Bojówka zawsze była to fakt i będzie i wiem po co jest (tak mi sie do dziś wydawało). Jak na Pasy za małolata zaczynałem biegać to można było liścia dostać od nich za nie znanie przyśpiewek o których dziś tylko marzę by je śpiewano. Na wisłe też sie cieło i ciąć będzie. Tak to już jest ze sie rywala nie głaszcze. A co do pojednania to jedyne czego sobie od niego życzyłem to że sprzęt z Krakowa zniknie.
Jestem Pasiakiem tego się nie wstydze (choć dziś tak)
Wisły nie nawidze
-
-
To jakas paranoja...
Pastorze oświeć mnie !
Stoisz po której stronie ?
Bo ja po stronie Cracovii i mam gdzieś Wisłę. Nie interesują mnie wasze kompleksy. Co bili Cię jak byłeś mały i stąd to ciągłe Wisła to Wisła tamto ?
Czy tak trudno wam przyjąć do wiadomości, że większość (!!!) ludzi na naszym stadionie ma już tego waszego anty.
JAK ktos tanio sprzeda karnet to ja chetnie kupie,ile chcesz armatura??mysle ze na mecze które zostały(dwa)moge Ci dac 40-50 zł,czy jestes zainteresowany??
nastepnym razem proponuję podejść do Filipiaka i jak nie będzie śpiewał ".... to stara...." - to go wtedy może trochę wstrząsnąc albo coś takiego - przecież wszyscy to mają ryczeć na meczu np z Lechem - no bo dlaczego nie?
Na koniec jeszce tylko jedno - nie ma u nas w Polsce w tej chwili większego bydła na zawodach sportowych niż na Stadionie im. JANA PAWŁA II w Krakowie przy ulicy Kałuży
NA D spiewało 100 moze 150 kiedy beda zdjecia trybun mozna na palcach nawet policzyć
(10 metrów w prawo 10 metrów w lewo od gniazda; reszta była cicho)
+ po kilkunast na kazdym sektorze
no, jak na mobilizacje przeciwko "Picnic Family" to marniutko, oj marniutko
tyle optymizmu
Nie jestem zadnym wojownikiem , tylko 22 lata temu majac 9 lat przyszedłem z moim ojcem na mecz I ligi , pozniej tez bylem.I bede zawsze. Nigdy moja noga na Reymonta nie staneła i nie stanie.Ale dla mnie liczy sie TYLKO CRACOVIA, a nie jakas Wisła.Ale bicie ludzi z którymi spotykam sie od tylu lat na Kałuzy to KOSZMAR.
No coz juz tu cenzura weszła no moje posty, ale coz zniesiemy i to, byla w latach 80tych i przezylismy.
Spoko na meczu z Lechem bedzie 2000 tysciace ludzi zobaczycie ,a na derbach 1000 w tym 500 z Wisły.
A ja znowu zasiade na C i bede jak zawsze krzyczał CRACOVIA CRACOVIA CRACOVIA CRACOV... i wtedy jakis przezut wbije mi kose w gardło.
JUDASZ GANG tylko szmata bije brata.
ps. spoko mozecie mojego posta wykasowac , ja swoich pogladow nie zmienie
Na derby nie musimy wpuszczać Wisły sami się będziemy nap.....
TYLKO SZMATA BIJE BRATA!!!JUDASZ GANG!!!wASZ CZAS MIJA...
Mnie Wisła gówno obchodzi na meczu, mam dośc tej piosenki o klubie do którego zawsze miałem antypatię. Większosc chce normalnosci o to w tym wszyystkim tak naparwde chodzi. Nikt cyab o zdrowych zmysłach nie che pojednainai z Wisłą. Pojednanie, ale tylko dla normalności. Ale widze, ze do coponiektórych nic nie dociera. Najlepiej być ciemnym, nie panowie?
Quendi znam wynik i to dobrze !! powiem Ci jedno czemu wczesniej nikt sie temu anty dopingowi nie sprzeciwial ?? no pewnie ty tak, tylko jakos za slabo !! powiem ci dlaczego, bo ich jeszcze nie bylo a teraz chca decydowac co i jak !! powiem ci ze duzo serca oddalem za pasy w moijej historii grajac tam 10 lat i kapiac sie w zimnej wodzie bo takie byly czasy !! i nigdy nie pogodze sie z piknikami ktorzy chodza na Cracovia bo jest na fali i w dupie ich mam !! jezeli chodzisz tyle na pasy to wiesz jak bylo i jacy ludzie na nia wtedy chodzili a nagle teraz cos ci sie nie podoba !! to trzeba bylo wtedy do nich podejsc i im powiedziec idzcie z tad my was nie chcemy !! jakos wtedy madry nie byles !!
