wrzo.ksc napisal (a)
>nie realne,nie mozna tyle wymaac od boga,nie mozna na tyle liczyc???????????
>Przeciez BÓG MOZE WSZYSTKO!!!!!!-zrobil jeden CUD a jak trzeba to zrobi jeszcze jeden!!!!!
wrzo.ksc co ty chcesz wymagac od Boga ?? Tego zeby Ci pojdenal wszystkie kluby ?? Bog nie dokonal zadnego cudu, sami do niego doprowadzilismy ...
o jakim jeszcze jednym cudzie wspominasz (?) bo nie za bardzo wiem co masz na mysli ... z tego co widze po Twoich komentarzach chcesz przeprowadzic istna rewolucje ... a ja mysle ze wystarczy tylko tyle azebysmy sie szanowali... azeby mozna bylo spokojnie przejsc przez miasto w barwach nie narazajac sie na jakies nieprzyjemnosci ...
-
-
ZAREAGUJ NA PROWOKACJE
Szczerze mówiac to ja tez nie wiem...
Świeta racja docent, tak jest . POwoli i do przodu. Praca organiczna jak w pozytywiźmie.
Popieram.
AMEN
wszytsko pieknie ladnie, ale trzeba jeszcze miec wejscia zeby toi wszystko funkcjonowala bo na necie to nic z tego nie bedzie :/
Ale teraz czekają kibiców Cracovii prawdziwe testy: w niedzielę mecz z Legią, za miesiąc derby.
- We wtorek prowadziłem rozmowy z różnymi grupami kibiców. Widać, że bardzo troszczą się o dobre imię klubu. Wciąż powtarzam: grupki chuliganów - proszę nie nazywać ich kibicami - trzeba odizolować. Pamiętam w latach 70. i 80. normalną atmosferę na meczach. Jeszcze nie tak dawno człowiek, który na Cracovii rzucił butelkę z trybun, omal nie został zlinczowany przez pozostałych kibiców.
To wypowiedz Filipiaka ! jako kibic Wisly musze przynac ze facio dobrze gada :) Widac ze wie gdzie jest pies :D pogrzebany ! Wczoraj na TV krakow tez o tym wspominal ale ten debil redaktor nie dal mu dokonczyc . A to co chcial powiedziec ja odebralem jako bardzo wazne ! Otoz chodzilo mu o to zeby dziennikarze i media nie przyczynily sie do zerwania tego swietego przymierza . Bo kazdy z nas wie ze bojowkarze zrobia wszystko zeby to przerwac i sklocic nas znowu . Za kilka dni dojdzie do pierwszych zadym . Musimy byc przygotowani na to i jakos to przetrzymac ! Filipiak slusznie sie obawia ze media to odrazu wychwyca i oglosza koniec przymierza a nas normalnych kibicow znowu beda nazywac zwierzetami i bandytami ktorzy nie potrafia dotzrymac slowa ! takie sa media . Sensacja jest najwazniejsza . Filipiak chcial im wytlumaczyc ze normalnych jest przynajmniej 25 tysiecy a debili kilku i chodzi o to zeby przez nich i ich wyczyny media znowu nie zamazaly ogolnego obrazu . Na bojki bojowek na osiedlach mamy nie wielki wplyw mozemy tylko liczyc ze jesli my wytrwamy to im sie tez to znudzi albo przynajmniej przestana to robic po sztadarem naszych ukochanych barw ! Natomiast jesli chodzi o stadiony to mysle ze najlepsza odpowiedzia na proby wnoszenia prowokacyjnych albo obrazliwych okrzykow bedzie glosny doping np : Kazdy to powie Wojtyla rzadzi w Krakowie ! Pojednanie dla Papieza itp . To powinno im skutecznie zamykac ich brzedkie mordy :) A przy okazji pokaze mediom ze wiekszosc sie nie utozsamia z polmozgami !!!
bardzo wazne jest to zeby kazdy klub pilnowal porzadku u siebie . Sami musimy walczyc z naszymi debilkami :) Prosze tez o cierpliwosc . jesli ktos zaspiewa cos glupiego niech druga strona nie reaguje odrazu bo wiadomo ze to moentalnie rozkreci karuzele ! Jesli ktos z Wisly zaspiewa cos anty niech Pasy wytrzymaja przez chwile cisnienie i dadza szanse pozytywnej reakcj prawdziwym kibicom Wisly ! I oczywiscie odrotnie !
