ja jestem ogolony i co w związku z tym?
-
-
korea polnocna w polsce ?
Czy Ty matrixball nie jesteś przypadkiem hippisem?
ano jestem ogolony na łyso więc....?
Autor: Boola (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 06-03-05 09:09
ja jestem ogolony i co w związku z tym?
_________
fryzurka wygodna,modna,tania, ekonomiczna, a przedewszystkim dobże się w niej czuje!!!
Adam Akustyk napisał(a):
> Autor: Boola (---.internetdsl.tpnet.pl)
> Data: 06-03-05 09:09
>
> ja jestem ogolony i co w związku z tym?
>
>
> _________
>
>
>
>
nie rozumiem z czego roftlujesz??
ja tez sie gole co rano bo trza jakos wygladac, nie?? ;-)
Ja tez nie
może nie co rano gole głowe;] ale raz na tydzień no moze dwa razy:)
[url]http://www.korea-dpr.com/users/poland/[/url]
Wiadomość zmieniona (06-03-05 22:40)
Gotard po obejrzeniu twojego linka dochodzę do wniosku ,że powinnismy otworzyć nową Berezę Kartuską między innymi dla twórców tej strony.
RS - podejrzewasz że są w Polsce jacyś aktywiści tego całego niby-stowarzyszenia przyjaźni z Koreą Północną? Łącznie z tym jakimś niby-Bartkiem co na zdjęciach widnieje? A może to tylko na zlecenie towarzyszy koreańskich jakaś krajowa firma marketingowa taki bzdet puściła do sieci? Skoro to ostatnie wchodzi w rachubę, to wsadziłbym ich do Berezy razem z autorami kilku innych, równie mądrych i pożytecznych kampanii reklamowych.
Po jakiego ch*ja dyskutujecie o tym kto jest łysy,a kto nie!!!!!!!!!
Ch*j to kogo obchodzi,że sie tak niesuptelnie wyraże!!!!!!!!!
Łysenko - około rok temu w jakiejś gazecie(chyba Wprost) był artykuł o Stowarzyszeniu Przyjaźni Polsko-Koreańskiej(oczywiście chodzi o Koreę Płn) założonym przez kilkunastu nawiedzonych studencików, emerytów i innych sierotach PRL-u , którzy pewnie za pieniądze ''wodza Kim Dzong Ila II ''załozyli tą stronę. Mieli kilka smiesznych wypowiedzi jak '' w Korei Północnej są szerokie drogi i nia ma wogóle korków''(chyba nie wzieli pod uwagę ,że tam auta mają jedynie wysocy urzędnicy państwowi)
To szkoda dla nich Berezy budować, wystarczy studencka poradnia psychiatryczna.
Ja i moi kumple też jesteśmy wygoleni.
( ja i mój kumpel mamy nawet maszynki Philipsa)
Taki jest nasz styl.
A tak poza tym to srać na punków i hipisów!
wow As_ksc napisał(a):
> ja i mój kumpel mamy nawet maszynki Philipsa
> Taki jest nasz styl.
wow ;-)
Abstrahując od Korei Północnej, ja też golę łeb, ale nie w zimie, lecz na wyjątkowe wydarzenia np. inauguracja rudy wiosennej na Cracovii. Co w najbliższą niedzielę nam nie grozi :(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)