Najgorsze jest to że Filipiak może sobie pomyslec - a po co mi to wszystko i co wtedy 7 baniek wyłozy na sezon JG?
-
-
To jakas paranoja...
a moze by tak olac najblizszy mecz?! nigdy nie myslalem ze tak napisze.... ale moze wtedy trafi to do wladz klubu jak na mecz przyjdzie 300 "najwierniejszych kibicow" a w klatce bedzie 500 osob?
TYLKO SZMATA BIJE BRATA ! ! !
borsuk i cala reszta:
Powiedz mi jeden z drugim.A co wy robiliscie do tej pory jak bylo spiewane Wisla to.......??Siedzieliscie cicho a moze gwizdaliscie??Nie!Darliscie sie tak samo!
Mielec (bandyta? mam nadzieję że nie) pisze:
"Pomysl sobie co na mszy stalo by sie jakby zacela sie zadyma.Tam byly dzieci i osoby postronne.Nikt sie nikogo nie bal,i nie wypisuj takich glupot na forum"
A dzisiaj to co? Dzieci, kobiet, starców i niby osób postronnych nie było? Gratuluję bandyci!
TYLKO SZMATA BIJE BRATA! JUDASZ GANG - I TAK JUŻ POZOSTANIE!
BARDZO DOBRY POMYSŁ, JA NA NASTEPNY MECZ NIE PRZYCHODZE
TYLKO SZMATA BIJE BRATA ! ! !
Mój monentarz bedzie krótki
TY K... ZOSTAW KICICA....
Nic wiecej nie powiem
PS. Szybiekiego wytępienia BANDYTYZMU Wam i mi
Cza było tego 60-latka sprzętem potraktować frajerzy to byśmy mieli wiencej punktuf w lidze hool's!!!!!
A do piknikuw mam pytanie - gdzie byliście 100 lat temu, jak muj prapradziadek wsadził siekiere w plecy pierwszemu kibicowi GTS, który chciał by w Krakowie był tylko jeden klub? Gdyby No co - gdzie byliście cioty?? Gdyby nie on, naszego klubó by nie było!!!!
hahahaha to ty chyba nie wiesz kto dostal.Jak nie wiesz nie odzywaj sie :)
a to nie przychodzcie
i tak siedziecie i smecicie tylko
a jak trzba spiewac to gwizdacie pogwizdajcie w domu sobie albo idzicie na wisle
PoKeR:
I to jest to
tak sobie czytam i dochodze do wniosku że Ci co najwięcej krzyczą tutaj najmniej mają do powiedzienia na stadionie
pare tysięcy ludzi nie potrafi sie sprzeciwić powiedzmy 200 osobom????
niech to 200 osób sobie śpiewa na Wisłe a wy w sile 5 razy tyle pociągnijcie jakąś inną przyśpiewke
jak boicie sie 20 latków mieniących sie bluzami z przekreśloną gwiazdą to zamknijcie gęby na forum tylko działajcie na meczach
a Ty Poker co niby k@#$a robisz szukasz dymu???kto strzelil bramke i w ktorej minucie??
Mielec Napisał:
> Pomysl sobie co na mszy stalo by sie jakby zacela
> sie zadyma.Tam byly dzieci i osoby postronne.
No to chyba dobrze. Pokazaliście dzisiaj, że najłatwiej bić staruszków, kobiety i ludzi z małymi dziećmi.
> Nikt sie nikogo nie bal,i nie wypisuj takich glupot
Bohaterowie! Nikogo się nie boją! Mołodcy!
Gdyby to wszystko nie rozwalało Cracovii to tarzałbym się ze śmiechu czytając takie szczeniackie napinki.
borsuk
Wyczuwam u Ciebie agresję powodowana strachem. To juz tylko krok w stronę ciemnej strony mocy ;) Bądź czujny synu :)
Maxxx
Tylko tyle potrafisz napisać? To może faktycznie załap się na jakiś kurs dla akwizytorów.
torreador
Czytać potrafisz? Gdzie napisałem że to ja kopnąłem dziadka?
Parafrazując głosy oburzenia:
- nie może być kibicem Cracovii pseudokibic domagający sie usunięcia innego kibica z powodów wygodnych tylko dla niego samego. Czy ktoś w końcu zajarzy czy faktycznie tylko łapata skutkuje?
nmnm
Ty to juz wogole pojechales po skarpetach.
Powiem wam jedno.Teraz niech kazdy z was co macie pretensje do gosci z przekreslona gwiazda podejdzie do nich i powie im to w twarz zeby przestali spiewac bo jestes za pojednaniem
Mielec Poker widze że zamiast bić nas Wiślaków wolicie bić swoich
rozumiem - ćwiczycie przed derbami hahahahaha
Co to za pomysły z jakimś nieprzychodzeniem na mecz ?
Kibic ma być na stadionie, czy słońce czy deszczy czy mordobicie !!!
Przyjezdza Lech a nasi nas potrzebują !
Do pokera
Wszystko zależy od tego co się śpiewa jak mam się zniżać do twojego poziomu to wole cię wygwizdać.
to nie wina gwizdania....zabraklo kibicow druzyny przyjezdnej:))))))
Prosze pojawil sie mg
Posluchaj mnie uwarznie.Nie wiesz o co chodzi to nie pisz poprostu.Odpowiedzcie na moje wczesniejsze pytanie na temat Anty Dopingu.Ja nie chce was umoralniac ale sami wy nie wiecie czego chcecie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)