Hokej: ComArch/Cracovia - TKH Toruń 4:0
Waldemar Stelmach 14-03-2005 , ostatnia aktualizacja 14-03-2005 17:00
Już tylko jedna wygrana dzieli hokeistów Cracovii od brązowego medalu mistrzostw Polski. Grający konsekwentnie, choć bez fajerwerków krakowianie spokojnie wypunktowali wczoraj torunian. Goście nawet w podwójnej przewadze nie stanowili zagrożenia dla "Pasów".
Wasze opinie (1) cały artykuł »
--------------------------------------------------------------------------------
Hokej: ComArch/Cracovia - TKH Toruń 4:0
Autor: Gość: TKH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Data: 14.03.2005 19:43 skasujcie opinię
+ odpowiedz
--------------------------------------------------------------------------------
Niestety potwierdzają się spekulacje , że w przyszłym sezonie Voznik i
Laszkiewicz idą do Krakowa. Laszkiewicz już sam się wycofał z przeszkadzania
Cracovii. Wstydź się chłopie !!!!
• Hokej: ComArch/Cracovia - TKH Toruń 4:0 Gość: TKH, 14.03.2005 19:43
wszystkie opinie na forum »
Wiadomość zmieniona (14-03-05 21:16)
-
-
DZIWNA OPINIA KIBICA TKH
normalnie "lol dwa" ;)
Tak kocha naszych, że aż zarobił 10 minut kary :)
Zresztą za bardzo brutalne rzucenie na bande będącego tyłem do niego Csoricha. Nam potrzeba twardo walczących hokeistów ale nie bandytów.
Ja słyszałem chyba nazwiska połowy Unii, ćwierci THK i prawie całego Podhala. Jak tak wszyscy rzeczywiście do nas przyjdą to z kim będziemy grać ?? :)))))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)