moim zdaniem szans na zgode nie ma żadnych ale na jakis układ tak , jeżeli chodzi o opisane wyżej sytuacje (delikatne incydenty słowne itd) to powiem tak imbecyle są zarówno z tej strony jak i z tamtej , osobiscie dzisiaj kierując się do wejścia na stadion prawie zagotowałem widząc i słysząc jedna sytuacje po , której powiem LUDZIE PRZESTAŃCIE ĆPAĆ bo w waszych oczach widze tylko NIENAWIŚC bo jak tu sie nie wkurzyc słysząc tekst jednego ,, debila'' , który na stadion sie urwał z ,, kosmosu'' i myślę ze przyszedł tylko na stadion na pokazówkę bo chyba raczej cała sytuacja chyba go wogóle nie interesuje poprostu szkoda słów .Ogólnie nie sądziłem że dojdzie do takiej sytuacji jak dzisiaj ale myślę że juz na najblizszym spotkaniu z Legią nasze ,, tępaki'' się znowu popisża swoją ,, inteligecją z pod znaku - całej tablicy Mendelejewa '' .
ps
zaznaczam że opisana przezemnie sytuacja była jednym z niewielkich incydentów mam tylko nadzieje że jutro sie nie dowiemy jakis skandalicznych rzeczy
-
-
--==Pomszalne komentarze==-- tu wszystkie wpisy
a to przeciez takie proste !!! chcemy by Papiez byl z nami !!! wiec on poprosił w swoim przesłaniu o pokoj !!! czy to naprawde tak wiele ? tylko "klamki" debile i inna sfołocz nie zrozumie prostego słowa pokój !!! przeciez jestesmy ludzmi !!! to wystarcza za wszelkie tłumaczenia.... a ja juz od dawna chodze z Wislakiem na piwo i korona mi z glowy nie spadła...jemu zreszta tez i jakos nigdy sobie nie odmawiamy :) dzis było wspaniale...i naprawde nie wymagam bysmy sie kochali ,ale na Boga kazdy MA PRAWO KIBICOWAC KOMU CHCE na tym polega nie tylko słowo pokój ale i słowo wolnosc nie sądzicie ? dla mnie Pasy zawsze pozostana w sercu, ale to komu sie kibicuje jest kazdego prywatną sprawą...... 20 kilka lat upłyneło bym mogł spokojnie w koszulce Cracovii i z szalikiem na szyji wrocic do domu nie obawiajac sie ze komus to bedzie przeszkadzac.. "klamkom" debilom, kretynom,i wszelkiej innej pseudokibicowskiej sfołoczy mówie stanowcze nie.... prawdziwych kibiców pozdrawiam bez wzgledu na barwy....
Jack
Wszystko swietnie szkoda tylko ze osoby z szalikami "smierc wisle" witajacy Wislakow to nie byly naprane malolaty tylko osoby "ktore maja bardzo duzo do powiedzenia na Pasach". Co do zjaranych malolatow hmmmm Pasiakow troche widzialem wislakow tez nie ale podobno jakis starszy chlop od nas wywalil ze stadionu paru hehehe i tak ma byc :] Ogolnie krok w przod a nastepnym moze byc rzkeomy czwartkowy marsz... zobaczymy co z tego wyjdzie.
Mnie sie rowniez podobalo. Stalismy z panna w szalach Zaglebia Lubin. Ludzie podchodzili i chcieli robic sobie z nami zdjecia, bo dwojka kibicow z Lubina to chyba egzotyczny widok na stadionie Cracovii. Panowie i Panie z Hutnika, Wisly i Cracovii: SZACUNEK DLA WAS WSZYSTKICH ZA DZISIEJSZY WIECZOR.
