JAROSŁAW KRZOSKA
rzecznik prasowy Wisły
[i]Jest nam bardzo przykro. Nie wyobrażam sobie, żeby w naszym sklepie pojawiły się pamiątki nawołujące do nienawiści. Wszystkie gadżety, które w naszym imieniu sprzedaje firma Kimsar, muszą zostać zaakceptowane przez władze klubu
[/i]
O czym jest artykuł, w którym tak bliski nam komentator meczów hokejowych wypowiada się?
Wiadomość zmieniona (28-02-05 20:33)
-
-
Klubowe pamiątki nawołują do nienawiści - Konkurs!
Ja proponuję jeszcze jedno pytanie w tym konkursie = data kiedy to było ??
Odpowiedź na pytanie zadane przeze mnie wskaże... jak się ma idea rozwinięcia asortymentu pamiatek sportowych... idących z duchem czasu, postępem, osiągnięciami, XXI w itp... w świetle artykułu RoMana o rasistowskich vlepach... ;)
a ja mam pytanie, kto dokończy?
Glory Glory Alleluja, Krzoska...
Wydje misię, że jest to artykuł o szalikach Śmierć Wiśle, ale mogę się mylić.
A jaka jest nagroda Karolo?
A dla ludzi nudzacych sie polecam lekture tematu o artykulach RoMana na forum drugiej strony ...
Ja usmialem sie do lez :)) Napieli sie tam tak strasznie ze chyba kilku popuscilo przed monitorem :))
Ale my chyba podobnie jechalismy na autorke artykulu o szalikach.
Tylko zeby sie ktos tam czasem nie wpisywal bo zabawe im zepsuje...
Poziom ich wypowiedzi o artykulach RoMana jest mnie wiecej taki
Cytuje:
Autor:_P_U_N_X_
"na Cracovii jest w wiele więcej rasistów widnieją "CELTYKI" które są obecnie zabronione,okrzyki typu "RASISTOWSKA,RASISTOWSKA,Cracovia","SKINI FANI Cracovii CHULIGANI" tego ich Roman niezna jest jeszcze dużo takich rzeczy jak vlepki "sieg hail Cracovia" ale tego sie nie zauważa...."
Autor:_P_U_N_X_
jeszcze jedna mi sie przyśpiewka przypomiała "CZWARTA RZESZA CZWARTA RZESZA Cracovia" i nie uwierze w to że taki pismak jak ich kochany Romuś nie słyszał tego,bo nieraz MORDERCY Cracovii śpiewali to.ale jak zwykle wszysko leci na naszą Wisłe a Ci co powinni być za to karani siedzą w.....brak słów
-------------------------------------------
Ilez to sie mozna dowiedziec ciekawego :))
Wiadomość zmieniona (28-02-05 21:27)
e to ja chyba na inne mecze chadzam
marcin to ten co notuje i liczy nasze przyspiewki stojac na bloniach tak teksty przekreca :)
Robin gratulacje za wybranie tekstow kumatego uzytkwonika o jakze tajemniczej nazwie PUNKS informuje cie ze jest to szef bojowki Sharks i wypowiada sie w jej imieniu,a takze w imieniu wszystkich ultrasow Wisly jak i piknikow.
Wybralem cos co mi sie spodobalo ...
Moglbym jeszcze pewnie pare perelek znalezc, ale po co wklejac ciagi przeklenstw na Cracovie ??
Ktos bedzie chcial to sobie zobaczy jaki macie poziom ... i jacy wy kumaci jestescie.
Ale przeciez sie wam nie dziwie ... my tak mamy po obu stronach jak cos idzie nie po naszej mysli.
Wiadomość zmieniona (28-02-05 22:23)
to juz wiem czemu mi tak smieszny wasik rosnie,
o taki: "
zamiast taki: ~
BUAHAHA! Czwarta rzesza... Od zawsze mówiono, że za dużo jabcoków i butaprenu kiedyś wykończy ruch PUNX.
Ale jak się czasem przyglądam Piotrkowi Bani, to mu rzeczywiście jakby hitlerowski wąsik się puszcza...
No Robin rzeczywiście trafileś troskzę jak kulą w płot.
Użytkownik PUNX który ma chyba 5 postów,w tym kazdy o nadzwyczaj dziwnej treści, które wskazują na zerowe pojęcie tematu o ile wogóle cokolwiek ma wspólnego z Wisłą.
Wiem że to nie Twoja sprawa ale to tak off topic.
Sorry że Wam psuję zabawę bo pewnie temat potoczyłby się tutaj tak jak u nas RoManowy czyli kilakdziesiąt prześmiewek oraz kilak napinek.
ale za to jest zabawny ten PUNX :)
North no to przeciez juz dawno ustalilsmy ze na waszym forum co drugi to nie z Krakowa i jeszcze nie wiadomo czy wogole na jakims meczu byl ...
Dlatego tez wolisz nasze forum :))
A jeszcze w tamtym temacie zabrales glos zeby bronic pasiaka który postanowil sie wpisac , naprawde chyba przerwa zimowa za dluga ! :)
Uuuuu, z tym PUNX to jest juz grubsza akcja, chyba rzeczywiscie kolezka za duzo kira i ma omamy. Jednak butapren to nie tego.
Co do Piotrka Bani to roznie mozna na jego wasik patrzec - ja wole myslec, ze ma wasik jak Pstrowski, co to wyrabial 500 procent normy w jedne dzien. Tego lepiej sie trzymajmy;-)
K.
PUNX zapomnial o tej piosence:
"My Cracovii fani,
litosci nie znamy,
urodzeni z nas mordercy,
jestesmy krwiozerczy,
staruszki gwalcimy,
zadymy robimy,
satanistyczne msze,
Cracovia, hej,hej!!!"
:))))))))
Mnie to sie czasem nawet wydaje ze North to nasz czlowiek podszywajacy sie pod pchlarza! Albo tak dobrze sie szczenie oswoiło? :)))))))
Wiadomość zmieniona (01-03-05 10:13)
W końcu RoMan zabrał głos czy nie ?
Oczywiście, że nie zabrał...dał głosu...
To wszystko jest napawde zabawne :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)