Kto popiera Profesora Filipiaka, a kto nie? I dlaczego?
Ja wierzę, że nasz Prezes wie co robi!
"Nie ukrywam, że boję się o zdrowie swoje i swojej rodziny. Nikt mi nie groził, ale to się może zdarzyć (...) Ja nie odstąpię". Musimy stanąć za nim murem!!! Musi czuć nasze poparcie!! Wiedzieć, że żaden kibic Cracovii nie tylko nie podniesie ręki na jego osobę i bliskich, ale wręcz przeciwnie - staniemy w jego obronie! To jeden z mężów opatrznościowych Cracovii! Wiele już dobrego zrobił, dużo pomógł. Godnie nas reprezentuje (wspomnę chociażby Watykan)... Teraz pomimo strat finansowych podejmuje się "karkołomnego" zadania. Chwała mu za to! Takich rzeczy nikt jeszcze nie miał śmialości w Polsce przeprowadzić... Wiadomo, że potrzebny jest spokój, rozwaga - myślę, że możemy liczyć na Profesora.
I jeszcze jedno: obawiałbym się prowokacji ze strony osób, które wcale dobrze Cracovii nie życzą... Wstyd mi za obelgi kierowane pod jego adresem w internecie, ale za tym może przecież stać każdy... Może to wszystko pisać jedna nawet osoba i to nie koniecznie Pasiak... Przecież nasz Profesor może się zniechęcić, a tacy "życzliwi" mogą w natarczywym zniechęcaniu widzieć szansę na pognębienie Pasów.
A wszystkim, którym bardziej odpowiadał klimat III ligi podpowiadam, że nic straconego... Możecie zacząć chodzić na mecze drugiej drużyny Cracovii!!! Z tego, co gdzieś słyszalem Profesor zapowiada, że rezerwy w przyszłym roku powalczą o III ligę... W ramach kompromisu tam śpiewajcie sobie co chcecie...
Cóż to bowiem za Pasiak, który źle życzy Cracovii??? Żaden Pasiak!!! A źle chce dla Cracovii ten, co zniechęca Profesora do kibic(inwest)owania...
-
-
Działania Profesora
Ja też zastanawiałem się nad założeniem podobnego tematu. W końcu napisałem to gdzie indziej, ale teraz to powtórzę.
Każdy prawdziwy kibic Cracovii ma obowiązek teraz popierać Klub i Profesora. Nawet jeżeli niektóre rzeczy mu się nie podobają. Trudno, nie ma wyjścia. Mówiąc brutalnie, albo my, albo oni. Jeżeli wygrają oni, to odejdzie Profesor, odejdą inni i nie będzie Cracovii nie tylko w I lidze, ale może nawet wcale.
Cracovio jesteśmy z Wami !
Profesorze jesteśmy z Tobą !
Pełne poparcie dla Profesora
Profesor powinien wynając JG na ochrone obiektu i wszyscy byliby hepi. Byłby spokój i na mecze mogło by przychodzic 15 tys albo i wiecej kibiców. :)
Jeśli zmniejszanie miejsc na widowni nazywa się walką z chuliganami, to ja proponuje na mecze wpuszzcać ZERO kibiców toż to będzie pogrom chuligaństwa....
A przy tym będą same zyski..nie trzeba będzie drukować biletów, sprzedawać biletów, wynajmować ochrony, monitoringu włączać, hostessom płacić same zyski..
A więc DO ROBOTY!
Cracovia napewno zyska napewno wielu nowych kibiców w sytuacji gdy nie będzie biletów w kasie, i gdy młodzież nie będzie mogła wejść na stadion....To jest genialny pomysł klubu.
A na forum nazekano na działaczy klubowych.Jak widać jakiś GENIUSZ się jednak pojawił...
Odkrył że Cracovia zyska kibiców ograniczając ilość miejsc na stadionie oraz dostępność biletów...
W imieniu Cracovii dziękuję!
jestes glupi i slepu zuberg
Wojna, wojna, wojna CRACOVIA
Brawa dla Profesora.:)
Zubereg, to co sie teraz dzieje to robienie porzadków. Zmniejszenie liczby miejsc jest pierwszym krokiem, oczywiscie tymczasowym. Chyba Tobie nie trzeba tłumaczyc z czego ten krok wynika i do czego ma doprowadzić?
Wielki szacunek dla Profesora za jego wczorajsze decyzje. Podczas najbliższego meczu pokażmy, że w pełni popieramy jego działania. To jeden z najważniejszych momentów w historii Cracovii i wierzę że wyjdziemy z niego zwycięsko.
arkapina ...
nie masz racji ...
nie obrażaj zuberga ...
ja tez uwazam , ze ograniczanie liczby widzów i wprowadzenie utrudnień w nabywaniu biletów to nie jest wyjscie z sytuacji bo UDERZA W ZWYKŁYCH KIBICÓW ...
ja dojezdzam na mecze 400 km w świetle ostatnich "pomysłow na uzdrowienie" aby dostac sie na mecz musze przyjechac dzien przed meczem i kupic bilet albo kupic karnet co mi sie nie opłaca bo nie jezdze na wszystkie mecze tylko na niektóre ...
tez mi napiszesz , ze jestem głupi ?
