Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
  • Fotogalerie
    • Regulamin
    • Fotogalerie
    • Śmieszności 2 (temat zbiorczy)

• Hyde Park
    • Rozpoczęto 28.03.2005 o 10:24
      Ostatnia aktywność 22.08.2009 o 13:44
      209715 wyświetleń
    • Rydwan73

1.4K
      0
    • 05.05.2005 o 16:29
      Post #220669 05.05.2005 16:29
    Siostra katechetka na lekcji religii pyta swoich uczniów: - Kochane dzieci, kto wie, co to jest, ma cztery łapki, rudą kitkę, długi puszysty rudy ogonek, mieszka w lesie i je orzeszki? Zgłasza się Jasiu: - Na 99% jest to wiewiórka, ale znając siostrę, to pewnie Pan Jezus...
    19 dni później
    • Geopijatyk-Fan Oderki

8.9K
      556
    • 25.05.2005 o 08:28
      Post #226775 25.05.2005 08:28
    W USA autostradą jedzie Polak. Patrzy, przy autostradzie stoi napis "Reduction 80". Zmniejsza więc prędkość od 80 km/godz. Jedzie dalej. Patrzy, stoi napis "Reduction 60". Zmniejsza więc prędkość do 60 km/godz. Jedzie dalej. Patrzy, stoi napis "Reduction 20". Jedzie więc wolniutko dwudziestką. Jedzie, jedzie, nagle przy drodze pojawia się mała wiocha, kilka chat i stodół, a przed nią napis: WELCOME TO REDUCTION. Geopijatyk Oderka nigdy nie spadnie!
    • RaDaR

1.3K
      0
    • 25.05.2005 o 17:22
      Post #226861 25.05.2005 17:22
    - Tato jak przyszedłem na świat? - No dobrze mój synu, kiedyś musieliśmy odbyć tą rozmowę: tata poznał mamę na chatroomie. - Później tata i mama spotkali się w cyberkafejce i w toalecie mama zechciała zrobić kilka downloadów z taty memory stick`a. - Jak tata był gotowy z uploadem zauważyliśmy, że nie zainstalowaliśmy żadnego firewalla. - Niestety było już za późno, żeby nacisnąć "cancel" albo "escape", a i meldunek "Chcesz na pewno ściągnąć plik?" już na początku skasowaliśmy w opcjach "ustawienia". - Mamy antywirus już od dłuższego czasu nie był uaktualniany i nie poradził sobie z taty robakiem. - Więc nacisnęliśmy klawisz "Enter" i mama otrzymała komunikat "Przypuszczalny czas kopiowania 9 miesięcy"... Spotyka się dwóch Argentyńczyków na ulicy. - Się masz? Co słychać? - W porządku, jak zwykle. Wiesz, ostatnio posuwałem jedną panienkę. Byłem w tym taki dobry, że Chrystus z krucyfiksu nad moim łóżkiem oderwał ręce od krzyża i zaczął mi bić brawo... - To jeszcze nic. Ja mam nad łóżkiem "Ostatnią wieczerzę"... - I co, też ci bili brawo? - Nie, zrobili falę! Stoi zakonnica na szosie i zatrzymuje samochody. Nikt nie chce się zatrzymać i podwieźć siostry. Deszcz, chłód, burza straszliwa . W końcu zatrzymuje się piękna blondyna w czerwonym ferrari i zabiera zakonnice ...Ta szczęśliwa stara się nawiązać rozmowę: - Piękne auto, pewnie ma pani wspaniała posadę, skoro stać panią na taki wóz... - A nie nie, to mój 3-ci kochanek mi je kupił - Jak to, nie ma pani męża? - Nie, żyje w wolnych związkach, lepiej na tym wychodzę, np. te futro na tylnym siedzeniu dostałam od innego kochanka - A ta piękna biżuteria - Ta jest od jeszcze innego W końcu dojeżdżają do klasztoru, zakonnica wysiada smutna ze jej życie jest takie szare, ale tłumaczy sobie ze wybrała życie klasztorne wiec tak musi być. Około 22 zakonnica zmówiła wieczorny pacierz i kładzie się do lóżka, nagle ktoś cichutko puka, puk, puk - Kto tam? - To ja ksiądz Antoni [szeptem] - W dupę sobie wsadź te swoje bombonierki Siedzą dwie sowy na gałęzi przy pełni księżyca. Siedzą, siedzą i nagle jedna drugiej prosto do ucha: - Hu hu! Druga sowa odskakuje: - ku[...], ale mnie przestraszyłaś! - Dlaczego na polowaniu strzelał pan do swojego kolegi ?-pyta sędzia na rozprawie. - Wziąłem go za sarnę. - A kiedy spostrzegł pan swoją pomyłkę ? - Kiedy sarna odpowiedziała ogniem... Przychodzi Kowalska do spowiedzi. -Ojcze -wyznaje skruszona mam w domu dwie papugi samiczki które strasznie przeklinają. -A co mówią?-pyta ksiądz. -W kółkopowtarzają:Cześć jesteśmy dziwkami,chcecie się zabawić? Ksiądz zastanawia się chwilę w końcu mówi: -Ja też mam dwie papugi samce.Tylko że moje przez cały czas czytają Pismo Święte.Może wpuścimy je do jednej klatki i moje oduczą tamte przeklinać?Kobieta się zgodziła i na drugi dzień przyniosła papużki do księdza.Wpuścili je do klatki z samcami. Naturalnie papugi samiczki zaczęły swoje: -Cześć, jesteśmy dziwkami,chcecie się zabawić? Papugi księdza podniosły oczy znad Biblii,popatrzyły na siebie ...I jedna mówi: -Odłóż tę księgę,bracie.Nasze modły zostały wysłuchane..... Dwóch facetów siedzi w sąsiadujących toaletach, nagle jeden z nich pyta: - Nie ma Pan może papieru toaletowego? - Niestety - u mnie także nie ma. - A może jakąś gazetę lub czasopismo - Też nie... Zapadła cisza... po chwili pierwszy facet odzywa się ponownie: - A może chociaż sto złotych rozmienić... Sowiecki pluton podczas wojny wpadl do klasztoru w ktorym zostala sie juz tylko jedna zakonnica. Oczywiscie caly pluton ja zgwalcil po kolei. Zakonnica idzie do kaplicy i modli sie: - "Dzieki Ci Panie Boze - i do syta i bez grzechu"
    • Grzesiek_AG

