Szanowni kibice.
Zwracam się z gorącą prośbą do ogranizacji kibiców o rozmowy w sprawie dalszego pojednania. Dziś potawiliśmy ogromny krok. Ale jednoczesnie sporo ludzi traci wiarę, że to może być na dłużej. Pytanie czy będzie to tylko kilka dni pojednania czy początek nowej epoki? Wszystko zależy od tego czy damy dojśc do głosu agresji, czy szlachetnemu kibicowaniu.
To jedyna szansa by udowodnić, że sport to szlachetna rywalizacja a kibicowanie to cnota. Prosze prowadźcie dalsze rozmowy z kibicami Wisły. Taka szansa nie powtórzy się nigdy i musicie pamiętać o odpowiedzialności jaka na was teraz spoczywa.
Wiem, że to dla was bardzo trudne, ale ja mocno w was wierzę i mocno was wspieram w modlitwie.
Z wyrazami szacunku
---Jeśli popierasz powyższy apel to wpisz się---
-
-
apel do organizacji kibicowskich
Wpisuje sie!
ja też
no dobra to ja tez :]
no to ja też....
ja tez ;)
no to ja nie mam wyjscia !!! :)
gregorio popieram ...
Cały Kraków na zawsze razem.
Razem w bólu do śmierci Papy,
razem w rywalizacjach sportowych,
razem, gdy gramy w europucharach.
Cracovia - Wisła - Hutnik - 3 razy Szacunek!
Ja także
Oj, jak bardzo jestem za
jestem za
jest nas ok 90% niestety pozostaje 10% ludzi ktorym szczerze mowiac sienudzi ktorzy szukac rozrywki , agresji itp
musismy sami cos wykombinowac zeby niezwracac na nich uwagi !! musimy sie razem zjednoczyc i Wisla i Cracovia !!
musimy sie 3mac razem!!jezeli zacznie sie bic jakas czesc ludzi a napewno jest i bedzie to mniejszosc to wszyscy Ci ktorzy pragba zgody musza reagowac w sposob by np wychodzic ze stadionu i zostawic zwierzeta w klatce samych!! niech sie tluka! moze takim sposobem im przejdzie!! naprawde przykro bedzie zeby to zepsuc co dzis bylo!
a bylo PIEkNIE !!!
Grazie Wisla !! Grazie Cracovia !!
Popieram, oczywiście
(a jakby okazywać manifestacyjnie dezaprobatę jednostkom, które barwy klubowe traktują jako podstawę do chuligaństwa - dziś ich zapewne na stadionie nie było - to byłyby szanse na długotrwałe kluturalne kibicowanie różnym drużynom...)
?????????????????????????
Wiadomość zmieniona (05-04-05 02:50)
podpisuje sie pod apelem obiema rekoma. To historyczna szansa i wiele zalezy od tzw. "gory"!
jestem za!!!
jestem za tym ale z pewnymi granicami!
Jak nie teraz to kiedy? Trzeba kuć żelazo póki gorące, mamy teraz derby dwa razy w roku, stulecie klubów, to jest niepowtarzalna okazja na "oddziczenie" obyczajów!
tak patrze od rana na to forum...ciekawa jestem czy słowa w czyny się zamienią;)
Nigdy nic nie wiadomo...może akurat sie uda...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)