sorry za of topic..wrzo.ksc - mógłbyś się odezwać do mnie na gg?
-
-
apel do organizacji kibicowskich
oby sie udało !
jestem za
jestem za!!!
tak!!!!
Bidziss a Tobie sie w dupie pojebało??;/
Jestem za
zgodą:)
Jestem w 100% za!!!!!!!!Wisła&Cracovia&Hks!!!!!
Jestem za pojednaniem, a jesli chodzi o pseudo kibicow to nieoczekuje kolosalnych zmian, wiem ze dojdzie jeszcze nieraz do incydentow. To odnas zalezy czy damy sie sprowokowac, czy utrzymamy zgode (to bedzie sprawdzian dla przedstawicieli klubow kibica i przewodcow "bojowek" czy dojda do porozumienia).
Jak najbardziej za.
Niech Kraków da przykład. Na kibicach ciąży odpowiedzialność. Bo od ich postawy zależy m.in. jak świat będzie patrzył na Ojca Świętego. Jeśli będzie koniec agresji wszyscy będą mówić że to dzięki Niemu. A jeśli agresja będzie trwała to tak jakby się wypiąć na Jego słowa.
Wpisuję się :D
TSW---KSC---HKS
A ci co przeciw są to tylko czytają i sie smieją... :(
dziwna sprawa bo wpisuja sie same nowe osoby na forum, niecvh napisza cos osoby ktore wczesniej systematycznei tu pisaly
za!
=Ł=K=S=Ł=Ó=D=Ź=
JESTESMY DUMNI Z NASZEGO OJCA ŚWIETEGO,NA ZAWSZE POZOSTANIESZ W NASZEJ PAMIECI I SERCACH
Szacunek, tolerancja, dla historii krakowskiego futbolu.....
Cała Polska Patrzy i wie że dzieki temu co dzieje sie w Krakowie moze zaczac sie w calej Polsce cos niesamowitego.Prosze Was Nie Zawalcie Tego!!!!
to chyba jasne
poza Pasiakami mam wielu kumpli, którzy kibicują (kolejność przypadkowa)
Legii, Wiśle, GKSie, Ruchowi, Jadze, Podbeskidziu, Hetmanowi...
no ale ja znam kibiców...
Czesław Niemen śpiewał: "[...] ludzi dobrej woli jest więcej [...]"
Dołączam do apelu - jest wart wszelkiego poparcia.
Pozdrawiam kibiców Cracovii, Hutnika i wszystkich klubów!
wielkie za!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)