Lecho3
Powiedz kto tobą rządzi skoro karze ci brać gwizdek na mecz? Moze jeszcze trąbke?
Dopiero bedzie wiocha na Pasach.
Dyskusja bez sensu. Jedni chcą pogonić drugich ze stadionu. Nikt nie wygra,
straci wielu. A przegrac moze Cracovia.
Milus, czy ty naprawde jestes taki glupi??czy wpadles pod samochod??
Siedzialem na C i banda kretynow, nie powiem nas skutecznie zastraszyla, ale naprawde najbardziej podobal mi sie tekst dziadka siedzacego kolo mnie ktory na pytanie osilkow z mozgiem wielkosci ziarenka ryzu pytaja wszystkich: " gdzie k.u.r.w.a. byliscie 3 lata temu" , a na to dziadek spokojnie ze on chodzil na Pasy kiedy tamtego nie bylo na swiecie. Odpowiedz osilka brzmiala co najmiej smiesznie ale niestety nikt nie chcial sie smiac... "Nie bylo mnie ale jak juz bylem to j.e.b.a.l.e.m. wszystkich!
Ogolne DNO!!!!!
TYLKO SZMATA BIJE BRATA ! ! !
Wojti, ja też czasem pośpiewalem sobie na Wisłe, ale chyba nie widzisz, ze czasy się zmieniają. To nie jest bunt przeciwko kosie z Wisła , to jest bunt przeciwko zabijaniu, kalectwu innych kibiców na mieście z powodu innych barw. Wy k.... naparwde nic nie kapujecie:(.
Przeciez nie da się Kochać Cracovii i lubieć wISŁY - CZYŻ TO NIE JEST PRAWDA?
Zgadzam się!! Nie po to chodze na mecze zeby caly czas spiewac o "Sąsiadce zza błoń", jeśli mecze maja tak wygladac to chyba zrezygnuje z karnetu w przyszłym sezonie...Fakt ze ochrona jest do wymiany, jakieś "Dałny" z nich chyba czy cos :) Profesorze prosimy o skuteczniejszą ochrone, nawet monitoring. Ludzie przychodza z dziecmi na stadion, jesli sie najmlodsi beda uczyc takiego zachowania to polska, a w szczegolnosci krakow popadnie w chaos...wyobrazcie to sobie: biegajace malolaty z koszami na smieci i innymi obiektami.Żałosne...
Niestety szczerze:HAŃBA
Jezdzimy na Pasy z miasteczka gdzie większość kibicuje Wiśle.W naszej grupie jest człowiek co pamięta ostanie Mistrzostwo Polski.Dziś o mało co się nie popłakał.
.......żenada, wiecie co teraz robi druga strona błoń ? polewa z nas równo i pewnie sie cieszy z zamętu w naszycgh szeregach. stosunek antydopingu do zwyklych piosenek byl chyba 5:3. wogule nie ma co spiewac, a jak zagwiżdżesz to jeszcze ci........
Nikt przy zdrowych zmysłach się z tego nie cieszy...Wiślakom też włosy dęba stają jak to czytają...Nie do wiary !!!!!!!!
Romper Stomper: "pasiasta rodzina"? To chyba jakas patologia w niej wystapila :> Niesadze, aby w przypadku "przemocy w rodzinie" najlepszym rozwiazaniem bylo tlumaczenie, ze podpite oko jest spowodowane upadkiem ze schodow :>
fajnie piszą panowie Miluś Romper crac85 itp. dawno się tak nie uśmiałem. oni chyba nie czytają swoich postów. panowie. do kabaretu. i gówno mnie obchodzi co Wam się podoba, a co nie. na Cracovii jest Was garstka. i uważajcie, bo dzisiaj ludzie byli zaskoczeni waszym atakiem, ale następnym razem te kilka tysięcy będzie przygotowane na agresję z waszej strony, a wtedy to dla was się może źle skończyć i co wtedy będzie na następnych meczach. macie jakiś plan?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)