Do czego to dochodzi na Naszym stadionie?? Wpada grupka okolo 15 kolesi na sektor C i terrozryzuje siedzacych tam kibicow poniewaz nie chca prowadzic antydopingu i w Nim skutecznie przeszkadzaja..Żenada,wstyd i hanba!!!!!!!!
Dzisiaj królował antydoping i terror...i co?? Zwyciezylo chamstwo???
-
-
To jakas paranoja...
To nie była paranoja.
To była zorganizowana akcja.
Na naszym stadionie byliśmy obrażani i terroryzowani przez grupę doskonale zorganizowanych osiłków.
Bez problemów przemieszczali się z sektora na sektor, ciekawe czy oni posiadają identyfikatory.Na obrażania ludzi nie reagowała ochrona . Oni są po prostu bezkarni.
Na wielu sektorach dochodziło do rękoczynów.
Tak więc dzisiaj osiągnęliśmy absolutne dno . Niemoc i powolna utrata pozycji przez tych osiłkow doprowadziły do rzeczy , których na tym stadionie nie było nigdy.
Próbowano bic kibiców za to że nie chcą spiewac ich ulubionej piosenki.
Ciekawy jestem czy ten nowy monitoring nie jest w stanie tych ludzi pokazać.
to samo było na B!!
Żenada ,co za bydło ...dopoki tak będzie to lepiej żeby nie nazywać imieniem Papieża .
TO jest dramat ,dobrze że nie kupiłem karnetu .Im chodzi tylko o zadymy i antydoping.
Ale wiekszość kibiców wygwizdała tych paskudnych kiboli!!!
[b]Tylko szmata bije brata[/b] :(
było to zawołanie kibiców gts - u jak byli pałowani przez zomo i mo
nigdy nie sądziłem że napisze to o swoich kibicach
przecież to na Wiśle panuje zamordyzm ;) a na Cracovii jest atmosfera tolerancji ;)
Prawda Ferencvaros?
Dokladnie. Dzisiaj przyprowadzilem na stadion ziomka - pierwszy raz byl na meczu. I co widzial??? Spiewanie tylko Wisla to stara kurwa na przemian z lokomotywa i pieciominutowymi przestojami w dopingu! Typow biegajacych po sektorze i krzyczacych "kto nie spiewa ten ma wpierdol"! Przepychanke "miedzy sektorami"! Przekopywanie ludzi dlatego ze gwizdaja! Cholote, bydlo, wioche!
Nie zdazylem sie go spytac jakie mial odczucia po meczu bo wyprul ze stadionu przed koncem, ale sadze ze niezbyt mu sie spodobalo, jesli nawet mi po 10 minutach meczu juz sie chcialo rzygac tym dopingiem.
Zreszta jak kilkudziesieciu typow moze sterroryzowac caly sektor? Wiekszosc jak potulne barany zaczela spiewac "Wisla to stara kurwa" po tym jak ktos dostal wpierdol, a mala czesc sie wyniosla jak najdalej od centrum sektora.
I na koniec pytanie: Gdzie był Świstak? Gdzie był Adam? Gdzie byli ludzie ktorzy potrafili poprowadzic doping? Chyba nie przestraszyli sie? A moze tez sa "antypojednaniowi"???
Skandal!!Przeciez to sie meczu nie dalo ogladac.A kto ciagnal doping na luku??Banda malolatow!!Skandal!!
Skandal! Bydło rządzi! Doszło do tego że normalni ludzie na sektorach, które nazywane są VIP1 boją się zaśpiewać podczas piosenki ".... to stara...." głośne Cracovia, Cracovia! Zapraszamy panie Filipiak, Okoński i inni z loży kilka metrów na lewo to dostaniecie po mordach jak kilku normalnych zwykłych kibiców dostało dzisiaj za to że będziecie śpiewali Cracovia. Gdzie jest ochrona panie Filipiak. Bandyci przemieszczali się postadionie jak chcieli, doskonale zorganizowali swoją akcję, stali w przejściach, na koronie, podczas zadymy na niby Vipowskim sektorze A1 wparowali na niego z kilku stron i trzaskali po mordach normalnych kibiców. Zapraszamy panie Filipiak na miejsca za które rządasz po 200 złotych, załóż pan maskę, krzyknij Cracovia i dostaniesz takiego kopa w pysk że zlecisz z trybuny. Na nastepnym meczu będę wyzywał już pana, panie Filipiak. Cały pański program walki z chuligaństwem to farsa.