Zuberq napisaleś: "Cracovia napewno zyska napewno wielu nowych kibiców w sytuacji gdy nie będzie biletów w kasie, i gdy młodzież nie będzie mogła wejść na stadion..." Biletów nie będzie już wcześniej, bo zostaną wykupione ;o) To jest możliwe skoro z tych 6500 - 500 to karnety na D... A lie karnetów jest na A, B i C?? Napewno sporo... Sprzedali przecież kilka tysięcy... Z kolei jak to młodzież nie będzie mogła wejść?? DZIECI do 14 lat SAME nie będą mogły! I narąbana młodzież ;o)
Piszesz dalej: "Cracovia zyska kibiców ograniczając ilość miejsc na stadionie oraz dostępność biletów..." Dostępność biletów będzie ograniczona - TAK - dla ludzi którzy nie posiadają identyfikatora - a to cieszy w perspektywie derbów chociażby... A Cracovia - uważam zyska kibiców - jak ludzie zobaczą spokój na stadionie, doping dla Pasów. Jak nie mają innych pomysłów na ostudzenie rozgrzanych głów, to niech probują tak. Chociaż wielka szkoda...
Ponadto myślę, że może coś się zmienić jak będzie wszystko fajnie i kulturalnie w sobotę... W końcu wszyscy jesteśmy za Cracovią...
A mi sie to wcale nie podoba, uderza w kibicow i na pewno JPII nie poparlby takich posuniec.
To bardzo smutne(delikatnie mówiąc)co się stało! Ale ja też uważam że sukcesywne zmniejszanie ilości widzów na stadionie nic nie da! Przecież ci co zrobili to ,,bydło,, na stadionie mają karnety! niektórzy nawet na ,,A,,! wiem bo kolega który wchodził na stadion od ul.Kałuży widział to ,,na własne oczy,,!
pmx7 wyjaśnij mi prosze! dlaczego tak uważasz?
CRACOVIA PANY!!!
Zrozumcie: Tu nie chodzi o to czy te działania się komuś podobają czy nie!!! Proste, że każdemu Pasiakowi by się podobało 30 000 ludzi przy Kałuży...
Mnie tam się 1000 razy bardziej nie podoba jak "Pasiak" podnosi rękę na drugiego Pasiaka!!! I to jest problem!!! Profesor, jak brzmi tytuł przytaczanego artykułu, został postawiony POD ŚCIANĄ! Nie ma widzocznie innego wyjścia. Bo wprowadzenie na stadion policji, czy zdublowanie ochrony - cóż to za wyjścia???
Jestem przekonany, że nie byłoby tego gdyby nie wtorkowe incydenty. Stało się. Teraz wszyscy ponosimy konsekwencje...
Jedno jest pewne: TO, CO SIĘ STAŁO WE WTOREK NIE MOŻE SIĘ POWTÓRZYĆ!!!!!!!!!!!!!!
PYTAM KTO POPIERA PROFESORA A NIE KOMU SIĘ TO PODOBA!!!
Arkapina
Twoje posty są jak zwykle na wysokim poziomie merytorycznym, oraz wnoszą wiele do tematu
Powinieneś pisać więcej! Mniej takich głupków jak ja więcej takich inteligentnych jak ty.
Pozdrawiam
gdyby na D były krzesełka to by nie było tych ograniczeń
na ostatnim meczu było 5 tys luda wiec OCB z tym brakiem biletów dla kibiców
Robert. kupie ci bilet, jesli to taki problem
ludojad----popieram w 100% uważam że powinniśmy być razem z nim w tym trudnym czasie!
Ale "nie krzycz" na mnie i innych tylko wytłumacz spokojnie i merytorycznie co ma akurat na celu zmniejszenie ilości widzów? w kontekście tego co napisałem wcześniej?
Andrzej mogę Ci przedstawić moją interpretację tego ograniczenia, ale nie wiem, czy Cię moje tłumaczenie zadowoli i czy będą to te same motywy, którymi kierowali się sternicy Klubu...
Według mnie jeśli ktoś z tych, któzy "robili bydło" siedział, jak twierdzisz na A to powinien dostać bez problemów (miejsca numerowane chyba tam są...) zakaz stadionowy za poważne wykroczenie lub będzie "siedział cicho" w przyszłości, a może przemyśli sobie to wszystko... A co z jego miejscem - czy "przepadek mienia" czy co w przypadku zakazu, to ja nie wiem... Swoją drogą to ciekawe... Może ktoś wie?
Profesor ( http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,2666974.html ) ujął to tak: "Szczególnie zamknięcie sektora D, od którego wszystko się wczoraj zaczęło". To chyba dużo tłumaczy. 500 osób ma już karnety - zapłacili za D i tam będą siedzieć. 500 osób przecież łatwiej upilnować... Oby tylko nie wyglądał żaden nasz sektor jak sektor gości... Chociaż wydaje się że sektory muszą zostać oddzielone :o(
Jackson Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> na pewno JPII nie poparlby takich posuniec.
>
>
>
> ---Jackytchan---
No żesz kurwa... Boże ty widzisz i nie grzmisz?
ludojad----Dziękuję za odp. ale uważam że to wcale nie zaczęło sie od sektora"D" tylko na"C" bandyci którzy tam stali!(stali zresztą rozsiani po całym stadionie) zaczęli awanturę.
obawiam się że mimo ograniczenia widzów sytuacja może się powtórzyć!
Obym się mylił
POZDRAWIAM PRAWDZIWYCH PASIAKÓW!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)