No to mamy potężnego i stabilnego sponsora!
-
-
Drgnęło w polskim hokeju??
Prezes obiecał, prezes da! Zachowujecie się jakbyście go znali od wczoraj...
Po rozmowach, które przeprowadziłem w tym tygodniu powiem jedno- to jest k..wa masakra!
rmszar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Po rozmowach, które przeprowadziłem w tym
> tygodniu powiem jedno- to jest k..wa masakra!
Wiem, że nie możesz, ale może choć troszkę zdradź?
Jeśli pan prezes mówi, że nie ma nic wspólnego z tym projektem, to jak wytłumaczy, że jednego dnia w Hotelu Starym podpisuje tajemnicza umowę z przedstawicielami znajomego obecnego trenera reprezentacji, a następnego dnia w tymże Hotelu Starym tenże trener spotyka się kolejno z kilkunastoma zawodnikami reprezentacji, którzy wychodzą z podpisanymi umowami przedwstępnymi bądź kontraktami?
Mieliby choć odrobinę przyzwoitości i kopsnęli się te kilkadziesiąt kilometrów do Sosnowca. Nawet tym autem służbowym PZHL.
Przecież Wielki Bajarz publicznie mówił, że nie ma nic wspólnego z tworzeniem Sosnowieckiego tworu :)
Panie Hałasik ile kłamstw jeszcze? Masz Pan Nas za bandę debili?
rmszar Napisał(a):
> Mieliby choć odrobinę przyzwoitości i kopsnęli
> się te kilkadziesiąt kilometrów do Sosnowca.
> Nawet tym autem służbowym PZHL.
może nie ma auta służbowego? kryzys jest, oszczędności i takie sprawy
Ascalonie, jest służbowy peugeot. Wozi się nim trenerów, kiedy nasz kraj odwiedzają.
Czy wśród tych kilkunastu jest Pan Leszek Laszkiewicz? bo szczerze to reszta mnie ... interesuje
a jak z finansami stoimy? Płyniemy?
z finansami czekamy na to co zrobią wąsaci żelusie
To swoją drogą, ale chodziło mi o kasę w związku, bo Rmszar pisał kiedyś, że podobno straszne długi są i chciałem się dowiedzieć jak jest naprawdę
przyjdą indres..., imbres..., inkres..., inwerstytutorzy z Rossyi i Anglijy i długi psztik... polecą w Kosmos
a jakby zabrakło, to się nałoży na drużyny zakaz transferów z możliwością wykupu (po 2 melony za jedno zniesienie zakazu)
albo coś podonego
Już Ty się nie o kasę martw: "prezes mo gowa" i cusik wymyśli
no ja slyszalem, ze sponsorem trenerow z CCCP jest Credit niestety nie Agricole.
No to się skończy jak z Roszczynem i Agulinem. Oni też grali z takim samym sponsorem. O pardon, ktoś tam wrzucał jeszcze coś na Ruskich do kapelusza, ale kto - to mi ta jak ona się nazywa - aha już mam, Zgniatacz w Hucie im. Alzheimira - nie pozwala sobie przypomnieć ;).
Może kolega HA wyczytał coś na ten temat w jakiejś gazecie
Przepaczylem cala prase i linki znnych sponsorow w Anglii ,ktorzy sponsoruja choc by siatkowke ( w Anglii to tak jak by u nas sponsorowac cricet) i nic nie znalazlem ciekawego o potencjalnmym sponsorze :(
Jezeli jest taki sponsor dla ligi - to nie zdziwie sie ,ze bedzie on z korzeniami rosyjskimi i podejrzewanym o "machlojki"..
tak to widze.
Nie [b]Rosyjski[/b], tylko korzeniami sięgający i nawiązujący do bogactwa tradycji hokejowej i nie [b]podejrzewany o machlojki[/b] tylko szeroko ceniony za kreatywną działalność biznesowo-finansową.
Jak Wielki Bajarz załatwił to znaczy że jest gites i dograne na tip top! A jak ktoś śmie wątpić to na pohybel mu, ewentualnie niech się z prezesowej bajdocji wyprowadzi i zacznie chodzić na owegoż krykieta, bo jak jeszcze założy Ministerstwo Miłości, szukając alegorii w 1984 to nam wszystkim zakaz stadionowy załatwi za nieprawomyślność jeszcze :D Przecież to przede wszystkim prezes chodzi na wszystkie mecze!
A ja myślę, ze jak do Sosnowca rzeczywiście przyjdzie sponsor z za wschodniej granicy, trenerzy naszej reprezentacji będa trenować ten twór i skradnie on co najlepszych zawodników z naszej ligi do swojego składu, to nowego znaczenia nabierze piosenka o Zaglębiu z lat 80-tych: "ZPK ZS" ! ;)
na h.j.net wywiad z Woloszem
[url=http://www.hokej.net/pl/news,artykul,5,30629,wolosz-wierze-w-madrosc-wladz-wiekszosci-klubow.html]wierzę w jednego Prezesa - stop wróć: wierzę w mądrość klubów[/url]
a w nim m.in.
[i]Dlaczego zrezygnowano z wprowadzenia do PLH reprezentacji Polski do lat 20? Przecież by zachęcić młodych zawodników do gry, można było zaoferować im stypendia. Wielu doświadczonych trenerów jednoznacznie stwierdziło, że byłby to duży krok do przodu w szkoleniu młodych zawodników...
- W ocenie trenera reprezentacji Andrieja Parfionowa drużyna oparta tylko na zawodnikach ze Szkoły Mistrzostwa Sportowego byłaby za słaba na grę w Polskiej Hokej Lidze, a wzmocnienie jej pozostałymi graczami, grającymi na co dzień w klubach byłoby obecnie niemożliwe.[/i]
ciekawe, że wprowadzenie reprezentacji O20 (over 20) pod nazwą Polska Sosnowiec i "wzmocnienie jej pozostałymi graczami, grającymi na co dzień w klubach jest jak najbardziej możliwe"
suram Napisał(a):
> ciekawe, że wprowadzenie reprezentacji O20 (over
> 20) pod nazwą Polska Sosnowiec i "wzmocnienie jej
> pozostałymi graczami, grającymi na co dzień w
> klubach jest jak najbardziej możliwe"
Echhhh jak Ty nic nie rozumiesz... przecież to też będzie "U" tyle że "U39", toć to "pojutrze" a czasem nawet już "jutro" polskiego hokeja, rozwoju na przyszłość nam żałujesz?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)