Zarząd Cracovi Złoży Prośbe do PZPN o niewpuszczanie na stadion Kibiców rywala. Oznacza to ze kibice wisły nieZostaną wpuszczeni na derby ! Takie Derby w DUPIE MAM !!!!!
-
-
Derby Bez Wiślackich Dam Takie Derby w Dupie Mam !!!
Użyłeś słowa dupa, na tym stadionie niektórzy chcą wsadzać do więzienia...Ja na twoim miejscu napisałbym pupie:)
Zrobcie taki transparent
Spokojnie, jestem pewien, że wiślacy wejdą na derby.
Mam nadzieję że wejdą .... Jestem pełen podziwu dla Janusza Filipiaka za to co on zrobił dla klubu i dla wszystkich, ale to co on robi teraz z całym zarządem to jest porażka .... Po 1 niewidzę sensu wogóle w ograniczeniu wstępu na stadion.Po 2 z tymi i identyfikatorami to jest totalna klapa ja nie wszedłem na mecz z Zagłębim bo nieposiadałem tymczasowo.
Moglbys chociaz jakies inne hasło wymyslicb bo znowu napisza ze "kserujemy" i "nie stac nas na wymyslenie swojego hasla".
Tradycyjnie xero
Z wisła czy bez sami sobie potrafimy załatwić zamknięcie stadionu , i niewazne czy nas bedzie 10 000 czy 1 000 - zawsze znajdzie sie jakiś "KIBIC", który sprowokuje awanture.
Jak nie bedzie ani ochrony ani policji to zawsze można swojego udeżyć - bo nieśpiewa np. "wisła to stara..."
TYLKO SZMATA BIJE SWOJEGO BRATA
to wszytsko jest po prostu smutne i przerażające....
wstydze sie kibiców własnej drużyny...
taki transparent mieli wislacy przed derbami jak mieli nas mieli nie wpuscic
no dokładnie taki sam !! wymyśl coś nowego jak już zakładasz temat...
no szkoda ze ich nie bedzie.. ale zawsze jest jakis pozytyw.. przynajmniej uczulenia na siersc niebede miec :)
Jesli wisla wejdzie to mozemy sie na jakies 3 miesiace z meczami na stadionie pozegnac.
Jestem jakos dziwnie pewien ze nasza armia zbawienia sobie nie odpusci okazji...
jesli nie bedzie wisly na derbach to kurwa mac jakie to beda derby i co wtedy zrobicie zaspiewacie kazdy to powie ... ?? jesli sytuacja sie nie zmieni to ja pier###le takie derby
a dlA tych co sie ciesza z takiej mozliwosci wielka pogarda
Derby na które psy nie przychodzą
Takie Derby NAs nie obchodzą
:)
Miała być świetna oprava,stadion wypełniony po brzegi,głośny urozmaicony doping jednym słowem klasyczna Cracoviacka atmosfera a tu .. lipa
Chciałbym na marginesie tego wątku poruszyć sprawę karnetów. Ograniczenie wstępu na stadion tylko do posiadaczy karnetów nie sprzyja rozpowszechnianiu pasiackiej idei poza Krakowem. Znam wielu kibiców spoza Krakowa, często z bardzo daleka, którzy choćby z racji odległości mogą pozwolić sobie na przykład na jeden lub dwa wyjazdy na mecz do Krakowa w sezonie. Sam do nich należę, bo mieszkm w Wodzisławiu i Gliwicach. Jeżeli ktoś nie jest milionerem, a ta część populacji należy w narodzie raczej do mniejszości, zapewne nie kupi karnetu mając świadomość faktu, że płaci za mecze na których nie będzie nigdy. I wtedy nie przyjedzie na mecz ani razu. A przecież powinno nam zależeć na krzewieniu pasiastej ide w najdalszych zakątkach Polski i świata. Słyszałem, że po drugiej stronie Błoń można kupić jednorazowy bilet po zrobieniu sobie identyfikatora, co trwa chwilę. Czy tak jest istotnie, czy tylko się przesłyszałem? Czy nie można by umożliwić kibicom nabywania jednorazowych biletów za okazaniem identyfikatora, a nawet dowodu osobistego. Jeżli władzom klubu zależy na przypisaniu kibica do miejsca, jak chłopa feudalnego do ziemi, to co stoi na przeszkodzie sprzedania jednorazowego biletu, po uprzednim wpisie do kapownika personaliów zajmującego miejsce x kibica. Kolejek przez to raczej nie będzie, bo wpis taki trwa chwilę, a większość ludzi i tak będzie miało karnety, bo przecież większość jest z Krakowa.
Geopijatyk
EPT juz znalazł rozwiązanie problemu z xerowaniem. Jest tekst na transparent.
Nie poto czekałem 9 lat żeby ich teraz nie zobaczyć i sie nie zaśmiac jak ze spuszczonymi głowami będa wychodzić
Gwarantuje wam, ze jezeli trojkolorowi czegos glupiego na derbach nie wymysla to nic sie nie bedzie dzialo.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)