i moje rymy nieudolne:
Łódzką „gwiazd aleją”
Idą PASIAKI ... i się śmieją
Bo co tam Linda, Zamachowski ?
Gdy maszeruje Klub Krakowski!
Cóż z tego, że to filmu asy?
Gdy my śpiewamy „Tylko Pasy!”
Łódź Kaliska, Fabryczna Łódź?
Szacunek do nas proszę czuć!
-
-
ŁKS szykuje oprawę
Tacy Dwaj, widzę, że podobnie jak ja oraz David Lynch lubisz łodzkie klimaty.. no to jesteśmy Tacy Dwaj Forumowicze Cracovii, którym Łódź jest bardzo bliska.. ;-))))
pzdrw
no to teraz moje nieudolne rymy ;)
czy to wieczorem czy to rano
sunie Piotrkowska pochód szalony
w pubach biało-czerwono-biało
bo mecz grał nasz Klub ukochany
------------------------------------------
Ukochane Dzieci Ukochanego Miasta
oddaja hołd ukochanej druzynie
to nie jest zadna zamknieta kasta
bo my tu mowimy o EŁKAESIACKIEJ RODZINIE!
pozdro z Miasta Włókniarzy :)
Pozdro dla ŁKS . j..ć widzew i ruch
mnie tez Łodz bliska mieszkalem pod nia przez pol roku :P
pozdro
wojtek
i bez kozery powiem, wole ŁKS
Klub poetów się zrobił!! :D
Powinno być ciekawie na meczu!
Od dluzszego czasu zagladam sobie na wasza stronke, forum...
Cieszy mnie pozytywny stosunek jaki maja Pasy do mojego klubu...
Dzis tak cos mnie tknelo i przegladalem spis meczy jakie rozegral ŁKS z Cracovia...
Czy ja sie myle czy ostatnie ligowe spotkanie przyszlo nam rozegrac w 1984 roku ???
Czy ktos z Was pamieta ten mecz ??
BTW. Mecz z Cracovia to mecz rundy jesiennej na ŁKS. Licze na to, ze zjedzie Was z Cracova jak najwiecej i wspolnie bedziemy sie dooobrze bawic :)) O oprawe pilkarskiego swieta .. obiecujemy zadbac porzadnie :))
Pozdrowienia z Lodzi...
Odliczam dni do tego meczu wspaniałch i najbardziej zasłurzonych klubów Polski :-)
a ŁKS rozkręca akcję zbierania na oprawę meczu z nami:
Za stoną ŁKSy:
Przez cały październik będziemy prowadzić (w internecie) aukcję, której celem jest zebranie pieniędzy na oprawę meczu z Cracovią. Do akcji przyłączyli się piłkarze, którzy zaoferowali unikalne pamiątki: 2 piłki i koszulkę ŁKS z ich podpisami. W najbliższym czasie dodamy na aukcje jeszcze jakieś drobiazgi.
....dla ŁKS mecz z nami jest naaaprawdę ważny!
dla nas też !
szacunek i wielka sympatia dla starej zgody ...
jak za dawnych lat ...
a może by u nas taką aukcję na oprawę. Opravcy mogli by kupic jakies piłki np. za 20 zł i zebrać autografy.
ze stronki ŁKS-u:
"
[b]Panowie i Panie, to co szykujemy na Cracovię, mogę z całą odpowiedzialnością stwierdzić że takiego wypasu jeszcze na naszym stadionie nie było, nawet jak się połączy wszystkie oprawy jakie miału nas miejsce![/b]
Dlatego jeszcze raz gorąco wszystkich zachęcamy do wpłacania na nasze konto!
Pamiętajcie że jest to wyjątkowy mecz, który może się więcej już nie powtórzyć!
Przypomianmy że na meczu z Arką będziemy organizować zbiórkę pieniędzy. Wypatrujcie specjalnie oznakowanych puszek ŁKS Fans z którymi będziemy kwestować po trybunach
"
Tak możemy potwierdzić, że ten mecz będzie miał wyjątkowe znaczenie dla Nas. ŁKS Łódź NetForce oraz UF szykują naprawdę wypasioną oprawę.
Nie bez podstaw uważam, że będzie to najlepsza jaką kiedykolwiek zrobiliśmy.
przed nami tylko dwa ciekawe pojedynki pod wzgledem kibicowskim jeden juz w najblizszy piątek a nastepny za 26 dni długo trzeba czekac;(
A więc zapowiada się mecz przyjaźni?
no to wątki poetyckie pociągniemy:
Łódź, ach to miasto Łódź,
czułem do pewnej damy stamtąd chuć...
powiedziała, że jest niewinna,
niczym... z Raju Ewa
i w dodatku,ze z Widzewa...
i pomyślałem -
"a tu mi takich mało, Boże Ty mnie od takich chroń?"
(zwłaszcza., że one zamieszkują ....
w wielkiej grupie - drugą stonę Błoń)
Komentarz ze strony ŁKS po meczu z Areczką:
najwiekszy plus tego meczu to zbiorka kaski ...jak dla mnie rewelacja...choc vipy mogly by troche wiecej rzucic:):) dla wszystkich ktorzy sie dorzucili gromkie DZIEKUJEMY!!!!!! DZIEKUJEMY!!!!
Trzeba bedzie się sprężyć i pozbierać na Bełchatowie, żeby nie być wiele gorszym
Kibice ŁKS-u mnie coraz bardziej pozytywnie zaskakują. Założyli specjalnie stronę internetową TYLKO NA MECZ ŁKS-CRACOVIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A oto adres: [url]http://www.lks-cracovia.w.lksfans.pl[/url] !!!!!!!!!!!!!!!
właśnie to miałem zrobić i zrobie
http://www.lks-cracovia.w.lksfans.pl
jestem pod wrażeniem :-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)