Romper Stomper Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wykasujcie te tematy , wywołują tylko niepotrzebne
> kłótnie w naszej Pasiastej rodzinie.
>
>
> Better dead than fucking red !!
Tobie się musiało nieźle .opierdolić.
Zastanów się jeszcze raz co powoduje kłótnie między hyvgkj przerzutami niszczącymi Cracovię a Pasiastą radziną?
-
-
To jakas paranoja...
Romper Stomper Napisał(a):
-------------------------------------------------------
[i]Wykasujcie te tematy , wywołują tylko niepotrzebne kłótnie w naszej Pasiastej rodzinie.[/i]
:o nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie w rodzinie sie nie lejemy po ryjach
od dzis nie ma czegoś takiego jak Pasiasta Rodzina... i długo już tego nie bedzie.
To co zobaczyłem dzis na B i na przeciwległym C to poprostu żenada.To jest niemożliwe!!!!Doping?Jaki doping,nie było dopingu,tylko wisła to stara..... i to samo w kółko.Polska sie z nas śmieje,jestescie K...A wszyscy smieszni(prowokanci)!żeby starego DZIADKA okopac na C?!To juz przesada.......A jak widziałem tego waszego całego ŁYSEGO na gniezdzie to mnie szlag trafiał.Stary BuC niech sie rodzina zajmie a nie prowadzi ANtydopingu.Dziś nie poznawałem naszego stadionu.Chodze na Pasy od 12 Lat ale takiego czegos nie widziałem NIGDYYYY!Wam tylko BITKA w głowie nic więcej.Nie mamy KIBICÓW,nie mamy naprawde KIBICÓW.,nie mamy STADIONU,nie maNASTROJU pierwszoligowego.Mamy tylko grupe BANDYTÓW i grupke zawodników którzy KOPIĄ ta cholerna piłke bo muszą.
Byłem dziś na meczu z rodzina.Mamy swoje karnety...........Już ich nie mamy.Nie chce aby małe dzieci płakały i patrzyły co sie dzieje.Mecz eoglądniemy na CANAL+ w spokoju i ciszy.Nie bedzie nam potrzebny doping,poradzimy sobie.Jestem użytkownikiem FORUM od bardzo dawna i tez kończe z tym bo NIE MA SENSU!!!!
Dziękuje tylko i jestem pełęn podziwu dla ludzi którzy przeciwstawili sie dzisiejszym wybryków,ale skoro słysze słowa pod adresem 30-letniwj kobiety typu"ZAMKNIJ SIE WISLACKA C..O"to ja podziekuje na pewien czas chodzeniu na mecze
Pamietajcie ejdno ja i moi znajomi ZAWSZE WIERNE CRACOVI,ale to co zobaczyłęm dziś to przesada
Pozdrawiam i żegnam na pewien czas......PiotrekAW
"Wykasujcie te tematy , wywołują tylko niepotrzebne kłótnie w naszej Pasiastej rodzinie."
Jakiej rodzinie?
Tą która Twoi kumple dzisiaj bili (najchetniej gosci po 50-tce)...
Po dzisiejszym meczu juz wiem dlaczego w tych chuligańskich rankingach jesteście pogardzani i nie szanowani...
Szmaty i cwele...
Cała Polska widziała...
Wasza rodzina jest jest (bedzie) we Wronkach, Barczewie, Montelupichn itd...
TYLKO SZMATA (I PRZERZUT) BIJE BRATA! Wy bandyci dla Cracovii nic nie zrobiliście! No może poza wymyśleniem logo anty-wisła, zrobieniem kilku chaniebnych flag, użyciem noży-siekier-maczet, kilku morderstwach i - dzisiaj - pobiciem starców, ojców z dziećmi na ręku, chłopaków z dzieczynami i chasłami "spier...lać na Reymonta" do wielu ludzi którzy na Cracovii byli, są i będą zawsze, a wy chołota już niedługo będziecie kapować na swoich kolesi od noża na komisariatach! To wy macie wypier...dalać ze stadionu i to już, won!
no cóż ! ja teraz coś do bandytów z Cracovii !
jak się zaczęło dziać lepiej , parę lat temu , to na Pasach zaczęło pojawiać się coraz więcej bandytów zza błoń , tzw. "przerzutów" (głównie z NH). zostali oni przyjęci z otwartymi rękami i teraz są tego efekty. trzeba było wówczas posłać ich na kopach zpowrotem . teraz mamy kłopot . trudno mi uwierzyc ,żeby ktoś chodzący od wielu lat na Pasy podniósł rękę na innego Pasa . jeżeli tak się stało to jest skończonym gnojem bez honoru i niech wyrywa razem z "bandziorami-przerzutami" a "swoje bandziory" powinny tego dopilnować .
przyśpiewki były , są i będą , to nie jest problem , umrą śmiercią naturalną gdy poziom sportowy się podniesie . natomiast rękoczyny w stosunku do swoich to jest PARANOJA . ja rozumiem , że bandziory muszą się lać po mordach między sobą by utrzymać dyscyplinę bo inaczej nie dociera , ale startować do swoich normalnych kibiców to jest PARANOJA. podejrzewam, że tzw. Jude Gang wystraszył się "bandziorów-przerzutów" i nie był w stanie tego g... opanować . jeżeli było odwrotnie i jg uczestniczył w tym czynnie , mówię tu o rękoczynach, to rzeczywiście lekka zmiana w nazwie na "judasz" będzie na miejscu. kiedyś było inaczej . byli huligani na Pasach, bo są wszędzie, ale to byli huligani z CRACOVII . NIKT NIE PODNÓSŁ RĘKI NA KOGOŚ W BIAŁO-CZERWONYCH BARWACH PASÓW.
apeluję do prawdziwych kibiców Pasów , a w szczególności tych nie do końca "grzecznych":
JEŻELI MACIE HONOR TO WYŚLIJCIE TYCH WSZYSTKICH DEBILI DO DIABŁA , KAŻDY KTO PODNIESIE RĘKĘ NA KIBICA CRACOVII NIECH DOSTANIE ZA SWOJE I WYNOCHA !!!!!!!!
