Senior-Blues ty(znaczy pan) chyba masz jednak 80 lat!!;)
"wszystko się zmienai od najmłodszych lat jak rozdania kart zmienia sie swiat"
[quote]
Dla Ciebie SB widze ,że prawdziwy kibic to taki co siedzi cichutko krzyknie CRACOVIA pomiedzy jedzeniem drugiej kiełbaski.[/quote]
:))
Ty się biłeś z ZOMO więc nie dziw się że Pasy leją się z Wisłą.
Wiadomość zmieniona (31-01-05 18:25)
-
-
Hipokryzja i Demagogia .
"kajman a uwazasz ze takiej grupki nie ma?????
tak ....a ja odrazu moge napisac ze jest i kto do niej nalezy ,ale niestety tacy sa wszedzie na kazdym stadionie i we wszystkich klubach Cracovia nie jest jedyna ktora niestety ale ma ten problem ,tylko ze naszym zadaniem prawdziwego kibica jest aby taka grupa miala jak najmniej do powiedzenia albo dac zakaz wchodzenia na stadion.Co juz przy obecnej technice mozna zrobic bo jest stosowane ."
Jestes odemnie starszy a ten txt jest tylko krokiem od kapowania.....nie strasze Cie ale uwazaj na to co piszesz i okim.Nie Ty jesteś Naszym "Guru" i nie Ty bedziesz mówił co mozna a co nie.a jak nie chcesz słyszec przekleńst to ptzychodz na mecze z discmenem a jak nie chcesz widziec Twoim zdaniem chamstwa to nos opaske na oczy.etc. Może przegiołem ale nie ja zaczołem.
J***Ć WISŁE>>to nie jest dziecinne, dziecinne było by to gdybym wystraszył się Wielkigo SB i zmienił myslenie o 180st - a tego nie zrobie nigdy.
to juz sa grozby karalne Pokus ................
to go zaskarż napewno wygrasz:D
"to juz sa grozby karalne Pokus ................"
dajcie lufke powiedzcie to na głos i jebne na cycki;-)
S.B.
Jesteś piknikiem i sram na to ze ty uważasz chuliganów Cracovii ze nie są kibicami.Piszesz ze jest ich garstka bardzo sie mylisz.Ja sie wychowałem w duchu AntyWisła i nie pozwole zeby jakiś pajac obrazał "M"i grupe która bardzo wiele zrobiła dla naszego klubu.Nie wiem ile lat chodzisz na Cracovie,ale wiem ze ludzie twojego pokroju nie są zbyt wiernymi kibicami.Piszesz zeby nie bluzgać na Wisłe-to ty chyba nie wiesz co to jest święta wojna i nie rozumiesz do jakiego stopnia mozna ich nie lubić!!! i mam nadzieje ze taki ktoś jak ty nie wykupi mi biletu na mecz z Wisłą.
korik
to sobie dalej obrazaj Cracovie , Papieza swoim zachowaniem
jak nic innego nie potrafisz....
tylko nie pisz i nie mow ze jestes kibicem Cracovii
a mysle ze dluzej jestem kibicem Cracovii niz ty masz lat....
Panowie dajcie spokoj z ta dyskusja. To wyraznie jakis starszy Pan z emigracji. Nudzi sie w robocie u Niemca to pisze na tematy od ktorych jest oderwany zupelnie. Im bardziej go zjedziecie tym bardziej bedzie szczesliwy bo powalczy o "wielka sprawe". Do tego bedzie przesladowany. Moze i do Gazety Wyborczej skarge na Cracovie zaniesie;-)
s-b ...
kończ waść ...
wstydu oszczędź ...
jak ja będe miał twoje lata to z wnukami będe rozmawiał o najbliższym wyjeździe ...
ale to dla ciebie abstrakcja ...
taj jak bycie kibicem Cracovii ...
cos czego ty nigdy nie zrozumiesz ...
[i]Autor: -Robert- (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 21-01-05 14:33
"juz dawno pisalem aby Wisnia zagral"
S-B wrócił ...
:-)))[/i]
[i]Autor: Karolo (---.chello.pl)
Data: 22-01-05 14:14
S-B wrocil, to znak, ze runda coraz blizej.
(........)
Wreszcze bedzie normalnie[/i]
Dziękuję za uwagę :):):):)
Dotychczas sądziłem, że ja sam czasami bywam w życiu zanadto upierdliwy. Czytając ostatnio forum uspokoiłem się. Doszedłem bowiem do uspokajającego wniosku, że jeszcze daleko mi do wzorca :)
i wlasnie wychodzi piekna hipokryzja i demagogia wielu kibicow Cracovii..
ile kibicow odeszlo z forum ?????
