Tak masz rację czlowieczku o malym rozumku-bylo bardzo fajnie przed pojednaniem czego wyrazem była wyprawa twoich zdziczałych kolegów na malolata z szalikiem wisły na ul.Aleksandry ktory to wg. ciebie fajną atmosfekę tak czuł że juz nie żyje,
-
-
To jakas paranoja...
Fenix ja nie jestem za tym zeby bic swoich, dla mnie to tez jest niepojete, ale mysle, ze jakby ta piosenka poszla 2-3 razy na mecz to jakos by to wszyscy wytrzymali !! tego nie da sie zmienic w rok i to przez ludzi ktorych w wiekszoscie 3 lata temu u nas nie bylo ( nie wszystkich )
Co...milus,przeczytales tycg kilka mądrych słów z podręcznika dla akwizytorów??subiektywie i obiektywnie wydawać by się mogło ze zbytnio wysublimowany nie jestes ani nawet rozgarnięty,poza tym nikt nie bedzie mi narzucal co ,gdzie i kiedu KURWA mam robic. TYLKO SZMATA BIJE BRATA - jUDASZ gANG.
Wlasnie rozmawialem z kumplem wislakiem, napisal mi ze u nich to goscie kradna kielbase z grila, a nawet kradna toi-toie...a ostatni incydent(jak u nas) byl w 2002 roku, ale wtedy tez podpalili siano w ktorym byly przewożone spalili w trakcie meczu. Są jednak debile nie tylko u nas. Jednak "prawdziwych" kibicow w tym miescie jest z roku na rok coraz mniej :\
Pewnie, że mają plan - zawsze ten sam! Przegrywamy na łapy pierwsze starcie z kibicami Cracovii, ale w starciu drugim wyciągamy kosy z nogawek, siekiery z krzaków i jedziemy z nimi równo! Ewentualnie będą indywidualne wiazdy na chatę w kilku - to też do planu zawsze należało!
>>>MarcinKSC 3xl napisal>>>... Dizs chcecie wyganiac chuliganow z Cracovii a tak na prawde to gdyby nie oni nie mielibyscie gdzie teraz przychodzic na mecze (pomijam wisle).
Nie wiem gdzie byliscie podczas manifestacji na basztowje ??
Nie wiem gdzie byliscie jak nam chcieli klub zamknac w 1995??
Wy chyba nie macie pojecia kogo chcecie zniszczyc!!
czlowieku jesli myslisz ze bandyztyzm cos pomogl to chyba jesteschory!!
jak by niepieniadze sponsora to bbys dalej jezdzil do wieliczki i przestan za przeproszeniem pierdo.... ze bandytyzm wygral lub pomogl!!
a ludzie z urzedu miasta myslisz ze sie boja takich ludzi??
idzicie wsyscy najlepiej na blonia pospiewav sobie ze wisla jest stara ... itp
w domu mamie spiewajcie jak robi wam obiadki , przed spaniem jako modliwa pospiewajcie
bo k... wiekszosc z was niema nawet 16 lat! dno! jak widzialem jak jakas laska na "D"
wydzieralaa ten ryj ze wisla to ... to az sie plakac chce DRAMAT!! DNO!!
dawno mi sie tak przykro niezroblilo jak dzis widzac te dzieci i tych debilow!
tak Wojti. teraz jeszcze się zastanów gdzie 3 lata temu byli dzisiejsi bandyci.
Milus Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Na C gostek 60 letni dostał kopniaka w twarz. Ale
> po co sam prowokował
> wołając "uderz mnie"?
>
Mikuś twoja glowa słuzy tylko do noszenia czapki nie....
Wojti. z całym szacunkiem na jaki mnie stać: jesli nie myślisz lub myslisz ale nie posiadłeś jeszcze zdolności abstrahowania to nie pisz
twoje posty wymykają sie mozliwosciom odpowiedzi bo są w 100% pozbawione sensu...
Wojti Fenix udzielił Ci odpowiedzi... Dodam jeszcze: patrzę na siebie i mam gdzieś czyjeś metryczki. Zawsze Pasy były dla mnie najważniejsze. A dziś Ci którzy zostali ofiarami samosądu krzyczeli CRACOVIA!!! A może ci co tak wiele dziś "zdziałali" jeszcze 3 lata temu byli po drugiej stronie barykady...
.
Chcę usłyszeć z ust Misiora lub Filipiaka takie słowa:
W meczu z Lechem wszelkie przejawy agresji będą eliminowane - bandyci będą usuwani ze stadionu.
