Dementor
W takim razie zwracam honor w tej kwestii.
Zasugerowałem się tym co się śpiewa, do śpiewników rzecz jasna nie zaglądam.
Dziwię się że Roman zagląda.
I to do cudzych
-
-
RoMan raz jeszcze,czyli skończ Waść...
"Boją się nas żydowskie Psy"
buhahahaha, dawno się tak nie uśmiałem, tekst stulecia:)))).
skoro RoMan się nie wypowiedzial i w poprzednim temacie i tutaj (zapewne z braku możliwości "technicznych") to może by już zamknąć temat?
z dobrze poinformowanych źródeł wiem, ze Ro Man wypowie się wkrótce w temacie o zacniejszym niż te wcześniejsze tytule..
pozdrawiam w imieniu swoim i własnym..
Wiadomość zmieniona (25-02-05 14:34)
Moje poparcie dla Ro mana - zrobił to co uznał za słuszne .
hipokryto już ci wstyd jest pod własnym nickiem pisać.....
ramadan - za co poparcie?
zeby chociaz byl rzetelny w tym co robi, ale gdyby napisal to inn ydzienniakrz - owszem sprawy by nie bylo ale napewno nie omieszkalby wspomniec ze zydami zwane sa pasy i ta wlepka ma na celu trafic w kibicow pasow a nie narod zydowski w polsce i nie przeinaczal fatkow piszac ze na wlepce jest napis "white power" skoro jest napis "white star power" co jest subiektywna roznica!
ani rzetelny, ani obiektywny, ani dziennikarz, ani kibic, spoleczniak :)
Szkoda że nie widzicie że Roman zrobił dokładnie to samo co nie donosiciel Fijałek i Dodo mi tu nie pierdol że się na was wyżywa. Fijałek zrobił wywód na piosenke "wisła to stara ku..." a Roman na waszą przyśpiewkę, Fijałek zrobił z flagą (afere z szalikiem śmierć wiśle zrobiła jakaś suka ale nie pamiętam jak się wabiła) a Roman na waszą vlepke.
I kto ci Jedrek powiedział ze Filipiak śpiewał na fecie "jebać wisłe", czekam z niecierpliwością na odp.
Jedruś również napisał:
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia... Ciekaw tylko jestem jaki szum byłby na tym forum i ile "jobów" by padło gdyby to na temat Cracovii, podobnego rodzaju artykuły sporządził dziennikarz aż tak kojarzony z Wisłą ;)
Już takie teksty się pojawiły
TSW piszesz o naszych flagach, które od bardzo dawna nie wisiały na stadionie i to co starałeś się przekazać to ja mogę się odnieść do palenia przez was szalików a ktoś inny jeszcze do czegoś innego. Jak nie lubisz tych klimatów nie chcesz czuć nienawiści to proponuje się przerzucić na inną dyscyplinę.
Ciekawe, ze nie powstał jeszcze wątek, w którym dyskutowalibyśmy problem opisany przez RoMana przynajmniej tak gorąco, ze proporcje pomiedzy pietnowaniem jego osoby, a raczej tego co zrobił, a tym czego swym pisaniem dotknął, byłyby właściwe.
Szczerze mówiąc dla mnie wątek dotyczący tylko sylwetki RoMana się już dawno wyczerpał - nic nowego nie jestem w stanie znaleźć w kolejnych postach.
Uderza mnie jednak wybielanie ze strony gości z Reymonta sedna sprawy - te kretynskie i prymitywne vlepki, rasistowskie okrzyki i cała masa innych zachowań były, są i bedą zawsze godne potepienia i nie ma tu znaczenia czy RoMan zapomniał dopisać słówko 'Star' czy nie. Przynajmniej nie w tym kontekscie.
Pchnijmy moze ta dyskusje do przodu - pochylmy sie nad problemem, a nie tematem zastepczym jakim jest to sam RoMan.
hipokryzja Wislakow siegnela szczytu. tyle w tym temacie.
JR, north
Afera to by była jakby ktoś napisał co robiły na waszym plocie dresy ukradzione Jończykowi....
A co do Romana to nie powinien się podpisywać pod tymi tekstami....ponieważ jeśli jest kibicem Cracovii to jest stroną w odwiecznym sporze z Wisłą:)...Wybiłby wtedy wislakom argument o donoszeniu itd.
Pastor a kto jest ten Fijałek?? Nie znam gościa, czy on wogóle jest za Wisłą?? Czy za kimkolwiek on jest?? Ja nie wiem tego... W każdym razie nie jest tak identyfikowany z Wisłą, jak roMuś z Cracovią... roMuś, który wielokrotnie podkreślać pragnie jaki to on nie jest "ekumeniczny" a zapewne w redakcyjnym biurku trzyma laleczkę w barwach Wisły i co rusz dźga ją szpileczkami, sprawiając sobie orgastyczną satysfakcję ;)
Jeżeli chodzi o Filipiaka, to przecież była o tym mowa nawet na Waszym forum...
Wiadomość zmieniona (25-02-05 15:42)
Przeczytałem tematy RoManowskiego na obu forach. Wiele wypowiedzi ,zwłaszcza na wiślackim , u nas pewnie mody wycinają, dno i żenada.
Wiele ludzi ma trudność z rozróżnieniem między tym co może, wypada Klubowi a co mogą sobie kibice produkować.
Najazd Wiślaków na RoManowskiego jest po prostu śmieszny wobec tego co robili i jak bardzo się świnili wiślaccy dziennikarzo-działacze jak Gaberle Batko Przybyło. Gaberle w nagorodę za wyzywanie Cracovii w prasie to nawet od TS order dostał;-)
Jedrus, trzeba bylo reagowac na teksty prasowe takich kolesi jak Skowronski, Batko, Gaberle, Mrowka. wtedy siedziales cicho razem z reszta kibicow Gwardyjskiego Towarzystwa. wiec teraz tez masz (macie) okazje milczec.
Chyba wszystko już zostało powiedziane. RoMan zapowiedział odpowiedź w oddzielnym temacie.
Zamykam więc temat jak TD sugeruje bo ewidentnie do wzajemnej napinki i roztrząsania pretensji zmierza. Poczekajmy na post RoMana w tej sprawie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)