moze doping jest i glosny ale hala jest jakby podzielona na kilka grup...
...i kazda spiewa co innego :-(
takze pasowaloby zeby ktos to poprowadzil...
...ale takich osob brakuje :-(
-
-
MŁYN NA HOKEJU
Wrona=>
Oficjalna strona internetowa MKS Cracovia poinformowała o zmianie cen na niedzielne spotkanie drużyn hokejowych Cracovii i TKH Toruń.
Decyzją Zarządu MKS Cracovia SSA na niedzielny mecz z TKH Toruń :
- kobiety wchodzą za darmo
- młodzież do lat 15 ma prawo do zakupu biletu ulgowego (za okazaniem legitymacji) w cenie 5 zł
;-))))))
oOooo i to mi sie podoba laski za free :]
Zydziorek - serdecznie niniejszym pozdrawiam - pamietny mecz z Oswiecimiem wspominam do dziś :-) - i licze, ze w niedziele bedzie niezly czad!
gtx, jak wszystko pojdzie dobrze - melduje sie z ekipa 13-go...
Pmx, to bardzo dobrze, ale powinieneś zabrać na mecz także rodzinę. Skoro klub zachęca...:)
chłopaki wszyscy na mecz ale będzie frajda brać rodzinę i sąsiadów trzeba zrobić kocioł . Pozdrawiam
Ja sobie zabieram ze soba 8-letniego brata ;)
Juz sie doczekac nie moze ;)
Ja prawie zawsze stoje na lini bramkowej drużyny przeciwnej i przenosze sie co tercje,ale tak robi tylko kilkanascie osób i w dodatku jak jest mniej ludu bo przy wypelnionej po brzegi hali jest to lekko niemozliwe.A co do młyna to jak ma byc to niech juz bedzie za ta bramka pod starym zegarem.
Ja zawsze sie dre z calych sil dzie bym nie stal,ale jednak przydalobysie akies miejsce w którym mogliby stanąc najbardziej zagorzali fani i dopinowac wszyscy razem równo i to samo.
Prawdą jest powiedzenie: gdzie dwóch Polaków tam trzy zdania.
Irecki zobacz na moja wypowiedz na samej gorze ;)
to wkoncu gdzei bedzie mlyn? jak cos z tego wyjdzie?
Najlepiej bedzie na srodku :)
ale organizujemy cos czy tak tylko mowimy? bo dobra akcja cos zorganizowac nawet jak bedzie kolo 20 osob to po chwili dolaczy sie reszta!
ja takze proponuje na srodku,tam bedzie najlepiej!!to co w koncu bo trzeba nareszcie przejsc od slow do czynow i sie konkretnie dogadac!!
środejk jest dobry. Ja ewentualnie mogę sie na to zgodzić i zrezygnować z wędrówek pod bramka rywali na niebieska. I trzeba więcej z druga stroną spiewać bo oni maja potencjał. Pokazali ostatnio
.Jak sadze temat ten trza bedzie odlozyc do przyszlego roku, jako ze to juz chyba koniec meczy w Krakowie. Jakos nie widze zeby na 3 mecz sie torun podniosl i spektakularnie wygrywajac sprawil niespodzianke :) Ale tak na samiutki koniec moze dodam, ze nastepnym razem trzeba zorganizowac jakas gupe 20-30 osobowa, ktora zaplaci za miejsca na vipach i bedzie ostro stamtad krecic doping, bo Bart ma racje, to co zaczynane jest z drugiej strony wychodzi rewelacyjnie i ma oddzwiek na calej hali !
Wydaje mi sie ze dopingu na hokeju uczymy sie dopiero ponownie po tych latach przerwy, zdobywamy jakies doswiadczenia i za rok, w drodze po mistrzostwo, bedzie juz duzo, duzo lepiej ! A wczoraj nie bylo zle !
Zgadzam sie z moim przedmowca!!!!!!!
TYLKO PASY!!!!!
Wrona napisał(a):
> sprawil niespodzianke :) Ale tak na samiutki koniec moze
> dodam, ze nastepnym razem trzeba zorganizowac jakas gupe 20-30
> osobowa, ktora zaplaci za miejsca na vipach i bedzie ostro
> stamtad krecic doping, bo Bart ma racje, to co zaczynane jest z
> drugiej strony wychodzi rewelacyjnie i ma oddzwiek na calej
> hali !
Była organizowana akcja wejście za doping i nie było chętnych...
Jestem przekonany, że jeśli znajdą się osoby charyzmatyczne, które poprowadzą doping na lodowisku to klub pójdzie im bardzo na rękę - na pewno wspomoże darmowymi wejściówkami i wszelkimi innymi .. tylko brak chętnych.
. Hattori :
No szczerze mowiac pierwszy raz slysze o akcji takowej... Conajmniej kilku kibicow z tego forum razem ze mna zastanawialo sie czy aby nie isc wlasnie na vipy i troche pociagnac, ale jednak pomysl upadl, glownie ze wzgledu na rozbieznosc cenowa.. Moze gdybysmy wiedzieli o takiej akcji to potoczyloby sie to nieco inaczej. No ale jak mowie, temat jak najbardziej aktualny, ale dopiero w nastepnym sezonie. Pozdrawiam.
Wrona, byla taka akcja jzu jakis czas temu, za krotko na forumjestes zeby o niej pamietac.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)