PASIASTY POCIĄG SPECJALNY!
Ceny:
Bielsko-Biała - 45 złotych (tam i powrót + bilet na mecz)
Szczecin - 90 złotych (tam i powrót + bilet na mecz)
Zapisy w klubie, tylko osobiście, kasa z góry, listy będą zamykane na 3 dni przed terminem wyjazdu! Ilość miejsc ograniczona!
-
-
POCIĄGI SPECJALNE DO BIELSKA-BIAŁEJ I SZCZECINA!
sorry axe, ale do bielska ciut drogo
No z tym Bielskiem to sie skonczy tak że auta znowu wyrusza bo bedzie duzo taniej !
Ale oczywiście jedziemy pociagiem !
Oj judki judki nie pamietacie jak sie smialiscie z Wisly ze jezdzi na mecze specjalnymi pociagami?i po co to bylo?
Teraz raptem jeden wyjazd na hanysow,proba ataku przez Rucha i czym na nastepny wyjazd pojada Pasy?hehe pociagiem podstawionym!!
Ale czasem jakby nie udalo sie kiedys zalatwic jakiegos pociagu to nie zapomnijcie tydzien wczesniej trabic o tym na necie(ze Ruch,zaglebie i inne ekipy cos na was szykuja)!to policja pojedzie z wami!
Teufel niekt sie z pociagow specjalnych nie smiał ! Chodziło o to że wasze liczby były słabe mimo darmowych pociagów ! Popatrz na te ceny i porównaja do waszej ceny wyjazdu do Warszawy (0 zł)
A do Gliwic policja z nami nie pojechała ! Była tylko z powrotem !
A pociagi specjalne organizuja juz wszystkie ekpiy ! Zagłebie, Wisła, Lech, Legia itd. !
Nic nowego... bedziemy sie martwic jak nam autobusy zaczna podstawiac :) pod stadion po meczu !
Eh pamietam jak sie smialiscie i probowaliscie obrazic przed Polska wlasnie mimo tego ze duzo ekip podrozowalo takim sposobem! a co do autobusow podstawianych to kto tak naprawde nimi jezdzi?
5% ludzi bedacych na meczu?
Ja np. nigdy nie jechalem podstawka!
Teufel-śmialiśmy się z fundowanych przez Cupiała darmowych pociągów i pomimo tego znikomej frekwencji. Natomiast podstawiane wam pod stadion autobusy mają 100% frekwencje, he,he.
no i np jechali takimi podstawionymi autobusami pasiacy po meczu Wisła-Cracovia w 1993 po meczu o Puchar Rektora ...
Robin - pociąg niby tani ale dofinansowanie nie idzie z klubu tylko ze Stowarzyszenia Kibiców czyli od nas samych..tylko w innej formie
Wiem North wiekszość stawia innym wyjazd ! Sam nie wiem czy to dobre czy złe, nie bede krytykował skoro ludzie u was nie maja nic do tego! Poprostu można uznać że daja ta dodatkowa złotówke z mysla o tym ze ktos innym pomoze druzynie na wyjezdzie !
Tylko nie wstawiajcie nam tu farmzonow ze sie z pociagow specjalnych smialismy, bo nie o to chodziło ! A wczesniejsze sponsorowane pociagi przez Cupiała sa faktem !
My nie mamy takich propozycji od Filipiaka, ale ciekaw jestem czy bysmy je odrzucili ?? Znalezliby sie pewnie i tacy co by to uznali za swietny pomysł!
Dyskusja nie zaprowadzi nas pewnie do niczego, ale przynajmniej temat bedzie na górze :))
Drogo, Dorgo....
no do bielska b. drogo, pkp zdziera jak moze
Jak już coś to najlepiej zacząć zbierać siano na wyjazd do Szczecina,a do Bielska dojechać pociągiem podobnie jak do Gliwic,czyli prawie za free.
Tylko mi tu bez marudzenia !! jedziemy i tyle !! fajnie ze komus sie chcialo to zalatwic wielkie dzieki :) !!!!!!!!!! ach co to bedzie za mecz w Szczecinie !!
Dolna_Abadonia tylko że w ten sposób położymy pomysł specjalnego do Bielska :))
Wiadomo że tak jak do Gliwic to zawsze by sie chciało jeżdzic :))
Jeszcze pare opini by sie przydało !!!
Bo może jednak jeszcze do Bielska bedzie lepiej tak ja do Gliwic !
A-propos Bielska:
Musi nas być dużo, przecież to kawałek .... !!!
Cena faktycznie troche za wysoka ...
Pozdrawiam !
Dużo za drogo.Taki SZczecin wyjdzie 200 zł (3 posiłki + trzeba coś robić przez te 20 godzin w pociągu). W/g moich informacji PKP jest wstanie załatwić to dużo taniej więc czy G100 musi na nas zarabiać? Poza tym czy będzie to pociąg dalekobieżny z przedziałami czy zwykły "żółtek? A co z Leszkiem co ma nas wesprzeć w Poznaniu?
Wiesz co Judas Priest , zamiast pierdzielić załatw wszystko dużo taniej. Wszyscy będziemy zadowoleni...
Szczecin - cena ok, Bielsko - dziwne - cena tam i spowrotem wyższa niż pociągiem normalnym (z Płaszowa przez Wadowice) - bilet normalny, o wycieczkowym już nie mówię, samochodem w 4 osoby benzyna wychodzi po 9 zł na osobę plus bilet na mecz
Wiesz co Baylay a Ty i tak nie pojedziesz bo napewno wypadnie Ci robota w sobotę lub w niedzielę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)