Robert a czy te teksty nie ublizaja Cracovii ???i jakos dzis nie karcisz tych ktorzy usiluja ublizac ,co za zmiana zaszla w Tobie od wczoraj????
hehe TD Pokojowa dłoń;-)
noi dobrze...
Rubmy dzieci a nie wojne
Wiadomość zmieniona (31-01-05 19:36)
nie che sie tu licytowac ale ciekawy jestem kto zrobil wiecej kilometrow tylko przez ostatni rok aby ogladac mecze Cracovii ,,,,,i kto nie wie co to jest byc kibicem,,moj Boze ale czasy dla Cracovii przyszly...
Senior-Blues mialem tu napisac cos innego ale stwierdzilem ze przylazles na HP z tym tematem z premedytacja wiedzac, ze tu mlodzi ludzie siedza z 2 pokolenia mlodsi od Ciebie i napewno beda mieli inne zdanie niz ty i zrobisz Sobie napinke.
Chcesz zbawic swiat ?? ok, ale czemu zaczynasz od Cracovii ??
Na derbach idz do sektora gosci i powiedz ze jestes za Cracovia i chcesz chlopakow przytulic, bo Papiez ten ktorego znasz osobiscie tak nakazuje. Ciekawy jestem ich reakcji.
Od kad jestem na forum uwazalem Cie za czlowieka raczej dobrze gadajacego ale dzis sie chyba czegos nazarles i Ci za przeproszeniem odpie***a i to ostro.
no straszne ...
lepiej wracajmy do 3 ligi to wtedy nie bedzie takich wpisów :))
SB wyjazdem nie jest przyjechanie z innego miasta czy tez kraju na mecz w Krakowie. Fajnie ze tak przyjezdzasz ale jakos nie che mi sie wierzyc ze przyjezdzales w tych latach jak bylismy na w 3 lidze, albo ze przyjezdzalbys jakbysmy dalej w niej siedzieli.
Nie byloby cie tez pewnie wogole na tym forum jakby nie te awansy. Czyz nie ??
Ciesz sie ze mozesz sobie teraz przyjezdzac na takie ciekawe mecze.
Moze zaczalem kibicowac duzo pozniej niz ty ale za to w tych najgorszych latach wiec mam zupelnie inna perspektywe.
Wiadomość zmieniona (31-01-05 20:14)
kkk_84 dobry pomysl a w koncu juz Prezes Filipiak zrobil dobry poczatek bo jak wiesz dal szalik Cracovii prezesowi Wisly i dziekuje za uznanie ,
a co do kibicowania to chodzilem tez kiedy Cracovia grala nizej niz w 3 lidze ,
oczywiscie ,ze byl okres kiedy nie moglem byc na meczach ,ale nigdy nie chodzilem na mecze z nozem w kieszeni jak tez na ustawki choc wiedzialem ,ze takie rzeczy sie dzieja i zawsze mowilem glosno co o tym mysle.A na forum dostalem sie tylko dlatego ,ze nie moglem byc na meczu , znalazlem czat kibicow Cracovii i tak sie dowiedzialem o forum ,
bylo to juz po tym jak Cracovia awansowala do II ligi.Pamietaj ,ze od wielu lat mieszkam w dwoch miastach i faktem jest ,ze nie bylem na wszystkich meczach w 3 lidze ale juz w drugiej widzialem wszystkie ktore byly w Krakowie. Zreszta czesto bywam w Krakowie
gdzie mam swoich przyjaciol , ciagle to samo mieszkanie i moj klub czyli Cracovie .Wiesz Robin czasem jak patrze na zdjecie mojego ojca z Orlem na piersiach mysle co on by powiedzial gdyby zyl na to co sie czasem dzieje na naszej "ziemi swietej".
Wiadomość zmieniona (31-01-05 22:36)
a kiedy to było gdy Cracovia grała niżej niż w III lidze ??
Demator poszukaj w historii klubu ....zreszta byl juz tu na forum taki temat
wtedy byla jakas reorganizacja w polskiej pilec nozenej szkoda ,ze nie ma Miasia on o tym nawet pisal.
Demator... a może Domator... hmmm... nie no poszukam... chcialem tylko spróbować oszacować Twój wiek... ale widzę że nie pogadamy... aha i ostrzegam jeżeli dalej będzie tutaj pyskówka to zamykam ten temat.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)