Już we Wtorek następny mecz moze chłopaki sie obudzą i zrobia jakąś miłą niespodzianke w rozmiarach zwycięstwa!!!:) osobiście stawiam 3-0!!!
-
-
Cracovia - Zagłębie Lubin 1 : 0
tez mam nadzieje ze bedzie ladny wynik! wynagrodza nam i sobie wczorajsza porazke!
w rzeczy samej-tak bedzie:-)
2:0 ale wynik nie jest az tak ważny :) Ważna ZGODA LECH-ZAGŁĘBIE.
HEY KOLEJORZ ZAGŁĘBIE !!
POZDRAWIAM
siwylubin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> 2:0 ale wynik nie jest az tak ważny Ważna ZGODA
> LECH-ZAGŁĘBIE.
>
> HEY KOLEJORZ ZAGŁĘBIE !!
>
Cieszę się, że nawet kibice Zagłębia zgadzają sie co do tego, że wygramy 2:0 :)
musze was zmartwic natomiastinna rzecza a mianowicie pogoda...
ma byc ok.8stopni i caly dzien padac deszcz ;/ jakos mamy pecha do tej pogody bo co mecz Cracovi u siebie to pogoda brzydka
Sorki jestem na kacu i pomyliłem tematy :D
a czy kibice Zagłebia sie zjawia??
napewno sie zjawia i moze byc ciekawie bo zaglebie ma zgode z nasza Arka gdynia i naszym lechem poznan :D
BIDZISS KSC Q Napisał(a):
> a czy kibice Zagłebia sie zjawia??
Z tym pytaniem to nie do mnie ale z tego co słyszałem to wiekszego wyjazdu nie bedzie. Z checia bym przyjechał ale i tak kasy brak :( za duzo picia w Poznaniu :D
Z taką grą jak nasi zaprezentowali w Zabrzu to będzie bardzo ciężko...
No a co do meczu to kolejny ciezki mecz przed Zagłębiem : ( Nasi cos sie zablokowali w 4rech meczach 2 bramki nie za ciekawie to wygląda. Mam nadzieje ze remis wywalczymy.
POZDRAWIAM
wygląda na to , że zagraja dwie druzyny w nie najwyzszej formie ...
cięzki mecz się zapowiada ...
o ile remis to niewatpliwy sukces Lubina o tyle dla nas to porazka ...
1-0 biore w ciemno ...
A tak na marginesie mam nadzieję, że Opravcom przypomni się do czego są i dlaczego Opravcami się nazywają, bo ostatnio jakaś amnezja ich chwyciła...
NO I GDZIE NASZE FLAGI?? CO MECZ TO ICH MNIEJ A SĄ NAJPIĘKNIEJSZE W POLSCE!!!! O CO CHODZI ŻE NA NASZYM STADIONIE WISZĄ TYLKO FLAGI JASEŁKA CZY ARKI, A NASZE GDZIEŚ W MAGAZYNACH POZWIJANE?!?!?
Ja się nie dziwię że nasi chłopcy grają jak grają gdy na trybunach totalna zwała, myślałem że w I lidze to będzie przynajmniej tak jak w drugiej, a tu kompletne zero...
Widzialem na miescie (w okolicach rynku) zawodnikow zaglebia... maszerowali sobie w slicznych dresikach.
Wygladali na wystraszonych ;)
Nesta Napisał(a):
> musze was zmartwic natomiastinna rzecza a
> mianowicie pogoda...
> ma byc ok.8stopni i caly dzien padac deszcz ;/
> jakos mamy pecha do tej pogody bo co mecz Cracovi
> u siebie to pogoda brzydka
na 50 minut przed meczem pojawiło się słońce w okolicach "Świętej Ziemi"... jednak ktoś o nas nadal pamięta...
do boju CRACOVIA !!!!!!!!!!!!!
Heh a u nas w Lubinie od samego rana sloneczko. Mam nadzieje , ze dzis sie odblokujemy i pokazemy dobra pilke. Stawiam 2-1 dla Miedziowych :).
Pozdrawiam...
Gratulacje. Skutecznosc jeszcze raz skutecznosc :( 2 bramki w 5 meczach
ehhhhhhh
POWODZENIA
Jaki wynik Cracovii.
Wróciłem już z meczu,napisze krótko:Najgorszy mecz w moim życiu i jeden z najgorszych dni w moim życiu:(I nie chodzi o wynik.
W sobote mecz z Lechem,ciekawe co pokażemy.Dzisiaj było po prostu perfekcyjnie.
Tragedia, ide spać;(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)