Wzial przed chwila wszystko co bylo do wziecia!! Nie wiem, jak wy, ale mnie to bardzo cieszy, ze wygral wlasnie on i Morgan Freeman i ta lasksa, ze wygral film o boksie a nie kostiumy i pogadanki w ogrodzie. Widzial ktos juz ten film?
Pozdro
K.
-
-
Clint Eastwood.....
I owszem - moją osobista, krótka ocene zamieściłem w wątku o filmach. Hilary Swank rzeczywiście rewelacyjna, a film madry, piękny i smutny, o tym co w życiu ważne, o błedach i przebaczaniu, sensie tego co sie robi, sensie życia w ogóle.
Dlaczego znów oszukano Scorsese,kto z atym stoi ,jak długo będą się mścić za ""ostatnie kuszenie Chrystusa",film Clienta jest słaby,Aviator To dzieło epokowe.Szkoda:-(
Może wcale go nie oszukano? Aviatora też oglądałem - film dobry ale np. Gangi Nowego Yorku były lepsze, znacznie lepsze. W Aviatorze czegoś mi brakuje albo czegos jest za dużo. Jak dojde do tego o co chodzi to dam znać.
Wiadomość zmieniona (28-02-05 16:00)
heh ja na Aviatorze praktycznie usnalem :))
Dobrze ze nie wygral ten przydlugawy knot !
Million Dollar Baby widzialem - taki dół po nim złapałem, ze strach
a ze dobry film... no fakt dobry
dobrze, ze dostał te najwazniejsze
ale przyznacie, ze ten film (Mln $ Baby) byłby baaardzo smutny, wręcz dołujący, gdyby nie Dangerous Dillard - człowiek z pasja i rozumkiem jak u koguta (za przeproszeniem) ...
Aviator ,zobaczycie o filmie clirenta szybko ludzie zapomna ,Aviator bedzie zyl wiecznie Amen.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)