Czy szykuje sie jakas dobra oprawa ?? fajnie by bylo zacząć 2 runde czymś nowym (zajebistym) !!!!!!!!
-
-
Co na mecz z Zagłębiem Lubin
Mysle ze pasy materiału i flagi na kij
:)))))))))
Wiadomość zmieniona (28-02-05 09:30)
i przelot eskadry mysliwców, które będą za soba pozostawiać białe i czerwone smugi kondensacyjne, po nich przez tunel wjedzie najnowszy model Farrari F1, kierowany przez Schumachera, który w rece bedzie trzymał naszą flagę. Dodatkowo hymn Maleńczuka zostanie odspiewany przez słynny chór Aleksandrowa, a akompaniament do do wszystkich naszych pieśni postanowił zagrać słynny Pearl Jam...
pmx7 a tańczących lasek nie będzie? wiedziałem, ze dojebiecie na samym początku;/
na laski nie starczy chyba kasy... zreszta nie wiem - może będą???
wyglada na to ze nie tylko na laski nie starczy kasy
wstepny plan opraw przewiduje atrakcje tylko na 4 najwazniejsze mecze (Lech, Legia, Derby i Pogon)
zreszta wiecej szczegolow juz wkrotce
Nieważna kasa, ważne, ze cos robicie i dzięki wam nawet na kilku meczach, ale zawsze COŚ będzie i szacunek chlopaki za to:) Pozdro
Los: bez kasy tez chlopaki za wiele nie zrobia :-(
Bedzie dobrze.
wiem, ze bez kasy nie zrobią za wiele, ale przyznaj...są wielcy!
pmx7 te samoloty to kwestia czasu :)
Ale po co psuc niespodzianke...
A w tej chwili to sparawa opraw wyglada bardzo krucho czyli tak jak zawsze :)
Wiecie to zawsze jest wiecej improwizjacji niz przemyslanych planow. Jakby ktos mial jakie pomysly to dajcie znac. Tylko jakos bezposrednio bez wpisywania tego na forum.
Wiadomość zmieniona (27-02-05 23:18)
no .....bo ormo czuwa ;)))
mojm skromnym zdaniem wszelkie sprawy dotyczace oprawy(ale rym) nie powinny byc ujawniane na forum..chodzi mi dokładnie o to co bedzie jej elementem gdyz wówczas traci ona sens i element zaskoczenia!
Ja już wiem co będzie:D Bialo Czerwone Pisanki dla każdego bo przeciez blisko wielkanoc
jak cos bedzie, to bedzie info tez na adresie ponizej, co nie Rock? ;-)
[url=http://ultras.cracovia.krakow.pl]http://ultras.cracovia.krakow.pl[/url]
9 dni później
Ja proponuję genialny doping...co Wy na to????????????????????????????????????????????????????????????
WCZORAJ BYL PROGRAM NA TVP3 KRAKOW I WICEPREZES MISIOR MOWIL ZE BEDZIE COS SPECJALNEGO ALE BEDZIE WIEDZIAL TYLKO TEN KTO BEDZIE NA MECZU
zgadzam sie w 100 % ;-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)