kurwaaaaa myslalem ze za free;/ co to kobiety płacą nawet na hokej??;/ rok temu jeszczeza free z nia chodziłęm;/
-
-
WSZYSCY NA HOKEJ!
mysle ze dla kobiet rowniez 15..
Bilecik juz jest, oj dawno sie tak nie cieszylem kupujac bilet... Musi byc jutro dobrze !!
Hej heja heja...
Nie wie ktos czy dostane bilet jutro rano na placu Mariackim??
aha i od której otwarty jest ten kiosk jeśli sąjeszcze bilety?
Wiadomość zmieniona (17-02-05 22:31)
i wszyscy razem [b]HEJ HEJA HEJA CRACOVIA MISTRZEM HOKEJA !![/b]
sklepik na placu mariackim czynny w godzinach 10-18, bilety jeszcze po 18 były - a zakupione dzieki uprzejmosci Pani sprzedającej
jasna cholera... z tymi biletami... chyba urwać się muszę z roboty na Wielicką muszę do południa...
A ja już mam bilecik dzieki uprzejmości jednej miłej koleżanki :)
Oj bedzie sie działo :))))))))))
HHHHEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJ HHHHEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAA HHEEEEEEEEEJJJJJJJJAAAAAAAAAA
CRACOVIA MISTRZEM HOKEJA
GÓRA!!!
za 3 godzinki sie zacznie hokej... miejmy nadzieje że dzisiaj nie bedzie chwili ciszy... Non Stop Darcie ryja, i niech to poniesie naszych hokeistów do zwyciestwa...
No może Qsper nie chodzi o "darcie ryja" tylko o nieustający głośny i kulturalny doping? Żydek 1973 poprowadzi?
no to czas na hokej!:D Wychodzimy na piwko a póżniej na meczyk! POzdrowienia!;-)
no było Was troche chłopaki mam nadzieje ze juz na wtorek bede zdrowy ( chociaż zobaczymy czy mecz bedzie :))
Gratulacje dla hokeistów od Czarnych Jasło.HEJ HEJA HEJA CRACOVIA MISTRZEM W HOKEJA!!!!
HEJ HEJA HEJA CRACOVIA MISTRZEM HOKEJAKarolo napisał(a):
> JEBAĆ PODHALE
>
>
>
>
BYLO ZAJEBISCIE!!! :D
CRACOVIA CRACOVIA CRACOVIA!!!
;-) wporządku karvin haaa widziałem Cie poznałem po koszulce;]
Bylo zaje*iscie :D:D:D
ale było fajnie.......a jak gardełko zdarłam....olaboga:))
Zamiast Gardła mam Ruski Termos :))
Onet nas chyba nie lubi:
Comarch Cracovia Kraków - Wojas Podhale Nowy Targ 3:1 (1:1, 1:0. 1:0)
Bramki: dla Cracovii - Damian Słaboń (20), Karel Horny (35), Krzysztof Śliwa (59); dla Wojasa - Janusz Hajnos (16).
Kary: Cracovia - 6, Wojas - 18 minut w tym 10 min Igor Bobcek za niesportowe zachowanie. [b]Widzów 1000.[/b]
Stan rywalizacji play off 2:0 dla Cracovii.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)