No cóż też widziałem tych kozaków od nas z szalem Śmierć Wisle i tego gówniarza imbecyla w okularkach który prężył do kamery szal Łowcy Psów, że też on stał po drugiej stronie gnój jeden. Chodzę na ten stadion od 23 lat i to co dzisiaj się wydarzyło zapewne przejdzie do historii. Nie zepsuje tego nawet postawa kilku niepełnosprawnych umysłowo. Bo pomyślcie ilu ich było 100,200. No to co to jest przy 20000.
przekażmy sobie znak pokoju.... to była b ważna chwila. Zrobiliśmy coś co nigdy by nikomu przez myśl nie przeszło...Ten dzien zapamiętam i wy równierz na całe życie. Pokazaliśmu Polsce i nie tylko że mozna uszanować wrogi klub, można sie razem modlić. Świece na klatce dla gości miały dla mnie równierz bardzo symboliczne znaczenie - przecierz tam zawsze są kibice klubów z którymi rywalizujemy... Brawo dla Pasów, Wisły, Hutnika, Odry Wodzisław, GKS Katowice, Górnika Zabrze, Widzewa, i wszystkich innych którzy wyraźili swój szacunek Ojcu Świętemu i przyczynili sie do takiej atmosfery w którą aż cięzko uwierzyć...
Wiadomość zmieniona (05-04-05 00:16)
sleet, widziałem Cię ale auto to miałeś na krakowskich blachach.
powtarzajac za reszta ... rowniez i ja mam nadzieje ze moze i bez zgody ale z pelnym szacunkiem ... :)
po mszy wrazenia nie do opisania ...
Wspaniale to wszystko zorganizowaliscie, jestem pod wielkim wrazeniem.
Gdyby jeszcze ktos byl tak dobry i umiescil w necie transmisje Mszy.. tak by kazdy mogl ja choc odrobine przezyc we wlasnych czterech scianach. .
Pozdrowienia z Poznania.
Zwariowałem....
Przezylem jedne z najpiekniejszych chwil w zyciu....
Szedlem od Jubilatu z kumplem Wislakiem,miajali nas praktycznie sami kibice Pasow,ale nikt nawet krzywo na niego nie patrzyl...
Stalem kolo ogromnej grupy Hutnikow,zero wrogosci,poprostu mowe mi odejmuje...
Ciezko to wszystko opisac...
P.S.Dziewczyny i z jednej i z drugiej strony Błoń rewelacja ;) Gdyby nie to,ze byla msza to "wszystkie moje" ;) heheh Aha i bardzo ladna pani w szaliku Zaglebia Sosnowiec-pozdrawiam :P
Pozdrawiam Wszystkich Kibiców-i tych z Krakowa i tych z całej Polski...
JAN PAWEŁ II PATRZYŁ DZIŚ NA NAS,I NAPEWNO JEST Z NAS WSZYSTKICH DUMNY!!!!!!!!!!!!!!!!
rozrabiaka: nasze tez piekne, choc w wiekszosci niestety nie mialy szalikow:( Pewnie dlatego nie mogles odroznic;P
SZACUNEK!
--
KAŻDY TO POWIE, WOJTYŁA RZĄDZI W KRAKOWIE!
FOREVER HUTNIK KRAKÓW
[quote]Wielki też jest Hutnik, było ich około 600-800 głów ( Nowa Huta Zawsze z Tobą!)[/quote]Tak też, szacujemy naszą liczbę na dzisiejszej mszy...
Jaracz,przepraszam,Wasze tez widzialem :) Jesli mowisz o tych co staly w grupce,kolo bramki...to mam pare na aparacie kumpla uwiecznionych ;) (taki mały bonus z mszy ;)
P.S.Moze masz namiar do jakiejs wolnej?;) heheheh
witam!! Dzisiejsze wydarzenie to było coś wspaniałego:) i dlatego nie można tego zmarnować!!! to oczywiste że z dnia na dzień nie zosatniemy przyjaciółmi, ale od czegos trzeba zacząć!!! na początek tak jak wiele osób już tutaj pisało : SZACUNEK!!! przecież te wulgarne przyśpiewki na drużyny przeciwne są całkowicie bezsensowne!!! lepiej tą energię spożytkować na zagrzewanie do walki swojej drużyny!!! dlatego w tym miejscu PROSZĘ I APELUJĘ DO LUDZI KTÓRZY ORGANIZUJA DOPING (ŚPIEWY itd.) aby na derbach (i w ogóle na innych meczach także) SKONCENTROWAĆ SIE NA KIBICOWANIU SWOJEJ DRUŻYNY A NIE 'OBRZUCANIU BŁOTEM' PRZECIWNEJ!!! jestem pewien, że wiele osób myśli podobnie!!! pozdrawiam i wykorzystajmy ta szanse, bo drugiej takiej nie dostaniemy!!!