425
      0
    • 25.05.2005 o 18:08
      Post #226867 25.05.2005 18:08
    maly jasio idzie z tata obok burdelu. jasio sie pyta: - tato co to jest? - to jest synku dom rozkoszy pewnego dnia jasio nie wytrzymal, wzial swoje oszczednosci i poszedl do tego burdelu. w srodku burdelmama ktora robila se wlasnie kanapki, pyta sie go: - co bys chcial dziecko? - poplosie roskosy za 10 zlotych burdelmama troche sie zmieszala i postanowila dac mu trzy kanapki z miodem puzniej w domu tata pyta sie jasia: - gdzie byles synku? - bylem w tym domku roskosy - i co? (wystraszny tata) - dwóm dalem rade ale trzecia musialem tylko wylizac
    7 dni później
    • ST@NLEY

283
      0
    • 01.06.2005 o 20:06
      Post #228223 01.06.2005 20:06
    Wchodzi facet do sklepu i mowi : dziendobry jest ser ?? - niema szynki -acha to wyjde oknem - Wchodzi facet do windy... patrzy, a tam wąż pięty myje!!! - co to jest: male, biala, pozera kamienie i mieszka pod ziemia? - maly, bialy pozeracz kamieni mieszkajacy pod ziemia Wraca Jasio z zakończenia roku szkolnego, a tata mówi: - No Jasiu pokaż świadectwo... - Co tam świadectwo tato... - ważne, abyśmy zdrowi byli!
    • SaNtO

31.2K
      16.4K
    • 01.06.2005 o 22:59
      Post #228248 01.06.2005 22:59
    to takie :) [URL=http://www.imageshack.us][IMG]http://img41.echo.cx/img41/986/kosa9hx.gif[/IMG][/URL]
    • ST@NLEY

283
      0
    • 03.06.2005 o 15:27
      Post #228558 03.06.2005 15:27
    [url]http://www.funny-games.biz/videos/39-godly-pingpong.html[/url] MIAZGA
    • RENIFER72

2.9K
      0
    • 03.06.2005 o 19:15
      Post #228606 03.06.2005 19:15
    http://www.storewars.org/flash/index.html
    • RENIFER72

2.9K
      0
    • 03.06.2005 o 20:35
      Post #228625 03.06.2005 20:35
    http://www.mmj.pl/~cichy/motylek.swf
    • Blady Niko

