jak w temacie...... to już jutro..... Czyżby pożegnanie z hokejem na Siedleckiego w tym sezonie???
Wiadomość zmieniona (13-03-05 21:31)
-
-
Cracovia - TKH Toruń 4-0 (1-0,2-0,1-0) stan rywalizacji: 2-0
Choć bardzo uwielbiam hokej szczególnie w wykonaniu Cracovii,chciałbym by jutro było pożegnanie z hokejem w tym sezonie .Myślę ,że jutro będzie nas około 3 tysięcy.! A we wtorek będziemy świętować brązowy medal.
Boje sie ze jutro 2 tys.to max co bedzie:/
Nie no co Ty :/
Za duza promocja :D
Bedzie duzo osob :D
nie ma pilki noznej wiec niby czemu ma byc mniej niz na ostatnich meczach??!! WSZYSCY NA HOKEJ !!
KID PIFKO PRZED MECZYKIEM TAM GDZIE ZAWSZE !!!!
jootro tylko jedno bo samochodem :(:(
ile przewidujecie osob? jak myslicioe bedzioe sie dalo kupic spokojniue bilety? bo na hokeju bylem tylko pare razy na pocztku! a teraz chce sie wybrac i zastanawiam sie czy dostane bilet??
mam do was pytanie
nie wiem skad ale uslyszalamz e kobiety maja dzis za dormo wstpe na mecz .. vczy to jest prawda ?
mysl ze jak by tak bylo byla by jeszze wieksza frkwencja osob =)
[url]http://pasy.org/index.php?option=com_content&task=view&id=299&Itemid=2[/url]
dziekuje ,.,.,
dozobaczenia na meczu =)
Województwo Warmińsko-Mazurskie trzyma kciuki za pasami.
Niech kto rzuci wynikiem zwłaszcza jak strzelimy gola ;-)
wie ktoś cokolwiek o tym meczu?????
ile ludzi jaki wynik????
PASY ASY
Mecz opozniony z uwagi na uroczysta prezentacje, teraz wjechala rolba poniewaz sedzia ma zastrzezenia do jakosci lodu.
widzów 2.500
czyżbym sam sobie odpisywał??? ;)))))))
(wiadomośc z www.hokej.pl)
hokej. net podaje widzów 3000
To ja Ci odpowiem bo rozmowa z samym sobą podobno szkodzi.
Więc ja nic nie wiem, jestem chory i jak na razie nie marelacji na żywo, zaraz włączę radio.
CRACOVIA PANY!!!!!
Cracovia prowadzi. Strzelcem Cieślak.
A Tychy prowadzą 4:2 :-)
RADZIK ma jakis magnez który przyciąga krążek
HEHEHE
Tychy już 5-2
jedziemy z dziadkami. Oswiecim na kolanach :)))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)