Czegoś chyba nie widziecie, runda jesienna: doping co raz lepszy, może być tylko lepiej, na Wisłe sporadycznie z każdym meczem co raz mniej. Stadion się co lepiej zgrywa, jest spokój. Przychodzi runda wiosenna, pojednanie i już się komuś przewraca w głowach, nic nikomu nie pasuje, zaczynają się pyskówki z JG "bo my sobie czegoś nie życzymy",a wiadomo jak to się może skończyć. Nie mogliście znieść dwa razy na mecz przyspiewki o Wiśle, za nie długo juz by pewnie tego nie było i wszystko szlo ku temu. No ale teraz trzeba będzie wszystko zaczynac od nowa... Nigdy nie zrobicie kulturalnego miejsca ze stadionu - wkuć na pamięć!!!
anty dekiel zlituj się i nie pisz juz nic
Zrobimy pastor, zrobimy. I to wcześniej niż się spodziewasz....
Romper Stomper Napisał:
> Trzeba było nie gwizdać to by się nic nie działo
Gwizdałem i będę gwizdał. Możesz mi za to razem z kolegami połamać kości. Tylko mnie gnojki nie straszcie. Nie tacy próbowali. Dwa razy zostałem pobity do nieprzytomności i nie pomogło. Oprócz kastetów i butów wasi poprzednicy mieli jeszcze za sobą majestat prawa PRL. Wasze pogrózki są przy tym żałosne.
> jeżeli naprawdę obito 70 letniego dziadka to
> wstyd.............
Jasne, trzeba było kopać i bić co najwyżej sześćdziesięciolatków.
I niech mi żaden z bandytów i ich popleczników nie pisze więcej o honorze, narodzie i patriotyźmie. Takim zasrańcom, którzy informację o wyborze nowego papieża przyjęli śpiewem o k...ach nie przysługuje prawo do mówienia o świętościach.
Co to znaczy zamykać temat. Co mamy siedzieć cicho i patrzeć jak banda debili co mecz robi rozróbę. Ciekawy jestem co się będzie działo na meczu z Lechem, a o derbach to już nie chcę wspominać. Ćwierćinteligentom zawsze jest źle, a to Legia ich wyzywa a to swoi spiewają Cracovia.
NIgdzie na świecie nie ma tego a ty chcesz to zrobić na Kałuży?
''Hwat
obie się musiało nieźle .opierdolić.
Zastanów się jeszcze raz co powoduje kłótnie między hyvgkj przerzutami niszczącymi Cracovię a Pasiastą radziną''
Popierdoliło to ciebie , a Cracovię niszczą wasze plany pojednania z g ts-em .
Rock
''nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie w rodzinie sie nie lejemy po ryjach''
U mnie też nie :):)
LucekPas
''szmaty i cwele''
Ładnie się napiałeś , powyzywać na necie każdy potrafi.
''Tą która Twoi kumple dzisiaj bili (najchetniej gosci po 50-tce)..''
Umiesz czytać , przecież napisałem ze potępiam pobicia .
a ja i tak będe powtarzał ze to przez pojednanie i taka jest prawda! zakonczcie z tym brataniem sie z wislakami to bedzie jak dawniej !!
Każy ma jakieś marzenia. Jedni chcą żeby bandyci rządzili na Kałuży, inni wręcz odwrotnie.
p.s. Widziałeś jakiś ligowy mecz na żywo poza Polską w ciągu ostatnich dwóch, trzech lat?
NIE MA JUŻ PASIASTEJ RODZINY - SĄ TYLKO PASIACY I SKUR...SYNY!!!
PS.
I PRZERZUTY GŁÓWNIE Z HUTY!!!
pastor masz w sumie trochę racji ale to i tak nie tłumaczy ani w promilu tego co stało się dziś.
Nikt nie chce cracus85 by było jak dawniej. Wszyscy chcą czegoś innego. A tego niektórzy nie potrafią zrozumieć i zaakceptować
Nic nie pomoże ochrona ani żaden Filipiak,musimy wziąć sprawy w nasze ręce.Siedziałem na A1 i widziałem jak paru debili nas teroryzowało,jak pozostaniemy bierni to nic się nie zmieni,barany będą czuć się mocni.Za kilka tygodni stadion będzie pusty[ludzie wychodzili w czasie meczu] Widziałem strach w oczach wielu wielkich chłopów,takich którym nikt by nie podskoczył,dlaczego nie możemy wszyscy wstać i powiedzieć niieeee? Cykory,dupy do góry i nie dajmy się.
CRACOVIA TO MY NIE WY.
a to zmienia postać rzeczy, jak nie chcecie żeby było jak dawniej to będzie co raz gorzej a przynajmniej się mi tak wydaje i musze przyznac ze sam tego niechce! ja chce zeby było jak dawniej!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)