Góra!!!
Modowie!
Dajcie datę i godzinę w temacie!
-
-
Msza na Ziemi Świetej, Poniedzialek godzina 19:30 - WYDARZENIE PONAD PODZIAŁAMI !!!
rebbe,otoz to.
Klubie,do dzieła,bo sprawa jest absolutnie warta swieczki!!!
Taaa wszystko fajnie... podoba mi sie pomysl, chetnie bym przyszedl, ale pojawie sie tam w koszulce Wisly i juz stamtad nie wyjde... no chyba ze mnie wyniosa w plastykowym worku. Wy tu sobie piszecie i jest luzik, ale to tylko garstka kibicow-internautow... reszta chetnie by mnie zatlukla na miejscu...
I wlasnie dlatego to trzeba naglosnic, by dotarlo do wszystkich kibicow, a nie do tych ktorzy czytają forum.
Ja będę napewno, raczej bez barw klubowych z obawy o swoje zdrowie i życie, ale możecie być pewni, że Wiślacy tam będą - może nie będą się wyróżniać, ale napewno będą.
Ja też bede na 100% !!!
Zjednoczmy sie !!!
ja bede z bratem i pewnie z kolegami z klasy.
wlasnie!!!trzeba to naglosnic w gazetach,radiu,telewizji...!!!zeby wszyscy wiedzieli ze ma byc spokuj!!!!A wlasnie o to chodzi zeby wszyscy przyszli w barwach i zeby stali obok siebie zeby pokazac ze mozemy zyc obok siebie nie zabijajac sie!!!!inaczej to nie bedzie mialo zadnego przeslania!!!!!
"WSZYSCY KRAKOWSCY KIBICE:CRACOVII,HUTNIKA,WISŁY PRZYJDZCIE NA STADION CRACOVII W PONIEDZIALEK O 19:30...BEZ ZADYM,POLICJI,WYZWISK...PO PROSTU WSZYSCY RAZEM...PRZEŚLIJ TO WSZYSTKIM KTÓRYCH MASZ NA LISCIE KONTAKTÓW."
NAPISZCIE TO DO WSZYSTKICH NA GG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I SMS-ACH TEZ MOZNA TYLKO TROCH TRESC ZMIENIC!!!!
Jutro wszyscy na Ziemię Świętą!
Pomodlimy się za Naszego kochanego Ojca Świętego!
Przed chwilą RMF podał informację o mszy św. na stadionie Cracovii. Wspomnieli o styczniowej pielgrzymce do Ojca św.
Powiedzieli też, że jutro na mszy św. będą obecni także piłkarze i kibice Wisły K. oraz innych klubów.
Prawdopodobnie bede z kolega...
To bedzie moj pierwszy raz na Waszym stadionie...
EDIT :
Bede na pewno...
Mama wczesniej mowila, ze moge jechac bez szalika, bo chce mnie z powrotem w jednym kawalku...
Pokazalem jej wypowiedz prof. Filipiaka i chyba nie bedzie miala nic przeciwko abym wzial szal...
Autobus powrotny do NS mam o 23:10 ...
Wiadomość zmieniona (03-04-05 20:57)
Ze strony PZPN:
Chorzów postara się przyjechać!!
Śmierć naszego Papieża, najwiekszego Polaka, niesie ze sobą szanse odnowy moralnej. Możne być lepiej, musi być lepiej, wreszcie, Papa by tego chciał ! My, kibice klubu, któremu kibicował Papież, możemy czuć się w jakiś sposób wybrani. Postarajmy się by w Krakowie było lepiej. Żeby idąc na mecz, nie ważne, wiek, kolor skóry, nie bać się o życie. Przecież warto to zrobić, nie łaczmy szalików, to by było na pokaz. Zachowajmy klubową tożsamość, ale szanujmy siebie, a Papa będzie z nas dumny !!
Jest szansa, od Nas i Was zalezy czy ją wykorzystamy.
W Katowicach formuje się grupa wyjazdowa.
Do zobaczenia
Ja mam tylko nadzieje ze coniektorzy "kibice" uszanuja to wydarzenie.
gdzie najlepiej wysiaść?? na Głownym w Krakowie?? daleko z tamtad jest na stadion?? pozdRo
Wiadomość zmieniona (03-04-05 22:41)
Właśnie gadałem z kolegą wiślakiem i powiedział że będą w barwach jutro niedużą grupą
P.S Ojcze Święty módl sie za nami żeby ten wielki dzień pojednania zakończył sie w wspaniałej atmosferze
na glownym
stamtad albo tramwaj 15 albo autobus 124, 152
a jak wolisz to 20 minut piechota przez stare miasto, po prostu pytaj sie o stadion Cracovii
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)