Nie dajmy sie prowokowac ! A jesli sie cos wydarzy to nie wypominajmy sobie tego bo to rowniez nakreca spirale ! Boje sie ze gdzies dojdzie do incydentu i na forach zaraz sie zacznie : a bo bylo tak ...a bo ni to ...a bo oni tamto .... Wiadomo ze jak bedziemy sobie wypowminac to momentalnie sie zapedzimy i zacznie sie od nowa Polska Ludowa :) Musimy byc cierpliwi !
popieram docenta
troszke więcej wiary!!!
a jak reagować na prowokacje?
nad całą tą rozmową "wisi" pewne hasło: przeczytajmy je RAZ, potem może drugi, trzeci.....
"zacznijmy od siebie..." zlikwidujmy przede wszystkim w sobie wrogośc,
my przyzwyczajmy sie do widoku Bialej Gwiady(nie przekreślonej) a Wislacy do biało-czerwonych pasów itd,
schowajmy anty-szale, anty-zapalniczki, anty-znaczki, zaklejmy anty-vlepkę na naszej szafce..itd
jest tego troche ale zacznijmy od własnego podwórka
ja wierze ze był cud i ze od Nas zależy czy bedzie nastepny....
wiem.to wielkie słowa....ale w końcu "patronuje" i trzyma za Nas kciuki WIELKI CZŁOWIEK!! nie zapomnijmy o tym
KsC_Qr2nÓw napisał: G TS - KSC - HKS na zawsze razeeem!
Proszę bez "G" przed TS bo to jednak jest daleka przeszłość !! I nie jesteśmy juz klubem milicyjnym...a to że byliśmy to wstyd mi do tej pory ale pogodziłem sie z tym faktem:/
Autor: craax. (80.51.176.---)
Data: 06-04-05 14:45
Bober malo wiesz :) co znaczy osob pijanych ? pol stadionu na Cracovii bys musial sprawdzic alkomate, bo piwo pije przed meczem ogrom ludzi ( nie jedno ) po drugie co do flag , czy to mialo byc pojednanie czy ZGODA ? nie ma jakis wielkich anty flag , nic wielkiego wiec bez przesady ...
to naprawde jasne ,bialo czerwone PASY - dla NICH WSZYSTKO ZAWSZE
heh :) Co do anty flag to mozna sie spierac ale nie o to chodzi ! Codzi o Twoje motto ! :
to naprawde jasne ,bialo czerwone PASY - dla NICH WSZYSTKO ZAWSZE
Widzisz czas najwyzszy sobie uswiadomic ze ogolna zgoda to wlasnie korzysc dla Twojego klubu 1 tak samo zreszta jak i dla mojego :) To wiecej ludzi na stadionie , to cale rodziny . To spokoj na miesicie . To brak kar dla klubu za glupie awantury ! To lepszy wizerunek wsrod sponsorow itp itd .
Skoro dla nich wszystko ZAWSZE ! To teraz nie szukaj dziury w calym tlko sie zastanow czy rzeczywiscie wszysko i zawsze . Jesli tak to zrob wszystko co mozesz ze swojej strony zeby twojej Cracovi wiodlo sie jeszcze lepiej . ja zrobie to ze swojej strony bo dobro Wisly jes dla mnie najwzniejsze ! Wtedy musi sie udac i bedzie wreszcie normalnie :D:D:D
Pozdrawiam wszystkich kibicow Cracovi bo teraz widze ze normalnych wsrod was jest tak samo duzo jak na Wisle ! Nikt mi nie odbierze szacunku dla was , dla pasow bo wiem ze jak ktos kogos pokroji na osiedlu to nie Pas , to debil ktory tylko sie posluguje barwami Cracovi zeby moc byc anonimowym !
Pamietajmy ! Bylo nas 25 tysiecy a to jest naprawde POTEGA !!!
popieram docenta
troszke więcej wiary!!!
a jak reagować na prowokacje?
nad całą tą rozmową "wisi" pewne hasło: przeczytajmy je RAZ, potem może drugi, trzeci.....
