nie chce robic zamieszania ale jakby tak zrobic druzyne amatorów zlozona z kibiców??bo przeciez wielu z nas chcialoby grac a niestety nie ma takiej mozliwosci...moze to dobry pomysł??
-
-
a może drużyna amatorów??
Zeby grać potrzebne są dwie drużyny.
-o ile wiem, to jedna drużyna amatorska już jest, nawet rozgrywa mecze towarzyskie, więc nie widzę przeszkód, by kibice założyli drugą.... choc to chyba tyllko mżonki..bo sprzęt cholernie drogi...no ale...
S.
wątpie żeby coś z tego wyszło ale próbować można :-)
problemem to nie jest, poza tym, ze za trening sciepa na 300 PLN za 45 minut. sprzet kosztuje w przyblizeniu:
kask - 130 zeta
bodiki - 100 - 150 zeta
spodnie - 200 zeta
golenie - 150 zeta
lokcie - 60 zeta
getry - 30 zeta
kij - 40 zeta
lyzwy - to zalezy od klasy, ale za 250 juz fajne mozna kupoic
oczywiscie nie jest to sprzet tej klasy, ktorym graja zawodowcy, ale wystarczajacy.
ja jestem zainteresowany i pisze się na to ale dopiero od 22 kwietnia. mam czas ....
Pasy ASy
No nie powiem żeby tani był ten sprzęt - około 1000 zł to jest sporo
Ja wam dobrze radze, zastanówcie sie najpierw, niechcecie chyba wyglądać jak przystojniak Puzio:)
[img]http://www.polishhockey.com/portal/articles/unia-cra0019.jpg[/img]
Wiadomość zmieniona (02-03-05 20:15)
hehe
ja osobiście jako młody hokeista odradzam zabierania sie za ten sport w wieku np.25 lat.I tak nic z tego nie bedzie,a tylko krzywde sobie można zrobić
wrzo.ksc napisał(a):
> ja osobiście jako młody hokeista odradzam zabierania sie za ten
> sport w wieku np.25 lat.I tak nic z tego nie bedzie,a tylko
> krzywde sobie można zrobić
To brzmi jak wyzwanie dla mnie :))
Lat 25 już skończyłem i żadnych sportów się nie lękam !!
Co innego jak ktoś "miętki" jest i raczej nic nie robi - to hokej na początek może nie być najlepszym sportem do odwapnienia ;)
bardzo chętnie bym zagrał (nigdy nie gralem, troche umiem jedzic:-) ale na cały sprzęt mnie nie stac:(((
wrzo.ksc---------wsszystko ok ale jak ktos ma 16 czy 17 lat i ma dobre warunki fizyczne do grania to i tak chyba nie ma takiej mozliwosci....i to mnie wlasnie martwi.....
Ja też z miła chęcia bym zagrał i nawet dobzre umiem jeżdzić:-))) tylko duża
cena sprzetu jest i tu tkwi bół:((
hm
Wsumie tez umiem jezdzic i z hokejka mam tam jakies obycie :)
bez obrazy kkk_84 ale o obycie to chyba tylko wzrokowe
masz
jake blues----A skąd ty takie ceny wytrzasnąłeś? może byś je tak pomnożył przynajmniej x3! co?! Zgadza się tylko co do ceny butów hokejowych z łyżwami i ceny za wynajem lodu Ale pomysł ogólnie dobry jak będą chętni majętni to ja się na to pisze-bawiłem się kiedyś w ten sport przez 6 lat więc trochę doświadczenia mi zostało!
TYLKO PASY!!!!
aaaaaaaa chyba ze tak sory kkk_84 nie wiedzialem(no bo niby skąd) sory.Po prostu tak jest z wiekszoscą. Jeszcze raz sory.
[url]http://www.orbitzandgo.com/hockey/[/url]
Ja za pierwszym razem miałem 7 na 20 ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)