Drodzy kibice i kibole Cracovii. Zdaje sobie sprawe, ze macie tutaj wieksze problemy i cele dyskusyjne niz przykladowo odwiedzanie strony internetowej Odry Opole, ale z przyjemnoscia musze Was poinformowac, ze zajmujecie trzecie miejsce w plebiscycie "sympatie kibicow Odry ". Na pierwszym miejscu jest Polonia Bytom ( nasza dlugoletnia zgoda ) na drugim Lech Poznan ( nasi byli przyjaciele, swietna oprawa meczow lecha , super kibole ) dlatego moge to zrozumiec. Ale trzecie miejsce Cracovii to ewenement. Wszak Odra i Cracovia nigdy nie byla z nami po tej samej stronie barykady. Mielismy okres zgody z Wisla Krakow, byla zgoda z Arka ale Cracovia ?
Nasze obecne pozostale zgody czyli Zaglebie Lubin i Piast Gliwice sa duzo nizej notowane od Was. Moze potraficie sie jakos ustosunkowac do tego w sumie zadziwiajacego wyniku.
Z gory dzieki i pozdrawiam zapraszajac rowniez do naocznego zapoznania sie z wynikami na stronie Odry www.odra.opole.com/ forum - kibice
Cracovia jest wielka.
-
-
Cracovia na trzecim miejscu
no prosze jak miło sie zrobiło ...
zastanawia mnie jedynie fakt co sobie myśla Wasze pozostałe zgody po zapoznaniu sie z wynikami plebiscytu ...
mnie na ich miejscu po przeczytaniu takiego tekstu:
"Nasze obecne pozostale zgody czyli Zaglebie Lubin i Piast Gliwice sa duzo nizej notowane od Was"
było by nie bardzo w smak ...
a na jakiej próbie respondentów była robiona ta sonda? ;)
.No to ciekawa niespodzianka. Pewnie urzekla ich nasza historia :)
i tak kazdy wie przez kogo to jest :)
snajperodra kilka lat temu dwóch moich ziomkow wybralo sie do Opola na mecz z Orlikiem i rozmawialo z goscmi od was zachowaliscie sie wobec nich bardzo wporzadku i za to szacunek
To pewnie dlatego, że tak właściwie wszyscy nas lubią ;-)))
a ja goniłem z kumplami kiedyś pod zakopanym kolesi w szalach odry opole:P
Geopijatyk!!!
To Twoja sprawka???
AA mowa o Odra Opole, a nie o Odra Wodzislaw ;)
I tak wszyscy wiemy,że to przez Giertycha i jego układ z Lwem Rywinem:)
To miłe! Pozdrawiam Opole! Szkoda, że takie miasto nie ma reprezentanta co najmniej w II lidze! Życzę sukcesów i szybkiego awansu!
Przyłączam się do pozdrowień.
Lubię również Odrę, jak i Polonię i ŁKS - to stare zgody, które zawsze są miłe sercu.
To wlasnie jest ten fenome. Zgode z Piastem Gliwice mamy od okolo pieciu lat. A na szacunek wszystkich kibicow Odry ( stara gwardia,pikniki i mlodziezowcy ) trzeba sobie zasluzyc. I zgode taka utrwala sie latami. Przykladowo nawiazujecie przyjazne stosunki z GKS Katowice lub Ruchem i po kilku latach tej zgody spodziewacie sie ze beda oni na pierwszym miejscu ulubionych klubow przez Cracovian ? Nonsens . Na przyjazn, szacunek i sympatie pracuje sie latami. Powiem wiecej - pokoleniami.
To ze goniliscie gdzie kibicow Odry niczego tutaj nie zmienia.
Powiedzmy sobie szczerze, ze juz od kilku lat na fali jest Wisla i Legia.
A jak widac nie tylko sukcesy w lidze ( wisla ) i oprawy ultras ( legia )
przyciagaja do siebie rzesze kibicow w kraju. Kiedy jeszcze bylem czynnym kibolem Odry mielismy przeciez zgode z Wisla. A gdzie sa te druzyny w rankingu Odry ? Daleko daleko za Wami. Nie pojawilem sie na Waszej stronie zeby slodzic, skomlic i chwalic, tylko po to zeby uzmyslowic kibicom, rowniez innych klubow, ze na szacunek i sympatie trzeba sobie zasluzyc latami. I nawet klub z ktorym nie mamy zgody, moze zajmowac tak wysokie miejsce w sercach kibicow z odleglego Opola. Zycze Wam zdetronizowania falszywki z Krakowa _ Wisla oraz Cweluchy z War-wszawki poniewaz o tych klubach na przestrzenii wielu wielu lat istnienia polskiej pilki, nie mozna wiele powiedziec zbyt wiele dobrego.
Z kibicowskim pozdrowieniem Snajper- Stara Gwardia ODRY
Jak juz kiedys pisalem,ja do Odry mam duzy szacunek i klub ten bardzo lubie,dlatego tym bardziej ciesze sie z tego,iz Cracovia w oczach Odrzanskich kibicow znaczy dosc duzo.
Pozdroweinia i szacunek za nienawisc do slaska
Pozdrowienia dla Kibiców Odry Opole!!!
Miło że tak się wypowiadacie o naszym klubie !!!
Powodzenia i jeszcze raz dzieki!!!
Wyjazd na hokej do Opola na Orlik - Cracovia był jednym z moich najlepszych wyjazdów w życiu - ach ten 3-osobowy młyn :-)
3 osobowy młyn : Karvin + duet Tatu?
:)
nie wiem czy dueat pozostały by się nie obraził za to porównanie ;-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)