Ja pierdole!
Pani Kwaśniewska właśnie opowiada w TVN jak to kwach płakał po śmierci Ojaca Świętego...
A ja pragnę przypomnieć wszystkim omamionym tym płytkim gadaniem jak Pan Prezydent Rzeczpospolitej namawiał swojego ministra do parodiowania papieża i całowania ziemi kaliskiej...
SLD - KGB
-
-
Kwaśniewski: Siwiec ucałuj ziemię jak papież!!!
no to byla obraza jak pocalowal ziemie
taki h*j z Kwasniewskiego !!
Jaśnie Pan napisał(a):
> Ja pierdole!
>
> Pani Kwaśniewska właśnie opowiada w TVN jak to kwach płakał po
> śmierci Ojaca Świętego...
>
> A ja pragnę przypomnieć wszystkim omamionym tym płytkim
> gadaniem jak Pan Prezydent Rzeczpospolitej namawiał swojego
> ministra do parodiowania papieża i całowania ziemi kaliskiej...
>
>
> SLD - KGB
>
ale za to lansowac sie potrafi a ludzie to kupuja i to juz od wielu lat niestety
ale jest zakaz kupowania po raz trzeci! ;)
BTW swiatło jej tak położyli ze mogłaby grac w egzorcyscie
Wiadomość zmieniona (11-04-05 00:11)
co? juz wrocila polityka do TV?
a bylo tak dobrze.. zero tych mord politycznych.. zero afer.. szkoda tylko ze przez takie smutne wydarzenie.. byla tak "przyjemna" telewizja...
Ale w tej Kwasniewskiej jest falszu i obludy... Wszystko na pokaz, nawet smierc Ojca Swietego wykorzystuje do "budowania wizerunku". Zawsze tak bylo. Nigdy nie zrobila nic dobrego, jezeli nie bylo kamer dookola. Te jej fundacje maja zdecydowanie inne cele niz pomaganie dzieciom. Dzieci sa jedynie dodatkiem, jakze medialnym zreszta. Az plakac sie chce.
cóż komuch to komuch i tyle w temacie
a faktem jest iż aż miło było tv oglądać, zawsze coś ciekawego o Papie było lub coś z Krakowa, żadnych reklam itp
a w radio same piosenki nastrojowe, z sensownym tekstem a nie jakas komercja
niestety wszystko wraca do normy...
Wiekszy obciach to bedzie jak ten pacan bedzie kandydował na Przewodniczącego ONZ bo tak zapowiadał jeszcze niedawno...
Jak ktoś go wybierze to przezyje kryzys psychiczny napewno .. i zancze mysle nad kupienie karabinu snajperskiego, żeby raz na zawsze załatwić ten problem.
Obłuda i fałsz państwa Kwaśniewskich przekroczyła już dawno granice przyzwoitości. To co wczoraj zobaczyłem w TVN to jest najzwyklejsza farsa. Nie chce mi się wierzyć że dziennikarze, którzy to wyprodukowali nie zdawali sobie z tego sprawy.
Tymczasem Radio Kraków powołując się na naocznych świadków potwierdziło przed chwilą, że pierwsze objawy dolegliwości poseł Gruszka poczuł wczoraj bezpośrednio po napiciu się kawy w barku na targach.
Czy macie jeszcze jakiekolwiek złudzenie co do intencji Kwaśniewskich? Czy nigdy nie słuchaliście wystąpień Kwaśniewskiego na różnego rodzaju imprezach z okazji rocznic wydarzeń historycznych, także tych najnowszych. Wsłuchując się w przemówienia Kwaśniewskiego można odnieść wrażenie, że facet ten był działaczem podziemia solidarnościowego, a nie członkiem władz PZPR. Przecież mówi jak to "obaliliśmy system totalitarny", "walczyliśmy za demokrację" etc.
Dlatego jeszcze raz powtarzam, jakbym już musiał, to już prędzej poszedłbym na piwo z Bierutem, Bermanem i Mincem, bo tamci jakieś strzępy honoru, mimo całego ich sk...wysyństwa jeszcze mieli. Czego o Panu Prezydemcie Kwaśniewskim powiedzieć nie można.
Geopijatyk
(Rodem Wodzisławianin, sercem Pasiak, a talentem świata obywatel)
amerykanski dupowlaz z niego i juz :]
268 dni później
Swoją drogą Marek Siwiec miał wiele szczęścia, że nie został w nagrodę za wyjątkową zręczność w całowaniu ziemi kaliskiej mianowany przez Kwaśniewskiego ambasadorem w Watykanie, bo też byłby dziś odwołany i miał szczególne powody do biadania.
Źródło: Rzeczpospolita - M.Rybiński
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)