szkoda Polonii :/ ... a Leszek wygral :)
-
-
Wisła - Polonia Warszawa
no trudno!!!NIC SIĘ NIE STAŁO!!!
- Vid... - co? Vidliczka? Nie znam. Może to dalsza rodzina Liczki? - śmieje się Kasperczak. - Nie miałem żadnego wpływu na ostatnie transfery Wisły, więc proszę mnie o nie nie pytać - dodaje.
Źródło: onet.pl
z tym karpiem to chodzilo o to ze potem dali taki transpartn na kijach z napisem"oh znów te antysemickie transparenty" czy cos..na kibcach net jest tego fotka w relacjach pp
Och, gdyby nie ten suplement (którego nie widziałem) to bym się w życiu nie domyślił, że ta szmata o karpiu była dla jaj :))
Może się jeszcze niedorzecznik wypowie w sprawie karpia, żeby była całkowita jasność!
o co chodzi z tym karpiem?
Autor: KSC-RUDAWA (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 17-03-05 08:36
z tym karpiem to chodzilo o to ze potem dali taki transpartn na kijach z napisem"oh znów te antysemickie transparenty" czy cos..na kibcach net jest tego fotka w relacjach pp
w miarę logicznie wyjaśnione. Aluzja do ostatniego meczu Wisły z GKSem.
A Lech zrobił pierwszy krok ku Pucharowi :)
Wiadomość zmieniona (17-03-05 11:17)
Lechowi gratulujemy wygranej:]
Maniurqa zmień na litość Boską te kolory w sygnaturce dotyczące Lecha. Qrwica mnie bierze jak to widzę.
yarassch napisał(a):
> Maniurqa zmień na litość Boską te kolory w sygnaturce dotyczące
> Lecha. Qrwica mnie bierze jak to widzę.
>
Tego sie nie da zmienic...
Taka sygnaturka...
Kid, trzeba zmienić sygnaturkę. To naprawde drażni.
Jarcio sie pojawił u Nas po latach i od razu marudzi;)) zalicz sobie ten biały paseczek do Cracovii;) i bedzie gites:D
całuski
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)