ja tez znam!!
[quote]Wawelski Zamek nad Krakowem,
W rycerski patrzy gród,
Na straży stoi honorowej -
Biało-czerwony klub ![/quote]
-
-
trzecia zwrotka hymnu
no to pośpiewamy
Nienormalni jestescie??? Teraz jakius pajac przyczepia sie do piosenki, raczej do zwrotki, ktora tak wszyscy z entuzjazmem spiewali:) Przysiegam jakby jeszcze reymontowscy kibice zaczeli wygwizdywac, albo zmieniac to ide na Garbarnie.....
to wygląda, ze cały stadion spiewał :-)
[url]http://forum2.cracovia.krakow.pl/read.php?1,1113396[/url]
Trzecia zwrotka jest spiewana przez cały stadion na meczach to powinni raczej jak cos dwie pierwsze wyciac!!!!
Idiotyzm! totalny!
mamy jakiegos psa wislackiego w zarzadzie co chce nas od srodka zniszczyc! zapewne?
żydziorek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a ja mam nadzieję że nie tylko puszczą ale że
> ''nawróceni ''zaśpiewają i zdadzą sobie sprawęze
> swej niekonsekwencji bo w końcu cały stadion wył
> na wisłę w 2 lidze...no ale Polacy jak chorągiewki
> nic dodać nic ująć.
Nie wiesz jak bardzo się mylisz
Utne te bzdurne dywagacje.
Hymn na początku nie leci cały bo jest długi, i nie ma czasu na odtważanie w całości. Jest hejnał, prezentacja, lajkonik, inne atrakcje, muzyka wprowadzająca...
Na potwierdzenie moich słów zauważcie co było na Lechu na zakończenie widowiska i przestańcie już snuć takie teorie. Kablo jest Wielkim Spikerem!
ps tak na marginesie to padłu tu jejen powód, dla którego prywatnie ja poświęciłbym bym tą zwrotkę... ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)