9.5K
      208
    • 04.06.2005 o 05:43
      Post #228695 04.06.2005 05:43
    [i]Opowiadał mi kiedyś biskup Pietraszko, że jako młody wikary w Rabce mówił do górali kazanie na temat celibatu. W pewnym momencie -- powiada -- zobaczyłem miny tych chłopów... Mówiły: "dobra, dobra, ty sobie mów, a my i tak swoje wiemy". I wtedy postanowił sobie: nigdy więcej kazań na ten temat. Nigdy więcej![/i] Źródło: Tygodnik Powszechny - ks. Adam Boniecki
    • BARANINA

128
      0
    • 04.06.2005 o 09:05
      Post #228705 04.06.2005 09:05
    W szkole pani nauczycielka zadała dzieciom pracę domową - wymyśleć jakiś fajny kolor. Jasiu cały dzień się zastanawia, myśli, kombinuje... - Mam! Kanarkowożółty! Ale myśli sobie - Małgosia jest najlepszą uczennicą, jak ona też wymyśli kanarkowożółty? Trzeba do niej zadzwonić. Jak pomyślał tak zrobił. - Cześć Małgośka, jaki kolorek sobie wykombinowałaś? - Kanarkowożółty. - Aha... no to cześć... Jasiu lekko podłamany, ale cóż tu robić, myśli nad innym kolorem. - Bladoniebieski! Tak! Bladoniebieski! Ale zadzwonię jeszcze do Mikołaja, bo może się powtórzyć cała sytuacja. - Yo Miki! Jaki kolor zapodajesz? - Cziekierap Jaśko! Bladoniebieski - Uuuu... no to strzałka. Jasio lekko podłamany, ale nagle olśnienie: - Krwistoczerwony! Extra, krwistoczerwony to jest to! Cały dzień chodzi powtarzając "krwistoczerwony", "krwistoczerwony"... Przed snem - "krwistoczerwony". Rano - "krwistoczerwony". Całą drogę do szkoły powtarza sobie "krwistoczerwony", "krwistoczerwony" Nadszedł czas lekcji. Pani zwraca się do uczniów. - Mieliście zadanie domowe, to może Małgsia. - Kanarkowożółty. - Ślicznie. Mikołaj? - Bladoniebieski. - Piękny kolor. W tym momencie otwierają się drzwi do klasy, w nich staje Dyrektor z małym murzynkiem. - Drogie dzieci to jest Dżordż i w ramach wymiany uczniów będzie u nas przez miesiąc. - To może Dżordż wymyślisz na poczekaniu jakiś kolor? - sugeruje pani nauczycielka. - Hmm... Krwistoczerwony? - Wspaniale Dżordż. Jasiu, twoja kolej. - Jeb*ny czarny...
    • pawelek30

95
      0
    • 06.06.2005 o 22:34
      Post #229202 06.06.2005 22:34
    www.rotfl.pl
    • hash

134
      1
    • 07.06.2005 o 00:29
      Post #229241 07.06.2005 00:29
    http://kabaty.magma-net.pl/hunter/stuff/upload/para.swf
    • Camron

5.4K
      1.9K
    • 10.06.2005 o 11:47
      Post #230170 10.06.2005 11:47
    Podbijamy :) ---------------------------------------------------- Przychodzi mała dziewczynka do sklepu zoologicznego. -Poplose tego pięknego klólicka z wystawy. -Tego czarnego? A może wolisz białego, albo brązowego? -Plose pana, mojego pytona pieldoli jakiego on jest kololu... ---------------------------------------------------- Ksiądz i siostra zakonna grają w golfa. Ksiądz bierze kija i uderza w piłkę która toczy się w bok i nie wpada do dziury. - A niech to wszyscy diabli!!!! Nie trafiłem!!! - krzyczy wściekły ksiądz. - Jak ksiądz tak może? - pyta się zawstydzona siostra - tak nie można... co na to Pan powie? Ksiądz patrzy się na zakonnicę spod oka i przeprasza... już tak nie powie więcej. Idą do następnej dziury i podobnie jak wcześniej ksiądz nie trafia: - A niech to wszyscy diabli!!! Nie trafiłem!!! - znowu rzecze ze złością. - Bracie, jaki to wstyd pobożnemu tak mówić - upomina go nieco zdenerwowana już siostra. - Ok... już nie będę, jeśli jeszcze raz tak powiem niech piorun z nieba zleci i w łeb mnie trzaśnie. Poszli do następnej dziury, ksiądz znowu nie trafił: - A niech to wszyscy diabli!!! Nie trafiłem!!! - krzyczy ze złością. Wtem ciemno się zrobiło na świecie, coś zahuczało, zamruczało i piorun z nieba zleciał i walnął siostrę w łeb. A z nieba słychać jęk: - A niech to wszyscy diabli! Nie trafiłem!!!... ------------------------------------------------------- Siedzi facet w tramwaju i zajada czereśnie. Na przystanku wchodzi młoda dziewczyna i siada na przeciwko niego. W pewnym momencie facet pstryka jej pestką między nogi i mówi: - Jeden zero. Dziewczyna wyciąga torbę z czereśniami, zjada czereśnię, pstryka mu pestką między nogi i mówi: - Jeden jeden. - Nieprawda, bo słupek - odpowiada facet. :)
    • SaNtO

