ja tez bym chciał, żeby Czelsi wygrała:)
-
-
BARCELONA-CHELSEA
Barca to moda,lewacki klub wole Chelsea
Wiadomość zmieniona (23-02-05 21:20)
Ja wole Chelsea od barcy.
Jak narazie 1-0.
Zobaczymy co pokaże Koń Ronaldhinio (czy jak to sie tam pisze)
hah Lipton jestem z tobą:)
nie nie,ja mam już dziewczynę...
heh lol panowie poprostu lol.. :)
P.S. JEEEEEEEESSSTTT!!!!!!!!!!!! jak narazie jest dobrze ale za duzo indywidualnych bledow, katalonczycy troche za duzo symuluja.. :/
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLL!!!!!!
hehe
noooooooooooooooooo ale czad!
goooool 2-1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale akcja!!
:(
:):):):):):):)
byłem rozdarty jak dawno nie byłem (ostatnio: Barca-Celtic), ale w sumie kibicowałem Katalończykom - żeby utarli nosa Mourinho :-)))
aha! nagrodę "osiołki roku" zdobywają Mateusz Borek i Roman Kołtoń: "czekaliśmy 10 godzin na samolot z Madrytu do Barcelony" - to tak, jakbym ja czekał 8h na samolot z KRK do Wawy -> pociągiem bym obrócił tam i z powrotem... heh. chyba, że to był totalny paraliż Hiszpanii - wtedy zwracam honor.
jakby z Chelsea wyrzucili jeszcze ze dwóch to moze by i z 5:1 było...
nic to
w rewanżu katalońskie czerwońce zobaczą gdzie raki zimują :)))
Chelsea lubie ale nie da rady u siebie Katalończykom, a Drogba to powinien za nakładke na bramkażu czerwona zobaczyć. To nie był dobry mecz Barcelony powiedzialbym że słaby. W Angli pokażą co potrafią i bedzie 3-1 tak jak miało na CampNo być
No wiec niestety po czasie, jednakowoż by tradycji stalo sie zadość wpisze się w tym watku, informujac niniejszym, ze kibicowalem sercem całym Barcy :))
Drogba nakladka w bramkarza? on w ostatnim momencie cofnal noge a wpadl w Valdesa calym cialem.. oczywiscie nie twierdze tym samym ze zolta kartka mu sie nie nalezala..
heh to tylko pierwszy mecz wynik 2-1 to mało gdyby drogba nie wyleciał mecz wyglądał by inaczej w angli Chelsea bedzie lepsza i to ona awansuje.... strasznie kurwa nie lubie barcy
Ten mecz powinna wygrac(i wygrała) barca bo ona lepiej grala:DA ten kretyn Murinho juz na sedziego wszystko zwala debil jakiś!!Zobaczymy co bedzie w anglii!!A Abramowicz myslał ze jak ma kase to ma wzystko i sie grubo myli!!
Trener Chelsea José Mourinho był w furii po meczu z Barceloną. Uważa, że sędzia Anders Frisk faworyzował gospodarzy i wypaczył wynik. Na znak protestu nie przyszedł na obowiązkową konferencję prasową. [...]
Według "Daily Mirror" wściekłość Mourinho wywołał fakt, że w przerwie sędzia Frisk odwiedził szatnię Barcelony i rozmawiał w niej z Frankiem Rijkaardem. Zbulwersowany późniejszą kartką dla Drogby, zaczął wrzeszczeć po meczu na obu w tunelu. Nie wytrzymał tego drugi trener Barcelony, Henk Ten Cate i kopnął Mourinho w tyłek. W obronie swego szefa rzucił się portugalski asystent Portugalczyka, Silvinho Lauro i w tunelu doszło do szarpaniny. Rzecznik Chelsea, Simon Greenberg zapowiedział, że "The Blues" złożą do UEFA oficjalną skargę.[...]
Tymczasem Rijkaard odpowiada, że sędzia Frisk wcale nie był w szatni Barcelony, zamienił z nim jedynie parę oficjalnych słów w tunelu. - Chelsea wszystko wyolbrzymia. Ja też mógłbym narzekać, że Mourinho za dużo gadał podczas konferencji prasowych przed meczem i prowokował nas. Ale nie robię tego, bo byłoby to śmieszne. Niech i on się nie ośmiesza - stwierdził trener Barcy.[...]
Źródło: [url=http://sport.gazeta.pl/sport/1,35335,2570731.html]gazeta.pl[/url]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)