁA II !!!
ian thorpe - zobacz na tabele [url]http://pilka.interia.pl/liga/1/tab[/url] mysle, ze wicemistrzostwo nie jest przekreslone, zwłaszcza, ze Legia ch*ja gra, a mecze z Groclinem i Amicą mamy przed soba. Jesli wisle cos nie odjebie i nie ze chce przypadkiem derbow wygrac, to bym powiedział, ze szanse nie sa tylko iluzoryczne, bo wszyscy graja dla Cracovii, trza to tylko umiec wykorzystac;)
EJ SWISTAK WROC BO BEZ CIEBIE DOPING CHU**WY NAPISZ CHOCIARZ CZY BEDZIESZ NA D NA DERBACH:P
pMaHsDy Napisał(a):
> Doping, oprawa meczów i wszystko inne w I lidze co
> kibiców dotyczy to jest normalnie paranoja, ja w
> życiu nie myślałem, ze dożyję takich czasów, na
> płotach więcej flag zgód niż naszych, podczas gdy
> te w magazynach leżakują, ostatnia dobra oprawa
> meczu to chyba w II lidze była, a z dopingiem też
> kicha totalna, cały czas tylko lokomotywa, ileż
> razy można?? W ogóle co za ludzie na te mecze
> chodzą, jakieś pikniki z reymonta czy co??
> zaklaszczą tylko wtedy jak Tarnowski coś pociągnie
> a tak to cisza totalna, prawa strona sektora B i
> większość C to chyba powinna zakaz stadionowy
> dostać, to mają być kibice?? narzekają, ze cały
> czas "Wisła to stara" śpiewamy to sami by może coś
> zaśpiewali, a nie, przychodzą na mecz i
> kiełbaskami się zajadają, z resztą śpiewanie o
> wiśle to jedyna przyśpiewka prócz lokomotywy,
> która jednoczy znaczną część stadionu. Moim
> marzeniem jest spadek Cracovii do drugiej albo
> nawet trzeciej ligi, żeby tylko najwierniejsi
> zostali a reszta chorągiewek niech sobie na
> Groclin jeździ, to jest klub dla nich, Opravcy to
> już niech lepiej się nie pokazują na stadionie, na
> ich miejscu to ze wstydu bym się spalił po
> wczorajszym meczu, Lech nam pokazał, gdzie nasze
> miejsce wśród kibiców jest, trzecie miejsce w
> Polsce mieliśmy i co, Opravcy uhahali się i myślą,
> ze już nic więcej robić nie trzeba?? teraz z tą
> oprawą to nawet na drugą ligę się nie nadajemy, a
> Lech to powinien się obrazić, że ich tak marnie
> przyjęliśmy, bo przynajmniej ja miałem wrażenie,
> ze to oni są gospodarzami tutaj, obciach, obciach
> i jeszcze raz obciach, POZDRO DLA LECHA I
> PRAWDZIWYCH KIBICÓW!!!
>
>
> Skopiowałem tu swoją wypowiedź bo na HP pewnie ten
> temat będzie zamknięty, więc moderatorzy mogą ją
> wykasować stamtąd...
>
Spodobal mi sie pewien tekst wiec ja go tylko dla ciebie napisze.
Biegnij nie ważne gdzie, w lewo w prawo w drzwi w ścianę, biegnij...
Wlasnorecznie zetne gniazdo siekierą w tym tygodniu.
Pozdrawiam
No jak widać mój post został stąd wywalony, w sumie wcale się temu nie dziwię, mówią mi tu, żebym się odstosunkował od Opravców, ale jeżeli nie ich winą jest że od pół roku nie ma oprawy to niech wyjaśnią jasno i klarownie czyją...
pMaHsDy w temacie "gdzie sa Opravcy" Craco wytlumaczyl chyba wszystko reszty sie domysl.
Dla zwyklych forumowiczow jest tam wystarczajaco informacji.
pMaHsDy Napisał(a):
> No jak widać mój post został stąd wywalony, w
> sumie wcale się temu nie dziwię, mówią mi tu,
> żebym się odstosunkował od Opravców, ale jeżeli
> nie ich winą jest że od pół roku nie ma oprawy to
> niech wyjaśnią jasno i klarownie czyją...
No to może być wiele odpowiedzi, ale ja sugerowałbym taką. Na wielu stadionach działa więcej niż jedna grupa która chce robić oprawy. Najpierw zaczynają od rywalizacji a potem często współpracują (np na Lechu e-lech i UL'01).
Niech ktoś zrobi Opravcom konkurencje !! Pokaże że można taniej, lepiej !! Konkurencja zawsze dobrze robi.
