Jak wiemy dzisiaj jest piekne sloneczko i fajnie cieplutko postanowilem sobie isc na spacer na kopiec Kosciuszki piekny widok na Krakow i na nasz stadion,zapatrzony w nasza Swieta Ziemie wypatrzylem olbrzymie ilosci ludkow goniacych po trybunach zupelnie jak na meczu Cracovia-Ruch,szybko spierdzielilem z kopca na stadion i na wejsciu o maly wlos nie zostalem stratowany przez kapanie policji,chlopaki maja cwiczenia przed Legią i doslownie opanowali nasz stadion ciekawe czy te cwiczenia zeczywiscie im w czyms pomoga a tak swoja droga to przejeb.... byc takim zomowcem piekna pogoda ptaszki spiewaja a te typy jak zolwie z palami w rekach gonia po pustym stadionie ;)
-
-
Puste trybuny i policja...
Swoja droga juz wiem w jaki sposob beda pacyfikowac D jak cos ;)
Żeby dojść na D stratują najpierd całe C
Nie bo na D wpadaja z tych schodow co kiedys byly baraki klubowe i przez te schody co jest wejscie i dziela sektor na 3 czesci przynajmniej teoretycznie ;)
Czemu maja niby pacyfikowac sektor D ?? niech sie zajma klatka i sektorami przylegajacymi, przeciez z D nikt nie bedzie rzucal niczym do nich.
a może już sektor przenoszą i oni ćwiczą "atak" na ległą ?
czort wi.
niezłe jaja ...
po milicjantach logiki nie nalezy sie spodziewac ...
naprawdę nie wiem po co oni ćwiczyli atak na nasz młyn ...
:-)))
jak juz coś chcieli cwiczyc to powinni ćwiczyc obronę klatki od strony B i C ...
to jeden wariant a drugi to obrona parkingu od strony Algi ...
No to dałeś po piździe, Maciek_rg :) Cały ich tajny (i misterny) plan legł w gruzach. Jutro będą musieli zaczynać wszystko od nowa. Tylko tym razem kopiec też obstawią, i nie będzie żadnego patrzenia na El Paso :)))
...a moze poprostu cwiczyli ucieczke od klatki ;)
...jakby sie cos dzialo ;)
Tak sie bawi,tak sie bawi po-li-cja:P
Piekne słonko a panom sie nudzi;-)
Dokladnie wygladalo to tak 3 grupy dzielily sektor D na 3 czesci,na sektor C wpadali od strony Algi po tych schodach i pozniej natarcie na ten sektor oprocz tego atak na B od strony klatki i wjazd do klatki z 3 stron od B od C i od tylu z parkingu krotko mowiac miejsce gdzie bedzie najbespieczniej to loza vip sektory A i B od strony mlyna ;) a tak wogole to HWDP!
haha zabawnie to musiało wyglądać :D
[i]chlopaki maja cwiczenia przed Legią [/i]
Mecz z Legią odbędzie się w niedzielę 10 kwietnia przy świetle dziennym zaraz po obiedzie, już o 15,30. Zapewne podobnie jak majowe derby.
Moze dlatego atakowali, D, bo myślą, że Legia przyjedzie z nastawieniem pacyfikacji całego stadionu.
Jesli tak, to policji gratulujemy wywiadu środowiskowego...
eee tam wątpie żeby były jakieś zadymy na legi , legia bardzo dobrze sie zachowała w warszawie pomagając nam wejść na stadion, pomagając dymić z psami śpiewając antypolicje i "Wpuśćcie Cracovie..." Pozdro
Kosiara napisał(a):
> eee tam wątpie żeby były jakieś zadymy na legi , legia bardzo
> dobrze sie zachowała w warszawie pomagając nam wejść na
> stadion, pomagając dymić z psami śpiewając antypolicje i
> "Wpuśćcie Cracovie..." Pozdro
>
Zróbcie sobie zgode lol ;)
przeciez mamy zgode z wisełką:-)
Kosiara napisał(a):
> eee tam wątpie żeby były jakieś zadymy na legi , legia bardzo
> dobrze sie zachowała w warszawie pomagając nam wejść na
> stadion, pomagając dymić z psami śpiewając antypolicje i
> "Wpuśćcie Cracovie..." Pozdro
>
goście z Legii pokazali jacy są "gościnni" w finale PP w zeiszłym roku
siedziałem właśnie przy aldze i wdupcałem z kumplem drugie śniadanie jak się zbierali:> nie wiedzielismy co to.... myslalem ze przeoczyłem jakiś mecz:D
A dzisiaj na Ziemi Świętej były kolejne ćwiczenia pałkarzy. Nawet strzelali z gładkolufowej. Tylko ja się pytam, do kogo??? A jak popsują krzesełka to co wtedy...?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)