Karwin !
Szkoda klawiatury. Przecież on nic nie rozumie z tego co sie tu pisze. Takie natręctwo pospolite.
Pozdrawiam ciepło.
-
-
ROMAN TOMAS
AJKOT ty nierozumiesz , bo moze ty go sprowadziłes .I teraz go bronisz
Szkoda dyskusji na taki temat jak ww. Na drużynę hokejową, moim zdaniem należy patrzeć trochę inaczej. Faktem jest że drużyna gra słabo a własnym zaangażowaniem (walką) niewiele można zdziałać w pojedynkę (przykład Tomasa na Toruniu). Dywagacje czy Tomas jest dobry czy nie nie mają sensu. Będą miały sens jak drużyna będzie grała dobrze a dopiero na jej tle będzie można oceniać zawodnika. Każdy z nas spotkał się pewnie z taką sytuacją (grając tu i tam), że będąc bardzo zaangażowanym w grę natrafia na coś zupełnie innego, na wręcz niechęć i brak wiary w zwycięstwo u innych zawodników. Wtedy samemu się nic nie zdziała nawet gdy się bardzo chce. Myśle że taki problem się w naszej drużynie pojawia bardzo często. Nie ma zawodnika, który by tym wszystkim wstrząsnął, powiedział, k...wa panowie gramy i walczymy. Może się myle.......
Niezmiernie zdziwiony jestem w 80% trafną (jak dla mnie) opinią Massera, który nie widzi tego co my, bo aktualnie mieszka bardzo daleko od Krakowa, a jednak niczym jasnowidz dostrzega więcej niż wielu z nas.... My choć mamy okazję ogladać drużynę na żywo nie dostrzegamy pewnych problemów, które widzi Masser.... Tutaj muszę pogratulować niesamowitej wiedzy na temat hokeja, co ma przełożenie na intuicję....
Dzisiejszy mecz z Unią chyba utnie dyskusję na temat sensowności zatrudnienia Tomasa?
dzisiaj pokazał klase teraz to juz z meczu na mecz bedzie on grał coraz lepiej !!!
DZIS TOMAS zagrał najlepiej z całej druzyny .grał tak ze nie mozna miec do niego zadnych pretęsji. wspaniała 2 brama jakby tak grał od poczatku to nie bylo by tematu.mam tylko nadzjeje ze potwierdzi to jeszcz nie raz
oj SS20 ale z ciebie uparty gość,grał po prostu bardzo dobrze i posyp chłopie łeb popiołem bo ludzką rzeczą jest błądzić ale nie całe życie ! Tak Go chwalisz jakby CI wieczór zepsół tymi bramkami....Straszny z Ciebie krytykant i trzymasz się swojego zdania nawet jeśli cała reszta uważa inaczej,może napisz-KOLEDZY KURE..KO SIĘ POMYLIŁĘM CO DO TOMASA SORKI-no jak?
Jeden mecz na razie wiosny nie czyni. Jeżeli będzie dalej błyszczał taką formą jak w dzisiejszym meczu to wtedy będzie można cos powiedzieć. A i tak podsumowac będzie najlepiej jak sezon sie skończy.
Włąśnie pokazali fragmenty meczu! Brawo Tomas! Byłeś THE BEST!
Dotychczas zastanawiałem się jakim cudem Tomas miał być wzmocnieniem ósmej drużyny w tabeli słowackiej ekstraligi, skoro w klubie bądź co bądź środka tabeli (mam nadzieję, że narazie!!!) polskiej ekstraligi zawodzi i wyraźnie nie błyszczy.... Słusznie SS20 broni się twierdząc, że gdyby tak grał od poczatku to tego tematu by nie było.... Dzisiaj przecierałem oczy ze zdumienia widząc jego grę i mając w pamięci dotychczasowe mecze. We wczesniejszych meczach imponował tylko ostrą walką przy bandzie dzięki swoim warunkom fizycznym i wydawało się, że poza tym nie umie nic.... Dzisiaj pokazał, że oprócz wyżej wymienionego atutu doskonale jeździ na łyżwach, jest szybki, posiada doskonałą technikę i przegląd sytuacji. Oprócz tego, że zdobywał gole, to jeszcze wypracowywał sytuacje partnerom z ataku.... Krótko mówiąc dzisiaj rozegrał doskonały, wręcz rewelacyjny mecz i był zdecydowanie najlepszym zawodnikiem na lodzie.... CZYŻBY EKSPLOZJA FORMY??? Bardzo możliwe, że będzie jeszcze lepiej a wtedy może być z niego wiele pożytku.... Ja choć powątpiewałem w jego umiejętności to jednak szczerze powiem, że wierzyłem w jego przebudzenie, które nastąpiło właśnie dzisiaj. Co prawda jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale w tej chwili wygląda, że z niego będziemy mieć dużo pociechy....
Wiadomość zmieniona (11-01-05 22:30)
Myślę ss20, że pora na opamiętanie.
Założyłeś temat negatywny, chorobliwie wyrażasz w nim swoją nienawiść do zawodnika, opluwasz go wielokrotnie, rozśmieszasz wszystkich swoimi argumentami, po prostu jesteś tym , jak cie gdzieś tam wyżej nazwałem.
