ja jade na hokej:-) ciekawe ile osób jedzie z Cracovi:D
-
-
godz:18.00 Podhale - Cracovia I mecz play-off WYJAZD!!
mowie po raz enty Cracov[b]ii[/b] przez dwa "ii"
Jeszcze można się zdecydować - dziś do kluby - kombinować transport i jazda do Nowego Targu!!!
Trzeba pomóc naszym chłopakom, a do tego nie byc naocznym świadkiem viktorii w Nowym Targu w playoffie to ból do końca życia....
WSZYSCY DO NOWEGO TARGU!!!!
Ja jadę... nie mogę tego odpuścić...
Wbijać się do Szwagropola, Trans-Freja!!!
odjazd z Dworca Głównego: 14:05; 14:25; 15:00; 15:25; 15:50
Bilet tylko 9 zł!!!!!!
brak funduszy :////////////////////
[b]kkk 84[/b] i [b]dev[/b]
bardzo bym chciał ale jak wiecie mam do przejścia najgorszy egzamin na studiach...
wiec raczej na bank odpada!!!
ale jeszcze się zobaczy :)
wyłanczam kompa i do książek .... :(
Ale jaja :-)))))))))))))))))))))))))))))))))
Wygrana w Nowym Targu
Aktualności - Hokej
Betzalel
środa, 16 luty 2005, 20:29
Wojas Podhale Nowy Targ - Comarch Cracovia 0-1 (0:0,0:0,0:1)
Hokeiści Cracovii sprawili miłą niespodziankę kibicom wygrywając w Nowym Targu z faworyzowaną drużyną Wojasa w meczu I rundy rozgrywek play-off.
Po emocjonującym meczu, w obecności dużej grupy kibiców z Krakowa, Comarch Cracovia wykazała się lepszą skutecznością i na sam koniec spotkania zdobyła decydującą bramkę.
W 18 minucie III tercji, po podaniu Karela Hornego, Roman Tomas pokonał bramkarza gospodarzy umieszczając krążek w siatce bramki.
A w najbliższy piątek kolejne spotkanie, zapraszamy na lodowisko przy ulicy Siedleckiego na godzinę 18-tą.
No musialem, wybaczcie :)))
HALO HALO DZWONILEM DO NASZYCH W NOWYM TARGU I MOWILI 2-0 WIEC JAK???
tak jest juz poprawione, uznali brameczke :)
Wielkie, wielkie gratulacje ode mnie i Mentnego.
Brawo chłopaki!!!! Na taki mecz czekałem.
Dziękujemy!!! Bardzo dziękujemy!!! Coś pięknego...
no to w piatek komplet w hali!!!!
juz mi sie na gg odezwalo duzo osob co mowili ze nie ida, ze jednak pojda :D
KArolo z tego co wiem to bylo 2-0 sam na wlasne oczy widzialem druga bramke????Nie pisz bzdur wrrrr
Oliwa rozwalający pleksi, i dwie ostatnie minuty... tylko tyle warto było tam zobaczyć...
Ale jutro idę na pewno :)
kkk_84 nie wiesz co z Kajmanem ????
Nie wiem ale bede go nawiedzal zaraz :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)