to bylo przed tsunami:
-snilo mi sie ze miasto w ktorym mieszaklem port moody byl zalany woda do polowy
-potem od zachodu nadciagnely chmury ktorych bylo 8
-bardzo szybko przelecialy nad ludzmi i gdy osiagnely moze w vancouver zawrocily i zaczal padac ogien
-a ja na to " you see i told you to repent but all of you were laughing"
co ty na to "monica"
-
-
Powiedz no mi co Ci się śni ;)
Raz mi się śniło, że uczestniczyłem w biegu na 3 kilometry z przeszkodami i utopiłem się w rowie z wodą.
Geopijatyk
Liptoon to o czym piszesz czasem się zdarza i często jest to tylko złudzenie spowodowane tym, że jedno oko przekazuje informację szybciej niż drugie i stąd efekt Deja Vu (chyba tak to się pisze, a jak nie to...nie :D).
Fakt faktem, że czasem efekt bywa niesamowity. :D
Ja nie miewam proroczych snów. Moje sny sa zazwyczaj zwiazane z wydarzenami, ktore mialy juz miejsce w moim zyciu, tylko nieco zmienia sie fabula. Ostatnio po paru wizytach u lekarza snilo mi sie, ze wykryli w moim kolanie wielki nowotwor i niestety juz nic nie dalo sie zrobic. Zaskakujace dla mnie bylo to, ze poczulam jakas taka wewnetrzna sile, o jaka nigdy bym sie nie podejrzewala na jawie. To mimo wszystko chyba byl bardzo optymistyczny sen, bo od tamtej pory wierze w wewnetrzna sile czlowieka. Zawsze przylamywaly mnie informacje, ze ktos zachorowal (szczegolnie jesli chodzilo o dzieci). Wydawalo mi sie, ze z takim nieszczesciem czlowiek sam nie jest w stanie sobie poradzic.
pozdrawiam
Geopijatyk - brak mi slow, toz to jak przypowiesc biblijna
a oto moj "pol-sen" z paru dni temu
zazwyczaj urzywam specjalnych wkladnikow na uszy bo w vancouver w nocy tam gdzie mieszkam jest wiele chalasu
i oto nad ranem obudzilem sie bo ktos do mnie dziwnie mowil, byl to kruk ktory krakal ale w zwiazku z tym iz mialem te wkladniki wieksza czesc fal glosowych kruka bylo zablokowane
i rozumialem go jak mowil do mnie po polsku tak:
-mierzyc-mierzyc-mierzyc-wazyc-wazyc-wazyc
bylo wiecej tej "kruczej mowy" ale nie moglem dokladnie zrozumiec co on mowil
dzis spedzilem pare godzin nad komputerem i zrozumialem przeslanie kruka robiac nowe logo
mierzyc-mierzyc-mierzyc-wazyc-wazyc-wazyc to jest ludzki umysl ktorego nalezy trenowac pozbywajac sie "zwierzecych " odruchow i akcji bez myslenia
wten oto sposob kruk pomogl mi w tym problemie ktorym ostatnio bylem zajety co sie uwidoczilo na mojej stronie internetowej
jak macie chleb niepotrzebny to zalecam i polecam abysci ekarmili ptaki moze wam "cos powiedza"...
http://www.total-soccer.ws/totalman.gif
1. Spada na mnie piec
2. ubieram rękawiczki przed wyjściem z domu
3. Pallmalle kosztują 4,30 (sen z dzisiaj ;P ) ....szkoda, że to nieprawda :(
Po co Ci wiedzieć takie żeczy przecierz to tylko sen. Mi by się nawet niechciało tego czytać, ale jak już to często mi się węże sniją a z przyjemnych niestety nic. I ciesze się z tego bo przyjemności mam wiele na live a nie w snach - pozdrawiam.
http://www.crystalinks.com/12pyrthoth9.html
"The Pyramid that is located in the grids of Canada
and the Artic region is the Pyramid of Wisdom..." wiecej na tym adresie
Nug Gerath napisał :
" Liptoon to o czym piszesz czasem się zdarza i często jest to tylko złudzenie spowodowane tym, że jedno oko przekazuje informację szybciej niż drugie i stąd efekt Deja Vu (chyba tak to się pisze, a jak nie to...nie :D).
Fakt faktem, że czasem efekt bywa niesamowity. :D "
To jest zupełnie coś innego niż Deja Vu.
Deja Vu występuje wtedy,kiedy jesteś w jakiejś sytuacji i wydaje Ci się, że już to robiłeś itp.
Jeśli chodzi o moje sny,to ja dokładnie wiem,że to mi się wcześniej śniło,bo pamiętam te sny.
Np. Jednego dnia mi się śni,że w szkole blondynce wypadnie przy mnie różowy portfel z torebki...Myśle sobie po co miałem taki sen? Co on oznacza?
A za mniej wiecej miesiąc, idę szkolnym korytarzem i dzieje się to samo co we śnie,blond włosej dziewczynie,wypada różowy portfel z torebki...
To nie Deja Vu...
Dzisiaj mi się śniło,że mieliśmy wypadek samochodowy z Mamą, to było dokładnie na rogu ulic Kolberga i Żuławskiego,nie wiem jakim cudem ale dachowaliśmy tam,auto było identyczne do naszego,okolica dokładnie taka sama jak w rzeczywistości...
Powiem dzisiaj Mamie żeby uważała.
pewne sny sa prorocze ale to wcale nie znaczy ze sie spelnia , potrzebujesz robic pewnekalkulacje ( na podstawie prawdy) i ta prawda cie obroni
a klamstwa cie zniewola i wykoncza
yhyhyh Geopijatyku mam nadzieje ze nie zrobiles sobie krzywdy skaczac o oszczepie? :-)
1.(nie mój) komuś się śniło że przegraliśmy derby 2;0--ale ponoć sny sprawdzają się na odwrót
2.Sniło mi się że niewiem gdzie jestem......A rano niewiem jakim cudem obydziłem się na 3X-L
3.Śniło mi się żę wygrałem w totolotku kontener Palenia!!!!(piękny sen)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)