czy ktos moze sie orientuje gdzie mozna znalezc nasze piekne wczorajsze zdjecia :D ??
z gory wielkie dzieki za pomoc!!!
-
-
ZDJECIA
hehe ale troszke wiecej by sie zdalo
te juz widzialem a mnie interesuja te z ciekawsza akcja ;)
Z ciekawsza akcja to mialy byc filmiki na strefie ale limit transferu sie skonczyl na serwerze gdzzie mialy lezec ;)
jest któtki filmik na www.hokej.net
Na hubie sa materiały u mnie do stargania. Moze nie rewelacyjna jakosc ale w sumie 100MB. Są i brameczki i zadyma z sektora naszego robione
Zdjęcia usunięte o 10:32 23.02.2005 - Hattori Hanzo
Bisiowi i Teraz Pasy gratuluję pomysłu otwartej akceptacji zadym na meczach. Na pewno wszystkich ucieszy jak media rzucą się na klub (Koło Sympatyków jest poniekąd organizacją ściśle związaną), że promuje ciekawy sposób bycia kibicem.
Ciekawe jakie nagrody czekają Nas za taką politykę od PZHL (czekają Nas mecze z Unią)a później pewnie od PZPN...
na przyszlosc - konfidenckich fotek na forum prosze nie wklejac.
http://cracovia.pasy.net/images/stories/zoom/OHPWRT/podhale-cracovia-03-139.jpg kim jeste ten gość z lewej ? z widzenia znam
Jak chcesz wiedzieć kto to jest to się dowiedz - ale nie w sieci...
Wobec powyższego uważam, że część fotek z biuletynu informacyjnego Teraz Pasy powinna jak najszybciej zniknąć.....
Vasago: ja jestem o tym również przekonany! ale chyba autorzy niekoniecznie to rozumieją.
teraz to i tak już za późno....
choć jeśli uczestnicy tych zdarzeń nie prosili o usunięcie zdjęć, to ja nie widzę powodu by je usuwać
Nie masz racji Zubereg bardzo nie masz racji...
Publikowanie tych zdjec uwazam za SKANDALICZNE zachowanie ich autora!
Wczoraj rano kontaktowalem sie w tej sprawie z redaktorem naczelnym servisu. Przyznal mi w (co nieczesto sie w naszych rozmowach zdaza racje) i obiecal porozmawiac z publikujacym ten fotoreportaz autorem. Zdjecia jednak jak widac dalej wisza. Odpuscilem sprawe ale skoro zrobil sie temat to wygarne dlaczego uwazam to za skandaliczne.
Piszecie promocja zadym na stronie Kola Sympatykow ( owszem owszem to prawda na dzieci to znakomicie dziala , pamietam jak bylem mlodocianym kibicem i (choc nie uczestniczylem) z wypiekami ogladalem zdjecia jak kibice wbiegaja na murawe czy leja sie na trybunach...) o konfidenctwie (no lekka przesada , na sali bylo co najmniej 5 kamer w tym policyjna wiec te drobne zamieszki (bo co to byla za zadyma? dwa zdania Kozendry wystarczyly by sie kibice uspokoili. nie widzialem ze swojego miejsca za dobrze ale nie wiem czy tam nawet 10 osob w tym bralo udzial???) sa dobrze sfilmowane i obfotografowane, no owszem moge sie zgodzic ,ze tak czy inaczej nie strona Kola Sympatykow jest od fotografowania zadym tylko zupelnie kto inny.
Mnie jednak ZBULWERSOWALA inna sprawa. Strona publikuje zdjecia zadym z twarzami zupelnie przypadkowych kibicow Pasow ,ktorzy sie akurat w tym sektorze znalezli. Drogi Panie Fotografiku. Wsrod setek kibicow Pasow jezdzacych na mecze sa uczniowie , studenci , adwokaci , wlasciciele firm , pracownicy majacy wislackich szefow , naukowcy, czasem managerowie, nawet wysokiego szczebla czy urzednicy. etc. itp. Jezdza w "barwach" bo kochaja Klub , opowiadaja wszystkim na prawo czy lewo ,ze sa za Pasami bo chca promowac swoj Klub wzorem chocby Prezesow co wszedzie chodza w szalikach Cracovii. Natomiast pokaz mi , ktory z tych ludzi chcialby by ich twarz byla na zdjeciu z zadymami? Ja tylko przypadkiem nie znalazlem sie w samym srodku tych wydarzen
bo w przerwie zastanawialem sie czy tam sie nie przesiasc... Naprawde bylbym "szczesliwy" niepomiernie drogi Artysto-dokumentalisto jakbym zobaczyl swoja twarz na tych zdjeciach.
I to tyle "w tym temacie" drogi Kolego Fotografiku. A teraz rob co chcesz...jezeli uwazasz ,ze strona Kola Sympatykow ma sluzyc do utrudniania kibicom Pasow zycia to prosze bardzo publikuj dalej ....
Wiadomość zmieniona (25-02-05 00:54)
icek
Daleczego nie mam racji?
Piszesz że ludzie ze zdjęć mogą mieć problemy....
To ja właśnie napisałem że jak się uwidocznionym na zdjęciach coś nie podoba to niech napiszą na strnę TP. I twedy należy zdjęcia usunąć! Ale skoro są to znaczy że protestów niema....
hm a dlaczego uwazasz
ze kazdy ma mozliwosc/chec galerie na T.P przegladac?
moim zdaniem serwis Kola Sympatykow z ZALOZENIA nie powinien tego publikowac , czy sa protesty czy nie. Dlaczego tak uwazam chyba wyjasnilem.
icek
Jest niebezpieczeństwo że jakaś gazeta może to wykorzystać i napisze że koło sympatyków propaguje zadymy....Ale to ryzyko wzieli na siebie redaktorzy TP....
A mnie rozwalilo zdjecie "malolata" z szalikiem "Smierc Wisle" w gorze... :-(
Poogladalem sobie wczoraj ta galeri odnoslem wrazenie ze jestem na stronie kibice.pl
Nie mozna wymagac od ludzi ze w trosce o swoja, nazwijmy to, prywatnosc beda po kazdym meczu z sercem na ramieniu przegladac cala galerie na TP! (zreszta jak juz icek sluszine zauwazyl nie kazdy ma dostep do netu...)
No a na deser ta fotka o ktorej wspomnial KId :(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)