Ma ktoś spolszczenie do Photoshop 7.0.1 lub 8.0???
Albo podajcie link
-
-
Spolszczenie do Photoshop 7.0 lub 8.0 - NIE KASOWAĆ!
do 8.0 jak by ktoś miał to by było superowo :)
a ja chce wogle photoshopa i potem spolszczenie
z tego co sie orientuje to nie ma spolszczenia do 7. trzeba miec po prostu wersje CE bodajze.
o 8 wogole nic nie wiem :-)
tak
ma
gazeta wprost jak
robi fotomontaz prezydenta
ha ha ha ha
Spolszczenie napewno jest, bo u mnie na uczelni jest po polsku, a napewno piracki (nie kupowany - polski)
piotrek, nie ma spolszczenia trzeba sciagnoac calego po polsku :)
Ja przypadkiem znalazłem taki tekścik z jakiegoś forum, ale nie sprawdzałem.
"ja tez szukalam w necie i nic nie mogalam znalezc:/ ale wkoncu spostanowilam poszukac w emulaq albo jakiejs innej kazie. zanalazlam w emule. plik ten znajduje sie pod nazwa "Adobe.Photoshop.CS.8.0.CE.PL." co prawda sciaga sie dosc dlugo ale na prawde warto uzbroic sie w ciepliwosc pozdrawiam i zycze przyjemnego uzytkowania."
NIe ma spolszczenia ani do 7 ani do 8
To co podal Mentny to jest po prostu PHOTOSHOP po polsku zadne spolszczenie.
Rock ma rację. Wersja CE - jedyna dystrybuowana w Polsce ma do wyboru (w Properties) interfejs użytkownika. Tam trzeba zmienić z angielskiego na polski i menu jest po polsku. To jest to samo oprogramowanie - nie ma żadnej nakładki, ani osobnej wersji.
Jak ktoś potrzebuje całego to eMule lub eDonkey i ssać ;)
ed2k://|file|Adobe.Photoshop.CS.8.0.CE.PL.(osloskop.net).rar|186378658|1CE28E63E8EBB725334C79319AAF90FB|/
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)