dzisiaj było pięknie!! dziękuję wszystkim!!!
Hutnik - Cracovia - Wisła Kraków:
Pokój i nadzieja w sercach Polaków.
W modlitwie za Papieża zjednoczeni stali,
Polecali też Bogu siebie i rywali.
Z głębokim szacunkiem dla KS Cracovia od wiślaka
S Z O K
jesli ktos kto byl na mszy opisuje po niej jakies male incydenty to musi mu na tym naprawde bardzo zalezec zeby nie mowic za dobrze o tym wydarzeniu.
dla mnie to byl kosmos, a co bedzie dalej to sie pewnie niedlugo okaze.
Wiadomość zmieniona (05-04-05 00:40)
Rozrabiaka: Hehe, przykro mi, te co znam niestety juz zajete, ale zapraszam serdecznie na Suche Stawy;))
Mi swoja droga podobalo sie bardzo jak dwie dziewczyny - jedna w koszulce i szaliku Wisly, druga z szalikiem Cracovii, siedzialy "na barana", trzymajac sie za rece i z podniesionymi szalami spiewaly razem "Abba Ojcze!".. To bylo naprawde cos niesamowitego:)
SZACUNEK!
--
KAŻDY TO POWIE, WOJTYŁA RZĄDZI W KRAKOWIE!
FOREVER HUTNIK KRAKÓW
Jaracz,nom kto wie,moze przyjde na 1-ligowe derby za niedlugo... ;)
Ja bylem z kumplem Wislakiem,tez stalismy razem,splotlismy sie swoimi szalami,to bylo cos pieknego...
P.S.Ach te krakowskie dziewczyny...:P
Pozdro!
Było ok - choć jak dla mnie trochę śmiesznie i sztucznie.
Święta wojna się nie zakończy, nawet poprzez tak smutną okazję.
Sporo osob nie dorosło do takich "imprez" traktując je jako pokazówkę, trzeba przyjść i się pokazać jak na dyskotece, trzeba się pośmiać, najlepiej na głos tak by wszyscy wokół widzieli jaki jestem wyluzowany/a.
Dziwne tez że troszkę nie potrafi się u Was ustalić jednolitego podejscia do nas, skoro się już nas zaprosiło.
Bo dziwne gdy w jedenj chwili "Ctoś" z waszej czolówki stoi między nami (klamkami :-)) i jest spokój i usmiechy a 50 metrów dalej stoi niby komitete powitalny i groźnym wzrokiem przeszukuje tłum ludzi, którzy przyszli oddać cześc Papieżowi.
Mam nadzieję że nie rozpętam tutaj jakichś kłótni czy dyskusji, to moje spstrzeżenia, byliście organizatorami więc kieruje je pod Waszym adresem.
Ogólnie dziwny dzień.
Lizcby szokujące.
Pochód (którego nie mam zamiaru nawet szacować) którego początek wlewa się na Wasz stadion i ciągnący się nieprzerwanie przez Błonia a koniec jeszcze nie opuscił stadionu Wisły.
Taki mini pokaz jak mogły by wyglądać derby gdyby....było inaczej.
Wlasnie kogos mi tu brakowało ;) Pewnie nie tylko mi ;)
Wiadomość zmieniona (05-04-05 00:44)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)