I nie zmienię zdania, nie będę pisął już nic więcej, dla mnie jesteś po prostu frajer, ciężki frajer.
Żeby sobie wyrobić zdanie o drużynie czy zawodniku trzeba chodzić długo, długo na mecze , na treningi, zobaczyć wszystko od środka.
A nie rzucać jak ty krzywdzące opinie po obejrzeniu jednego, czy dwóch spotkań.
Rozumiem, że Roman Tomas w dzisiejszym meczu zagrał wbrew twoim oczekiwaniom.
Serdecznie ci współczuję.
I jeszcze jedno :
Od czasu do czasu pojawia sie w sprawach hokejowych głos ze Związku Sowieckiego jakiegoś tam fachowca, przyjmowany z pełnym bałwochwalstwem przez niektórych forumowiczów.
Otóż panie masser -
jak sie nie widzi to się nie pie......
Łatwo jest napisać o Malaczu, a on sam zrezygnował z gry a nie z niego zrezygnowano,
Pawlik prowadzi jakiś interes i nie ma możliwości grać na tym poziomie,
Drozdowicz jest grajkiem na pierwszą ligę i nic wyżej,
a Horny o którym piszesz z odległości 2.000km. że jest dziador, jest jednym z najlepszych hokeistów w Polsce, nie tylko w tym sezonie.
Mógłym więcej o trenerach etc. ale po co.
:-)
Karvinku !
Dziekuję, bo w pewnym momencie nie wiedziałem na jakim świecie żyję !!!!!
AJKOT naprawde nie masz mi co współczuc, bo naprawde jestem dzis zadowolony z gry Tomasa, własnie o tym pisałem cały czas oto mi chodziło
Szanowny AjKocie po pierwsze nigdy nie nazywalem Hornego dziadorem
natomiast paru innych gwiazdorow sprowadzonych do nas nimi jest
Jezeli chodzi o Malacza to musial miec bardzo powazne powody aby
zrezygnowac i ja sie domyslam jakie!!!
Mysle ze podobne powody ma Pawlik i wcale mu sie nie dziwie !!!!
Drozdowicz jest natomiast moim zdaniem bardzo przyzwoitym
zawodnikiem ktory nalezycie przygotowany do sezonu prezentuje
poziom pozwalajacy na gre w naszej ekstraklasie.
Jest jeszcze jedna sprawa, wszyscy trzej sa naszymi wychowankami
i moim zdaniem wielu zawodnikow ktorzy do nas przyszli prezentuje
podobny lub nizszy poziom.
Teraz sprawa Tomasa , mysle ze po jednym dobrym meczu za wczesnie
jest na zachwyty on w koncu po to do nas przyszedl aby byc liderem
i w kazdym meczu punktowac , ale czy tak bedzie? Watpie.
Zwiazku Sowieckiego cale szczescie juz nie ma i nie uwazam sie
za wybitnego fachowca w dziedzinie hokeja ,mysle natomiast
ze pewna wiedze na temat tej dyscypliny jednak posiadam
i chyba nawet Ty Szanowny AjKocie nie zaprzeczysz ze mam
staly kontakt z liga ktora jest troche silniejsza od naszej
no chyba ze uwazasz ze np. Jagr by sobie u nas nie poradzil??
Nie wiem tez dlaczego nazywasz ciezkim frajerem czlowieka
ktory ma inne zdanie niz ty .
Wybacz ale ja mimo wielkiego sukcesu jakim jest zwyciestwo
z unia zostane przy swoim zdaniu ze obecny zespol jest
budowany w sposob wysoce niewlasciwy!!!
No i co?pierdolenie na tomasa, że taki owaki a rzimsky genialny.Nadejdą playoffy Tomas bedzie wyróżniającą sie postacią a dziadek rzimsky zdechnie.Także do tych co tak pieprzyli-lepiej poczekajcie idajcie szanse zanim coś powiecie głupiego.
JEDNO JEST PEWNE CRACOVIA PANY.......
SS20: pierdolnij sobie teraz baranka.
masser napisał:
> Teraz sprawa Tomasa , mysle ze po jednym dobrym meczu za
> wczesnie jest na zachwyty on w koncu po to do nas przyszedl aby byc
> liderem i w kazdym meczu punktowac , ale czy tak bedzie? Watpie.
>
Masser przyznaję Ci rację, że nie można zachwycać się po jednym meczu, ale wczoraj widziałem tego zawodnika w akcji i w końcu dostrzegłem to czego nie było widac u niego w pierwszych meczach.... Myślę, że to nie był jednorazowy wyskok, tylko konsekwencja przełamania się.... Tak mi się wydaje bo wczoraj z każdą minutą grał co raz lepiej, a ostatnia tercja to juz był prawdziwy popis..... Nie podoba mi się natomiast to, że wątpisz w tego zawodnika w momencie kiedy wszystko zmierza ku dobremu.... Ten brak wiary w momencie kiedy są powody do optymizmu jest dla mnie niezrozumiały....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)