Dziasiaj straciliośmy wielu kibiców, którzy kibicowali Cracovii od lat. Doczekali się ekstraklasy gdzie są bici i pomiatania przez młodszych ...... (tu wstaw co myślisz). starszy pan (koło 70 tki) skrwawiony trafia do szpitala. to nie wiem jak to nazwać ja wolę piłkę w Tv bezpieczniej. Dawniej można było dostać od psów dzis od swoich (tylko czy rzeczywiście swoich?) sięgneliśmy dna. nie wiem co pisać to jest najwieksza tragedia dla klubu.
to był pokaz zwykłego chamstwa na całym stadionie - gdy tak dalej będize to większośc normalnych - po prostu nie przyjdzie - pozdrowienia dla kumatych którzy walczą o dobre imię tak zasłużonego klubu - rycząc co pięc minut znaną prześpiewkę
Trzeba wyplemić to zło a to była odpowiedź na radykalne kroki Profesora .Jude gang sie przestraszył i pokazali .....swój intelekt.a raczej jego brak.
jako sasiad z 2 strony powiem tylko:
o kurwa macie wesolo wspolczuje
miętowo nie jest....
Chuligani z D : Gdzie byliscie w III lidze ??
tyle w tamcie
PS. Bydlo i swolocz, i jak trafinie ktos napisal powyzej : tylko szmata bije brata
jestem w szoku. żygać mi się chce. wstydzę się pasiastych barw.
pierwszy mecz na stadionie im JP II - i taka gnojowica...
chyba rację ma Pik, że to była zorganizowana akcja. akcja wymierzona przede wszystkim w klub, bo nie chcę nawet liczyć, ilu kibiców (prawdziwych, być może nawet takich, którzy na Pasach byli zanim się jeden debil z drugim narodzili) odstraszono.
mój apel do władz klubu: chcą wojny - niech ją mają! ja mam się czuć na stadionie bezpieczny. za to zapłaciłem 150 zł. wymienić ochronę, która skupiała się na pilnowaniu pustego sektora przyjezdnych. żenada!
na plus muszę napisać, że dziś egzekwowano wymóg identyfikatorów (przynajmniej przez jakiś czas...), a przede wszystkim - że nie widziałem ani jednej butelki wódy czy piwa (może źle patrzyłem), a pijanych jakby mniej.
Dizs chcecie wyganiac chuliganow z Cracovii a tak na prawde to gdyby nie oni nie mielibyscie gdzie teraz przychodzic na mecze (pomijam wisle).
Nie wiem gdzie byliscie podczas manifestacji na basztowje ??
Nie wiem gdzie byliscie jak nam chcieli klub zamknac w 1995??
Wy chyba nie macie pojecia kogo chcecie zniszczyc!!
Panie Profesorze. Od nowego sezonu potrzebne są nowe, jednolite i trudne do podrobienia identyfikatory, które po takich akcjach bandyci będą tracić. Bez identyfikatora brak wejścia na stadion. Aha - ochrona do wymiany, bo Hektor zamiast wyrzucić bandytów z "C" spokojnie zaprowadził ich na "D". CO to właściwie za ochrona ????
Od 15 lat opóściłem na naszym(?) stadionie tylko kilka meczów,jeżdże również na większość wyjazdów,ale jeszcze takiego DNA nie widziałem.JESTEM ZAŁAMANY!!!Jeśli nasz(?) stadion ma tak wyglądać jak dziś,to wolę być (niestety) kibicem w kapciach.TRAGEDIA!
eredin proponuje zebys ty stanal na ochronie i nie wpuszczal ciekawe jakby ci to wychodzilo ??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)