Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
  • Ranking Typera
    • Regulamin
    • Ranking Typera
    • Drgnęło w polskim hokeju??

• Hokej
    • Rozpoczęto 24.03.2005 o 15:30
      Ostatnia aktywność 3 dni temu o 13:57
      247622 wyświetleń
    • CHT

3.7K
      2.9K
    • 3 dni temu o 13:39
      Post #1740700 20.08.2026 13:39
    Jest parzyście, nie będzie pauzowania. Fajnie, że będą górale, mecze z nimi zawsze były dodatkowym smaczkiem.
    • hank, żółta kaczka, gwidoniusz oraz vamos lubią to.
    • żółta kaczka

6.7K
      1.9K
    • 3 dni temu o 13:57
      Post #1740715 20.08.2026 13:57
    Ja tam nic do pauz nie mam. Wg mnie to w ogóle powinny grać 2 drużyny a pozostałe 80% ligi wtedy pauzować. Deregulacja terminów spotkań, a w wersji idealnej to w ogóle odejście od systemu kolejkowego jest (IMHO) 1szym krokiem, absolutnie niezbędnym do odbudowy polskiego hokeja. Dopóki to nie będzie zrobione - wszystkie inne podejmowane działania były, są i będą niczym więcej niż tylko działaniem pozorowanym, a w rzeczywistości marnotrawieniem wysiłku, czasu i szans. Cały ten system kolejkowy nadaje się tylko do jednego - delete go i to jak najszybciej. To jest najcięższa kotwica naszego sportu i ligi. Jestem o tym głęboko przekonany od lat i to przekonanie każdego roku staje się coraz głębsze.

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)

Goście (1)
    • Główna
    • Działy i kategorie