Na czas żałoby doskonała propozycja.
-
-
Sprawa Koszulki
Może nie mi się o tym wypowiadać ale jeśli jeden z pasów byłby czarny to byłby wspaniały gest ze strony klubu i kibiców dla największego z wielkich Polaków.
Ja również uważam, że na czas żałoby powinno się przyszyć czarny pas.
Ponadto powinno się np. umieścic na flagach wiszących na stadionie czarne wstęgi.
Ojcze Święty!!!
Zawsze będziesz w naszych sercach!!!!!!!
czarny Ps piekna sprawa, moze warto było by go na stałe na Pasiastek Koszulce zostawić...
A ja jestem za czasem żałoby, ale po Ojcu żałobe ma się rok. Więc Czarny Pas na rok
Czarny pas-oK!!
Ale nie na stałe....nie zmieniajmy barw klubu....
Rok...
Popieram pomysl z czarnym pasem na kilka meczy.
Moze nie pas na koszulce tylko czarna wstega w poprzek przez serce?
raczej pas .. przecodzacy przez sercde :)
Czarny PAs będzie lepszy on byłjest i będzie jednym z ludzi którzy tworzyli naszą historie!
Zastanawiam sie nad pomysłem żeby został na zawsze, z jednej str, tradycja z 2 człowiek legenda który zrobił tyle dla Pasów, kto we włoszech wiedziałby o Cracovii gdyby nie Papież???
Nie jestem pewien ale chyba bardziej za....
Natomiat uważam że Nasz stadion powinien dostać imie Jana Pawła II albo Karola Wojtyły!!!!!!MOże nie teraz bo rana jest zbyt świerza ale za jakiś czas tak powinni być w końcu był największym PAsiakiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stadion musi byc a co do pasu to tez!
Na czas żałoby - (6 tygodni?) tak, ale na stałe?
Zmiana stuletnich barw?
Czy sądzicie, że Papieżowi by się to podobało?
A czy sądzicie, że upamiętnienie Papieża Na STAŁE CZARNYM pasem to dobry pomysł? Bo ja sądzę inaczej...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)