wejdzicie tutaj: http://sport.onet.pl/1,16,11,10627504,31270490,1536336,0,forum.html
-
-
Koniec 'Świętej wojny'
a ja nie....
Świeta Wojna to tradycja krakowa...
Koniec ze sprzetem i tyle!!
"Święta Wojna" na ilość szalików trwa właśnie pod kurią :((((
KSC Zakopane czas zakopać ciupozecke hej!
Kojo zgadzam sie z toba !!
KONIEC ZE SPRZETEM !!
Moze maly uklad - nie dojezdzanie pojedynczych osobnikow po prostu - a kto chce to sie ustawia z ekipa
100% poparcia - KONIEC Świętej Wojny
Czemu mamy zaniechać "Świętej Wojny" czyli mamy dać 0:0 w derbach..
Sprzęt pomińmy.. ale nie popadajmy w skrajności..
kojo .. zawiodles mnie :)
"Moze maly uklad -nie dojezdzanie pojedynczych osobnikow" tia, i nazwijmy to układem papieskim
Nie ma rzeczy niemożliwych, musimy starać się zapanować nad huliganerią stadionową.
Jeśli chcemy mieć Takiego Patrona, musimy być Go godni.
Na początek powinno się oddać szaliki drużyny przeciwnej zamiast je palić.
To mógłby być pierwszy krok.
Na stadionach nie ma miejsca na nienawiść
Pamiętaj KscZakopane jeżeli będziemy nieniawidzieć, to nie ma szans na żadną zgodę czy też tolerancję.
Panowie jeżeli jutro w trakcie mszy lub po niej będą nie daj Boże jakieś incydenty to będzie to już totalne zdziczenie.
Cracovia Płaszów
koniec ;Swiętej Wojny' tak rywalizacja -tak ale tylko fer-play
Święta Wojna to niestety termin, który od jakiegoś dłuższego czasu nie kojarzy się z walką piłkarzy na boisku.... Niestety - termin ten nie ma nic wspólnego ze sportem....
Kojo, ze tez ci porzyszlo dzis do glowy zamieszczac wierszyki o zabitym CZLOWIEKU na dnie rzeki!!
masakra
gratuluje taktu, a co bedziesz robil jutro kojo jak spotkasz mnie w szalu Wisly pod twoim stadionem na mszy?
wbijesz mi noz w dupe?wykroisz nerke?a moze po prostu "bez sprzetu" rozlupiesz mi leb o kraweznik?
a ja i tak bede kojo
do zobaczenia na mszy na Cracovii
modlmy sie razem
Debilny wierszyk i tyle w tym temacie
Cracovia Płaszów
Ale spójrzcie na to wszyscy, którzy nie wierzą w zgode inaczej. Czy gdybym wczoraj wam powiedział, że szaliki naszych klubów zawisną związane w jedność to uwierzylibyście?? wątpie, sam w to nie wierzyłem!! Wszystko jest możliwe... nawet zgoda miedzy nami!!
Wisła + Cracovia = KRAKÓW !!!!!
zapomnialem wylaczyc sygnaturki!!
a ten wierszyk jest bardzo stary kiedy o sprzecie nie bylo mowy...
pozatym nie bierz go tak doslownie!!
Do Koya: jeśli chodzi o scisłość to w oryginale (De Vodka) brzmiało to zupełnie inaczej
pokoj
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)