Dzis cos sie posypalo, pewna granica zostala przekroczona...
Najgorsza rzecz w zyciu, zeby walczyc ze soba. Tylko co mozna zrobic? To nie jest tak, ze jak za dotknieciem rozdzki wszystko sie nagle zmieni. Nie bardzo wierze, ze ktokolwiek z Pasiakow moze cos sensownego zdzialac. To zjawisko siega daleko poza stadion. Zreszta kazdy przepis mozna obejsc i nie jest to wcale takie trudne. Trzeba bylo zajac sie tym dlugo, dlugo wczesniej - teraz mozna sie juz tylko modlic, by bylo lepiej.
Poki co czarno to widze. Jesli mam wybor pomiedzy I liga z banda debili, a III z garstka widzow to wybieram to drugie.
Czas pokaze, jak to wszystko sie potoczy. Rozwiazania nie widze i chyba go na razie nie widac...
-
-
To jakas paranoja...
nie należy odpuszczać. Może to pomoże, a już na pewno nie zaszkodzi ,bo bardziej się nie da.
Jak Pasiak moze pasiaków od psów wyzywac:(((((((, a dzisiaj się to działo. I właśnie panowie z .... sprawili to, że kibice Wisły sie z nas śmieją, dziękuje wam za to. 10 lat ponad chodze na pasy, a dzisiasija coś do mnie dotrało: kibice Cracovii uratwali klub i mogą go zniszczyc zarazem.
Na brata podnioeśc rękę - zgroza!!!!
SAMI TEGO CHCIELIŚCIE. TERAZ BĘDZIECIE SOBIE MECZE NA CANAL+ OGLADAĆ
Milus Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Klaros
> Są ludzie w szpitalach za to że kibicują
> Cracovii.
> Czy ich przyjaciele nie mogą sobie raz, dwa razy
> zaspiewać tradycyjnej
> piosenki "Wisła to i owo"? Czy nie rozumiesz że Ci
> kibice Cracovii
> moga byc dotknięci waszymi gwizdami? W okreslonym
> kontekście subiektywnej
> syntezy, ale jednak wynikającej z logiki takiego
> myślenia.
>
ale gdyby nie ci przyjaciele, to tam by ich nie było
[i]Prosze o stosowanie sie do regulaminu i zasad dobrego wychoania.
Dotyczy to wszystkich - naprawde rozumiemy, ze wszystkich to bulwersuje ale zachowacie troche kutlury i opanowania![/i]
Ja pierdole wam sie naprawde pikniki po przewracałow glowach
Dla was to najlepiej było by zrobic zgode z wisła wtedy byscie byli ucieszeni!
A gdzie qrwa byliscie jak jezdzilismy po Proszowicach , Lezajsku , Lubartowie i inncyh wioskach za czasów 3 ligi bo z tego co zapamietałem to was tam jakos nie było
to nie sp..liło się przez pojednanie tylko przez bandytów, bo nagle okazali się niepotrzebni...
Sami się pogrążącie.. przynajmniej jest się z czego śmiać,a szczególnie z osób które są teraz za Anty,a pare tygodni temu były tak bardzo za pojednaniem..
[i]Prosze o stosowanie sie do regulaminu i zasad dobrego wychoania.
Dotyczy to wszystkich - naprawde rozumiemy, ze wszystkich to bulwersuje ale zachowacie troche kutlury i opanowania![/i]
[b]Ostatnie ostrzezenie[/b]
A było tak dobrze , to wasze je... pojednanie wszystko zniszczyło. Nikt wam nie kazał spiewać ''wisła to stara ....'' ale wam się zamarzyło zmieniać doping na ''kulturalny'' .
Czekamy na użycie noży!
PS: Ciekawy jestem co zrobi Filipak - dzis miał dobry punkt widokowy, zarówno mna C (naprzeciwko) jak i 5m obok siebie.
qrwa DNO!
na Lechu bedzie 4000 ludzi.
cracovia-NH napisał:
Ja @#$%& wam sie naprawde pikniki po przewracałow glowach
Dla was to najlepiej było by zrobic zgode z Wisła wtedy byscie byli ucieszeni!
A gdzie @#$%& byliscie jak jezdzilismy po Proszowicach , Lezajsku , Lubartowie i inncyh wioskach za czasów 3 ligi bo z tego co zapamietałem to was tam jakos nie było
a ty gdzie byłeś 25, 20, 15, 10 czy pięć lat temu??? Już robiłeś babki z piasku??? Wielki zasłużony bojowniku i kibicu. I co zrobiłeś dla Cracovii?? Jeździłeś i prałeś po pysku??? Dzięki wielki wybawco!
Dzisiejsza konferencja pracowa Marcina Bojarskiego:
Mówi pan o kibicach, a czy zwracaliście uwagę, szczególnie w pierwszej połowie, na okrzyki części publiczności, które były wygwizdywane przez resztę?
- Chciałbym wystosować mały apel do naszych fanów. Wiem, że oni żyją już meczem derbowym, ale on będzie dopiero 6 maja, dlatego powinni się skupić na dopingowaniu drużyny w trudnych momentach, które dzisiaj były, i niech na razie zostawią w spokoju stadion po drugiej stronie Błoń.
ah było dobrze to wszystko się spierdzieliło przez to całe pojednanie i po co to było!? zakończcie ten temat bo to nie ma sensu!!
"(...) niech [b]na razie [/b]zostawią w spokoju stadion po drugiej stronie Błoń"
fajnie to brzmi!!
Wykasujcie te tematy , wywołują tylko niepotrzebne kłótnie w naszej Pasiastej rodzinie.
To ma sens. Trzba walczyć z bandytami i walczyć się będzie. Rozumiem cracus85 że masz inne zdanie w tym teamcie,ale sam pewnie masz świadomość że terror da się utrzymać tylko na krótko. I dlatego tym bardziej nie warto dać sie zastraszać.
Aha Romper - po tym co było dziś na stadionie to taka rozmowa może tylko pomóc, bo więcej spieprzyć to chyba się już nie da...
tak pewnie że się da np. w Anglii sobie poradzili ale to Polska jest nie elagancia Francja
taaa jest. sami sobie winni. było nie śpiewać "Cracovia!" to byś po ryju nie dostał!
a już żałosny jest argument "gdzie byliście w III lidze". i to nawet nie dlatego, że naprawdę sporo osób w III lidze było na Kałuży, tylko moim zdaniem przyjmowanie kolegów z Reymonta odbiera jakiekolwiek prawo do zadawania innym pytań: gdzie byli x lat temu... niech spytają o to najpierw swoich kolegów...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)