Przecież dobrze wszyscy wiemy że to inna grupa odpaliła race po raz pierwszy na derbach z Hutnikiem w 3 lidze.
A tak z bardziej przyziemnych rzeczy... sprzedaż vlepek obniżyła się bardzo. Ale z tym trzeba było się liczyć, ileż można to kupować :).
ale co tu jest tlumaczenia? to nie instytucja państwowa do której mozemy mieć pretensje ze robią coś złego ..... to prywatne osoby które tą oprawę robią z własnej chęci , jeśli robią to zajebiscie a jeśli nie to trudno....
pMaHsDy może TY zaczniesz robić oprawe a nie narzekać?
JAk wy chcecie żeby to robił jak jakiś chłop o nie znanym mi dotąd nicku pisze że świstak nic nie zmieni???Powiem tak: dopóki nie było osób które zbluzgały świstaka było w miare dobry doping a czasem nawet b.dobry, teraz On zrobił co normalne i poszedł tam gdzie go niewyklinają!Pamiętam jak kiedyś był taki mecz że zaczeli sie ludzie rzucać że Świstak niby przeżut(nie wiem jak jest naprawde)a wczoraj na gnieździe siedział pewien koleś który jakieś 3 lata temu w szaliczku Gtsu zapieprzał do mojej szkoły:(.JA rozumiem że ktoś sie nawrócił i kibicował wiśle a teraz jest Pasiakiem ale żeby sie pchać na gniazdo to jest już przesada!Jeżeli ten koleś to czyta to prosze Cie nie wychodź na gniazdo nigdy więcej!Tak więc wydaje mi sie że dopóki nie zaczną niektórzy szanować siebei nawzajem to nic z tego nie będzie!
1. Gniazdo na granice między D a B
2. świstak wroć na gniazdo
Swistak olal sprawe...zapewne przez to ze miala byc zgoda,ze stadion jest nazwany Imieniem PIERWSZEGO KIBICA CRAXY,ze mamy swiecic przykladem dla innych klubow,tak jak tego sobie zyczyl JAN PAWEL II. A tymczasem co sie dzieje: cale D grzmi non stop "Wisla to stara ..." a jak pamietam Swistak stopowal jak mogl jeszcze dlugo przed "pojednaniem" zeby nie spiewac na sasiadke zza Blon bo to psuje wizerunek klubu i kibica. No coz....PODZIEKUJEMY 'NADGORLIWYM KIBICOM'.
pMaHsDy-znam cie..ale nie przypuszczalem ze cos takiego napiszesz!! Jak mozesz chciec powrotu do 2 ligii....jeszcze pol roku temu miales swieczki w oczach ze Cracovia znowu w extraklasie!!!! Jak tak mozna!!!?? A co do Opravcow-umiesz lepiej zadzialac niz oni?? Odwalili kawal dobrej roboty a TY nie krytykuj jesli leppszy nie jestes!! Zastanow sie co ty piszesz....BO BARDZO SIE ZMIENILES...JA CIE NIE POZNAJE!!
Będzie dobrze...
Świstak na Legi na D, Na Lechu na C to wkoncu przyszedl czas zebys wrocil na swoje stare miejsce gdzie Cie napewno wszyscy z checia przyjma... wroc na B ;)
ale jak piszesz ze bedzie dobrze tzn ze tak bedzie :D
Po tym poście z 00:23:53 proponuję zamknąć ten wątek.
Hehe mysle, ze to dobry pomysł zrobic konkurencje dla opravcow. Nic tak nie działa jak walka o berło. Dwie grupy ultras zapewniły by oprave na wszystkich meczach i byloby by dobrze. Bardzo szanuje OPRVCOW, ale mysle, ze konurencja napewno im nie zaszkodzi, a moze tylko wyjsc na dobre wizerunkowi kibiców.
Young Squad - Reaktywacja ? ;)
;)
Kid: Było Mineło Nie wróci :)
Nigdy nie mow nigdy ;)
Pozyjemy - Zobaczymy :]
Najlepiej to podzielić środki na sto częsci i na "HOP" puścić balona z gumy do żucia - bo tylko na to będzie kogokolwiek stać.
Mikus: ja rozumiem, ze nie macie funduszy ale Opravcy tez tak zaczynali...
Moze jednak warto sprobowac ?
Jak nie teraz to od przyszlego sezonu...
zaczelo sie od Swistaka a skonczylo na oprawach...pytanie jest proste:czy Swistak wroci na D??
teraz to juz wiele w tym sezonie sie nie podziala
zróbmy (my czyli Pasiaki) zajebista oprawe na derbach i pomyslimy pozniej na poważnie nad Pasiastymi Ultrasami :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)