Doping cieniutki. Oprawa żadna. Ogółem kicha.
Kolesie z D i części B poza wisła to stara....., i tym podobnuch nic nie znają. Przyspiewki nie istnieją. Jedyne co nam wychodzi to "Lokomotywa", "Hej pasy gol". Ot wszysko.
A przecież jest jeścze "Do boku Cracovia","czy mecz ten przegramy czy mecz ten wygramy Cracovia zawsze Pany" i.t.p. Jesli pare osob się nie dogada z sobą to będzie coraz tragedia.
Powoli stajemy się śmieszni, zero incjatywy. Na D istnieje tylko Anty doping, zresztą czy to jest antydoping? Nie! To tylko bluzgi na Wisłę.
Na zakończenie - Albo Panowie dogadają się między sobą albo bedzie jeszcze większa kiła. Ot wszystko. Jest świstak który moim zdaniem jest super, są oprawcy, i są goście z JG. Panowie dogadajcie się i pomyślcie o edukacji młodych bo bluzgami na wisłe na każdym neczu daleko nie zajedziemy. Naprawde powoli jesteśmy śmieszni.
Pozdrawiam
-
-
A jednak - dało się...!
dobra uwage ktos napisał: [b]MEGAFON DLA PROWADZĄCEGO !!!!![/b], Swistaka juz trudno bylo uslyszec nieraz a co dopiero innych....nie wiem jak ich nazwac nawet
Świstaj wracaj na gniazdo bo to co sie tam dzieje to jest jedna wielka zenada !!
doping to była prawdziwa kicha :/ fakt faktem zdarłem całe gardło .. ale chyba ja i może z 20 osob z tego D :/ !! Zastanawiam się po co śpiewać na tą wisłe dzis w kółko skoro derby za tydzien ? rozgrzewke robicie ? he .. denerwujące jest to jak widze małolata 10 letniego .. spiewa na wisle .. a hymn triady to sie chowa bo nie zna słow .. zreszta nie tylko małolaci 10-letni tylko 3/4 osob z młyna .. Ooo lokomotywe umieją ! ..
ŚWISTAK WRÓĆ ! Prosze
podejrzewam iz Świataka dlatego nie bylo na D gdyz caly czas byl antydoping ;/ niektorzy maja juz tego dosc mozna zaspiewac raz ale nie przez caly czas trwania meczu dajcie sobie ludzie z tym spokoj
podejzenie;)
Sektor C świetnie sobie poradzi i bez Świstaka!!!!
Reaguje bardzo żywiołowo i głosno!!!
Także B jest świetne!!!
Na meczu chwilami dopingował cały stadion (czasem nawet równo:-)
Ale D umiera!!! zróbmy cos z tym!!! ktos mysli w ogóle poważnie co zrobic,czy bedziemy tylko gadac???
Te dzieciaki to śmiech na sali!!! a gość (ok 30lat który sie pokazał) nie ma donośnego głosu.
Moim skromnym zdaniem Świstak powinien wrócić, byl rewelacyjny! potrafił zwrócic uwage calego rozciagnietego sektora D!!!
Musi jednak sam chcieć...
Koleszko wróć!!!!!
Byłoby goit gdyby AA był na D a Świstak na C albo odwrotnie
D dramat dzisiaj, nie moze byc tak ze na gniazdo wchodzi 4 gowniarzy i drą sie co popadnie, mlyn dzisiaj naprawde nic nie pokazal, dobrze ze inne sektory dopingowaly dosc zgrabnie nawet, jestem zaskoczony in plus (B,C) na gnizado musi wrocic albo świstak albo łysy, koniecznie...
jasne, najpierw trzeba pogonić Świstaka,
a potem, kiedy słoma z butów wyszła, to Świstak wróć!...
Maniex ani razu nie ,,goniłem" Świstaka z gniazda.....
Zawsze mówiłem mu iż doping bez niego byłby dramatyczny.....i jest!
-=KsC_Qr2nOw=-. nie o Tobie (ani o innych forumowiczach) pisałem...
Jak Świstak był na C, to dla mnie sprawa jest jasna: w naturalny sposób przenosi się centrum dopingu na C, co daje przy okazji ten efekt, że można zapodawać: druga strona...
Do szefostwa klubu miałbym w tej sytuacji prośbę, żeby wpusić na C po preferencyjnehj cenie kilkunastu gości z D, wskazanych przez Świstaka, żeby mu pomogli - i sprawa załatwiona.
docent - kilkunastu wskazanych przez swistaka?? to dopiero miałby chłop lipe, za to, ze kogos nie wybrał:/
cracus85 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Agnan Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Coś takiego zdarzyło się już na Polonii,
> miało
> > miejsce i teraz:
> >
> > idzie - groźna akcja na naszą bramkę, a tu
> głośny
> > doping stadionu
> > (i to naszych)
> > "Kolejoorz, kolejoorz!"
> >
> > Ja rozumiem gościnność i przyjaźń (sam też
> Lecha
> > bardzo lubię)
> > ale bez przesady.
> >
> >
> > Może warto przypomnieć:
> > głównym celem dopingu jest wsparcie NASZYCH
> > PIŁKARZY!
> > bo chcemy by wygrali i ładnie grali (a co,
> może
> > nie?)
> >
> > i w takiej sytuacji na pewno nie jest
> właśviwe
> > wyrażenie sympatii
> > dla Lecha.
>
> A jakie to ma znaczenie jak i tak doping jest
> wspólny dla wszystkich i w Poznaniu było tak samo
> także już nie przesadzaj zwłaszcza ze
> wygrywaliśmy...
>
Wygrywaliśmy 1:0.
Gdyby wtedy strzelili bramkę, byłby remis.
Przy 4:0 można byłoby przyjaciół podnieść na duchu :-)
Pozwól, że zostanę przy swoim zdaniu, i na pewno nie jestem tu odosobniony.
"Doping wspólny dla wszystkich..."
No właśnie jestem trochę innego zdania -
my chcemy wygrać, ja chcę żeby wygrała moja drużyna.
i ją chcę zagrzać do boju, reszta - jakkolwiek ważna - ma znaczenie drugorzędne.
Piłkarze często podkreślają, że doping im pomaga.
A sądzę, że jesli chcą wygrać i im na wygranej zależy, to nie ma większego znaczenia, czy grają z Lechem, czy Górnikiem Łęczna.
I nie podnosi ichh na duchu dopingowanie przeciwnika w trudnym momencie.
Jest wiele momentów podczas meczu, gdzie można wyrazić sympatię dla drużyny przyjezdnej.
Sytuacje podbramkowe (pod oboma bramkami) nie są tymi chwilami.
Co ja słysze młyn na C, jak przed 10 laty. Tylko wtedy to tam się stało i cały czas ryczało. Ah co to za czasy były. A i proszę mi nie mówić o leniwym C bo tam wcale nie jest tak żle a powoli coraz lepiej. Niestety tam z młynu nic nie będzie jak to można było ostatnio zobaczyć (siedząc może 20m od Świstaka nie bardzo wiedziałerm co intonuje). Jeszce jak do tego dojdzie ta cholerna numeracja to już wogóle porażka. Młyn na B a reszta niech słucha i włącza sie w rytm a nie od nowa to i równo będzie wszystko. A i trzeba coś zrobić ze zwolnieniem lokomotywy bo ostatnio troche jej moc podupadła
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)