31.2K
      16.4K
    • 10.06.2005 o 18:19
      Post #230253 10.06.2005 18:19
    słupek dobre ale niech to diabli to znałem wersje z kurwa
    • Geopijatyk-Fan Oderki

8.9K
      556
    • 14.06.2005 o 17:06
      Post #231731 14.06.2005 17:06
    Proponuję Michaela Jacksona posadzić za głupkowaty wygląd i trzymać go tam tak długo, aż zacznie wygladać jak człowiek. Geopijatyk Oderka nigdy nie spadnie!
    4 dni później
    • Ap

246
      0
    • 19.06.2005 o 14:04
      Post #233086 19.06.2005 14:04
    [url]http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=2247353&id_f=47[/url] [url]http://rotfl.biz/fun/majteczki.wmv[/url]
    • krejzi

754
      29
    • 19.06.2005 o 22:29
      Post #233143 19.06.2005 22:29
    http://www.gophi.rotfl.pl/r/russian_hidden_camera.mpeg filmik waży 3,5 MB ale warto!!
    • EPT

642
      1
    • 20.06.2005 o 12:35
      Post #233216 20.06.2005 12:35
    [img]http://www.semtex.pl/img/m_m.jpg[/img]
    • wieloryb

512
      0
    • 23.06.2005 o 22:59
      Post #234268 23.06.2005 22:59
    Autentyczne fragmenty rozmów pilotów samolotów z wieżami kontrolnymi na > lotniskach > > > > > Wieża: Żeby uniknąć hałasu, odchylcie kurs o 45 stopni w prawo. > > Pilot: Jaki hałas możemy zrobić na wysokości 35000 stóp? > > Wieża: Taki, kiedy wasz 707 uderzy w tego 727, którego macie > przed sobą... > > > > Wieża: Jesteście Airbus 320 czy 340? > > Pilot: Oczywiście, ze Airbus 340. > > Wieża: W takim razie niech pan będzie łaskaw włączyć przed > startem pozostałe dwa silniki. > > > > Pilot: Dzień dobry Bratysławo. > > Wieża: Dzień dobry. Dla informacji - mówi Wiedeń. > > Pilot: Wiedeń? > > Wieża: Tak. > > Pilot: Ale dlaczego, my chcieliśmy do Bratyslawy. > > Wieża: Ok, w takim razie przerwijcie lądowanie i skręćcie w > lewo... > > > > Pilot Alitalia, któremu piorun wyłączył pół kokpitu: "Skoro > wszystko wysiadło, nic już nie działa, wysokościomierz nic nie > pokazuje...." > > Po pięciu minutach nadawania odzywa się Pilot innego samolotu: > "Zamknij się, umieraj jak mężczyzna..." > > > > Pilot: Mamy mało paliwa. Pilnie prosimy instrukcje... > > Wieża: Jaka jest wasza pozycja? Nie ma was na radarze! > > Pilot: Stoimy na pasie nr 2 i juz całą wieczność czekamy na > cysternę. > > > > Pilot: Prosimy o pozwolenie na start. > > Wieża: Sorry, ale nie mamy waszego planu lotu. Dokąd lecicie? > > Pilot: Do Saltzburga, jak w każdy poniedziałek... > > Wieża: DZISIAJ JEST WTOREK > > Pilot: No to super, czyli mamy wolne... > > > > Wieża: Wasza wysokość i pozycja? > > Pilot: Mam 180 cm wzrostu i siedzę z przodu po lewej... > > > > Wieża: Macie dość paliwa czy nie? > > Pilot: Tak. > > Wieża: Tak, co? > > Pilot: Tak, proszę pana. > > > > Wieża: Podajcie oczekiwany czas przylotu. > > Pilot: Wtorek by pasował.... > > > > Pilot: Jestem nad środkiem atlantyku, wysiadły mi oba silniki > .... > > Wieża: Ok, skreślam was .

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)

Goście (3)
    • Główna
    • Działy i kategorie