Liptoon tylko uwazaj zebys sie tam na tych wagarach nie zgubil heheh... z tego co widze to lady moloch to bedzie.
Mozna narzekac ze hipermarket w centrum, ale jak sobie przypomne co tam stalo wczesniej to naprawde lepiej to sie teraz prezentuje (choc w sumie miejsca tam tyle ze moglismy tam se stadion wybudowac :D)
-
-
Galeria Kazimierz
To by była dobra kiwka :)
Wie ktos moze jakie tam sa czynsze?
Jak wypisują chłopcy-marketingowcy:
cytat za www.galeriakazimierz.pl
"Plac Historyczny z zabytkowymi kamienicami będzie miejscem koncertów, imprez rozrywkowych, pokazów i wystaw."
oraz
"Projekt zakłada zachowanie najpiękniejszych wiekowych kamienic"
No więc od siebie powiem że rzeczywiście "wiekowe kamienice" odrestaurowane zostały nieźle, ale przy okazji zburzono wieżę i parę innych wspomnień techniki miejskiej. Kiedyś chłopcy marketingowcy na swojej stronie www (jak wyżej) napisali że w "wiekowych kamienicach" będzie muzem techniki miejskiej. Wysłałem im maila z prośbą o szczegóły i oczywiście ch**a dostałem.
A jakby ktoś nie wiedział: "najpiękniejsze wiekowe kamienice" to są zabudowania rzeźni miejskiej z 2 poł XIX wieku. A w poprzek "Placu Historycznego" to świnie na ubój przeganiano.
wystaw czego?? w naszym klimacie niewiele można wystawic pod chmurką
nooo... co najwyżej swinie na ubój ;)
wieśmaki z Galerii Mokotów (bo to ich interes)
napisali też wczesniej, ze ta "Slaughterhouse Gallery" powstanie [i]pomiedzy prastarymi uliczkami sredniowiecznego Kazimierza[/i]
wyśmiałem ich w mailu to zmienili ;-D
BTW
MAM NADZIEJĘ, ZE HASŁO Z BILOARDÓW: "KAZIMIERZ JEST WIELKI"
POWSTAŁO W UMYSŁACH WARSZWSKICH...
BO JAK NIE........
Wiadomość zmieniona (24-02-05 01:32)
21 dni później
Byl ktos z Was dzis na otwarciu?:) powiem tyle, warto bylo isc tylko dlatego, ze mozna bylo spotkac Baniowego i Szczote:) wzielam sobie oczywiscie autografik:)
k... jak w centrum miasta można wybudowac takie coś ???
mi sie podoba...
a jak nam stadion wybudują to też będzie źle ?
byłem w tej Rzeźni Kazimierza (nie nie na zakupach, w kinie), multipleks OK reszta paskudna i nieprzyjazna
Byles w kinie?A na wyzerce pozniej byles?Grubo bylo tyle piwska,martini i czystej ze nigdy w zyciu tyle nie widzialem ;)
Miał Maniex robić pikiety,
lecz w końcu go skusiły darmowe bilety
;)
byłem wczoraj...
zajefajny parking jak zapierdzielalem z dachu na parter z piskiem, spirala prosto w dol, kierownica stale skrecona i gaz, polecam ;-)
a sama galeria... wielka , gorąco jak na pustyni a ludzi jak mrówków ..
dlugo tam sie nie wybieram ;-)
To samo co w Plazie i M1 tylko większa jest!!!Nic ciekawego w kurwe ludzi za duży rozpierdol na zakupy!!!ale z zewnątrz wygląda do dobrze!!!
[URL=http://www.imageshack.us][IMG]http://img208.exs.cx/img208/2586/galeryimage113px.jpg[/IMG][/URL]
bylem dzisaj!
ujdzie nawet..
najlepszy to sterowiec 3 metrowym fajny bajer@
co z tego ze bankiet gruby
skora ja nietrunkowy.... :((((
Ta RoMan ty to wolisz sie bujac chyba po Wislackim Swiecie i nie kozakuj ze po miescie sie w barwach wozisz bo taka chudzinka z Ciebie, ze przeszedl bym po Tobie i nawet nie zauwazył. Z tego co ja widzialem to Galeria raczej Pasiasta sie juz robi chociaz i element "Wiernosci" tez byl dosc widoczny, ale mysle ze to tylko teraz na poczatku otwarcia, pozniej zostana zalana Pasami, no ale co sie dziwic Grzegorzki Stare obok...
bez Napinki malolat
[img]http://www.galeriakazimierz.pl/images/gk_const_D.jpeg[/img] To tylko ładnie z lotu ptaka wyglada :D
byle dzis w tym czyms
dramat po prostu, milion sklepow z butami i spodniami i nic poza tym
nie wiem czy trzeba bylo do tego takiego molocha budowac
jedyne co sie moze podobac to nowoczesny wyglad
Ech Evcia, i to są nasze Grzegórzki hej! Gdzie się wychowałem. Na końcu ulicy Rzeźniczej dostrzegam małą vlepkę, która świadczy że:
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)