WITAM jaki bedzie dzisiejszy wynik CRACOVIA-unia.Mysle ze bedzie 2-1 dla PASIAKOW.HEJ HEJA HEJA CRACOVIA MISTRZEM HOKEJA!!!!!
-
-
Dzisiejszy wynik CRACOVIA-unia
2-0 dla Nas,prawda jest taka że puzio wali klisiaka hehe
3:1 :(
4:1... niestety
ja mysle ze bedzie 4:1 dla nas oczywiscie niestety nie pojechalem:( brak hajsu
Niestety nie ma mnie w Oświecimiu...sercem jednak caaaałym:)
Co do winiku wole nie mówić... będzie dobrze!!!!! (??)
0-0 po I tercji
gOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!1
mysle ze ebdzie 3emis .. ale chcialabym wygrana !!!!!!!!
nie moze byc remisu w meczach play-off
Daj spokój blondynce :))
(bez urazy)
relacja live na
Wiadomość zmieniona (27-02-05 19:47)
K-- PRZEGRANA 4-2
Cóż, przegraliśmy pierwszy mecz po pięknej walce.... Przegraliśmy bitwę, ale nie wojnę.... Szkoda bo mogło byc lepiej, ale niestety nie udało się.... Rywalizacja z Podhalem pokazała co znaczy w hokeju dobry bramkarz (jak powiedział redaktor TV3 dzisiejszego meczu - to 50-60% sukcesu).... Niestety obie ekipy mają równorzędnych golkiperów i o sukcesie decydują zawodnicy z pola.... Co by nie mówić Unia ma znacznie mocniejszy skład od nas i będzie bardzo ciężko w kolejnych meczach.... Obojętne jednak jak się zakończy ta rywalizacja i tak już jest wspaniale, bo myślę że nie wielu kibiców wierzyło w awans do czwórki.... Dlatego nie jestem bardzo zmartwiony wynikiem dzisiejszego meczu bo mam świadomość tego, że już bardzo dużo osiągneliśmy. Jeśli zdobędziemy brązowy medal MP to będzie pięknie....
Czyli beda w najlepszym wypadku jeszcze 2 mecze u Nas :D
Jestem pewny ze we wtorek wygramy z unią,
A swoją drogą gdyby nie Puzio(3 bramki i asysta), to mysle zebysmy mogli to wygrac
do drugiej tercji zajebiscie sobie dawali rade
jezeli we wtorek zagraja tak jak dzis albo jeszcze lepiej z wieksza determinacja to napewno wygramy !
dlatego powiedzialm ze bedzie wygrana dla nas :)
a emis czyli z ebedzie wyrownana walka ...
to ze blondynka to nic nie znaczy =)
Czy zauwazyliscie piekne zdanie komentatora:
"Puzio zostal idealnie obsluzony przez Klisiaka" ?
Hehe malo nie spadlem z kanapy majac na uwadze slynna na hokejowych trybunach "przyspiewke"
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)