"zacznijmy od siebie..." zlikwidujmy przede wszystkim w sobie wrogośc,
my przyzwyczajmy sie do widoku Bialej Gwiady(nie przekreślonej) a Wislacy do biało-czerwonych pasów itd,
schowajmy anty-szale, anty-zapalniczki, anty-znaczki, zaklejmy anty-vlepkę na naszej szafce..itd
jest tego troche ale zacznijmy od własnego podwórka
ja wierze ze był cud i ze od Nas zależy czy bedzie nastepny....
wiem.to wielkie słowa....ale w końcu "patronuje" i trzyma za Nas kciuki WIELKI CZŁOWIEK!! nie zapomnijmy o tym
no wkońcu mądre wpisy
tak
zaczynamy od własnego podwórka
łowca łowców - przeczytaj cały wątek i sie wpisuj jak koniecznie musisz to nawet nie na temat tak jak to zrobiłeś KsC_Qr2nÓw w swojej wypowiedzi zawarł ironię do której przyznał się 2 posty niżej, on razczej nie chce pokoju i leje z nas a ty jeszcze się dajesz nabrać czytaj uważnie i wpisuj się na temat
dzięki
pozdro
Tylko ze nie kazdy bedzie chcial tak zrobic ja juz od siebie zaczalem i nie tylko ja ale niektórzy....oni sie nigdy nie naucza nigdy tego sami nie zrozumieja trzeba im w tym pomóc...
docent - normalnie WIELKI SZACUNEK !!!
Chyle czola ! Tacy jak Ty jeszcze bardziej mnie przekonuja ze jestesmy podobni , normalni ludzie w ktorych nieliczni zasiali nienawisc wlasciwie nie wiadomo do kogo i do czego ! A tak naprawde jestem Krakowianami i nie ma powodow zebysmy sie mordowali !
Wierny Wisła - sorki przegapiłem tamtego posta KsC_Qr2nÓw.... a co do tematu to ja bym po prostu olewał takich typów co nie szanują się nawzajem...tych co prowokują...bo to jest w gruncie rzeczy najlepsze rozwiązanie...bo cóż więcej można zrobić??
PROSZE NIECH MI KTOS POMOZE ZMIENIC NAZWĘ UŻYTKOWNIKA !!!!
ŁŁ
Admin ci wczoraj ponoc podesłał maila
tez uwazam narezy olewac niektoryxch!
ale mozecie sobie pogadac na gg a nei pisac tutaj cos takiego jak wyzej!(do postu LL)
nie zapominajcie ze to forum jest PASIASTE!
Wiadomość zmieniona (06-04-05 17:04)
KsC_Qr2nÓw nie daj sie bierz ich niech zejda wkoncu na ziemie bo im juz sie pierdoli zaniedlugo to beda chcieli zeby wszyscy sobie dupy lizali.
Nie przeczytalem wszystkiego zrobie to wieczorem jak bede w domu, natomiast to co przeczytalem jak Wam nie pasyje anty gwiazdka to czemu nikt sie podczas mszy nie odezwal do goscia ktory wlasnie w takiej bluzie chodzil ?? No internetowe kozaki dlaczego ??
Wiadomość zmieniona (06-04-05 17:06)
kkk_84-Czy to moze jakas kolejna falszywa prowokacja??
Nie popadajmy w skrajnosci, ale zobaczmy ze jest mozliwosc tzw porozumienia po prostu bez nienawisci.
Docent, słuszna, mądra myśl, szacunek
popieram
wrzo.ksc to nie jest prowokacja nie bede mowil kto chodzil w bluzie JG ale byla taka osoba, zadna prowokacja z mojej strony tylko zrozumcie ludzie ze na internecie to sobie mozecie...
Przeczytalem te Wasze propozycje z poczatku teatu i sa poprostu idiotyczne, nie podoba CI sie przyspiewka flaga to sie przesiac jak wszedzie takie wisza to sie przerzuc na Wisle ;)
Piszecie tam o dopingu, blab bla bla ja byscie sie zastosowali do tego to bylby haos i 20 zlynow na stadionie.
Wieczorem z Wami podyskutuje ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)