Klub zatrudni PROFESJONALNĄ agencję ochrony, która nie będzie się bała interweniować w każdej sytuacji grożącej niebezpieczeństwem.
Gwarantujemy, że każdy kibic będzie się czuł bezpiecznie.
I chcę by słowa te stały się faktem !!!
Czekamy panie Misior.
Nie jest, nie był i nie będzie NIGDY kibicem Cracovii ten, który atakuje jakiegokolwiek innego kibica Pasów (niezależnie od wieku, stażu, itd.), niezależnie od okoliczności.
Kibicowanie polega na stworzeniu jedności względem danych barw klubowych.
Od 25 lat chodzę na mecze w różnych miastach, w różnych krajach, a nawet na rożnych kontynentach.
Takie zezwierzęcenie widziałem po raz pierwszy!!! I to na stadionie mojego z dziada, pradziada ukochanego klubu. HAŃBA!!!
W dniu dzisiejszym nastąpił punkt kulminacyjny patologii bandytyzmu na stadionach. Żądam zdecydowanej reakcji władz klubu.
Tylko szmata bije brata
Jeżdżę na Pasy już 20 lat ale dzisiejsze wydarzenia to żenada. Dzisiaj widziałem jak bito osoby po 60 -tce. Kiedy "kwiat chuligański" zacznie wyłapywać i bić dzieci co przychodzą z rodzicami? To chyba kwestia paru dni. Wybaczcie, ale nie potrafię okazać odrobiny szacunku bandzie zakompleksionych tempych ryjów, bijących dziadków. Sorry są pewne granice. Nie jestem święty, nie jestem za zgodą z GTS, ale kiedy szmata bije brata to kończy się pewna epoka. Epoka braterstwa, szcunku i jedności z której zawsze słynęła CRACOVIA. To już jest koniec....
Ponawiam pytanie kto tanio sprzeda karnet na B lub A bo widze tu wiele deklaracji ze juz nie bedą chodzić, co mnie z resztą cieszy...2 mecze do konca wiec moze 50zł??
miszaksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ponawiam pytanie kto tanio sprzeda karnet na B lub
> A bo widze tu wiele deklaracji ze juz nie bedą
> chodzić, co mnie z resztą cieszy...2 mecze do
> konca wiec moze 50zł??
misza nie siej defetyzmu bo ja wiele deklaraci nie widzę. JEDNĄ i TO NIEMRAWĄ!!!
a co ja takiego napisałem maniex co ?? teraz sie oburzacie jak to mozna spiewac na wisle ale jak 3,4,5,6,7 lat temu sie spiewalo to cicho siedzieliscie teraz nagle jest wysyp ludzi, ktorzy chca cos zmienic !! troche za pozno, trzeba bylo wtedy zadzialac i podejsc do kogo trzeba jak bylo 300 osob i mu to w twarz powiedziec !!
Ktos tam napisal ;)
"Są ludzie w szpitalach za to że kibicują
Cracovii.
Czy ich przyjaciele nie mogą sobie raz, dwa
razy
piosenki "Wisła to i owo"? Czy nie rozumiesz
że Ci
moga byc dotknięci waszymi gwizdami? W
okreslonym
kontekście subiektywnej
syntezy, ale jednak wynikającej z logiki
takiego
myślenia.
ale gdyby nie ci przyjaciele, to tam by ich nie
było"
No chlopcy tu jest cały problem, ktos mial niefart, a zdesperowany JG nie wie co robic to bije dziadkow, dziewczyny i piknikow (zeby bylo smiesznie to swoich). Osmieszacie sie panowie. Pozdrawiam
heh pewnie połowa wypowiedzi będzie w gazetach.
A na MOje oko jak sie nie zmieni coś to derby będą wyglądac tak:
Psy kibicuja my od k_ _w im jezdzimy i koncuwka jak z Ległą;/
też nie jestem za pojednianiem !!NIe wiem jak było Na B bo widzialem tylko ze cos sie działo ( sam na d byłem) ale jak na serio były te incydenty z parą i ojcem który był z dzieckiem to tych sku... którzy to zaczeli powinno nie być wsród nas bo nie rozumiem co taki debil chce osiągnąć przez to ze sie wykrzyczy na wisłe?? co na Azorach mieszka i nie ma gdzie tego wymawiać??
Z 2 strony jakby nie było gwizdów to po tych 3-4 piosenkach o psiarni był by spokój jak to nie raz bywało...
!!!
Żeby tylKO DO DERBÓW ZMĄDrzeĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)